reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
IzaBK a do którego przedszkola startowaliście?

Ignaś też przyjęty. Zostanie w tej samej grupie ale panie i towarzystwo mu się zmieni.

As, super, że wytrwaliście wszyscy do tego momentu! Trzymam kciuki za 30!

Iza, super, gratuluję! Olaf też się dostał do państwowego :))))

A u mnie...
1. zwolnili mnie z pracy bo byłam za bardzo innowacyjna, a oni nie chca zmian....
2. byłam na 3 dniowym treningu z rozwoju osobistego
3. Olafek odpieluszkowany
4. Filipek sam chodzi!
5. Spotkałabym się z Wami dziewczyny i z maluchami :)

Jagoda - na Antka. A Wy gdzie chodzicie? ja myślałąm, że Wy w klubiku byliście :cool2:

Dziubasek - ojej, współczuję utraty pracy :-( życzę uzyskania stabilizacji zawodowej!!! Też bym się chętnie spotkała, ale nie umiem nic zaproponować, jestem okrutie zalatana :shocked2:

IzaBK byliśmy w klubiku ale się wypisaliśmy w grudniu. Ignaś od 01.04 pomyka do przedszkola razem ze starszym bratem i zostaje już w tym przedszkolu na przyszły rok. A brat do szkoły od września.

Wcześniej nie mogliśmy go zgłosić, bo nie miał 2.5 roku ukończone, ale 01.04 skończył to wystosowaliśmy podanie i go przyjęli.

Ostatnia edycja:
As czekamy na info jak się żyje z Karolinkę po drugiej stronie brzucha :-)

Dziubasek ludzie to nie mają skrupułów zwalniają z pracy, a powody jakie podaja przy zwolnieniu to już w ogóle maskara. Zwykle zwalniają za to,że nie idziesz z duchem czasu,ale żeby za "innowacyjność" :no::confused:

Iza, Jagoda gratuluję przyjęć do przedszkola :-)

U mnie masakra, :no: praca,praca,praca:angry: Ale na spotkanie jestem chętna :-) Jak na razie mam 2 zmianę, więc ranki mi pasują :-)

Lolak - na watku lodzkim nie bylo zadnej wiadomowci od 2 tygodni!!!
Ale co sie dziwic, jak takie sloneczko piekne.
Wczoraj popadalo adzisiaj znow zapowiada sie piekny dzien - oby dobra pogoda wrocila :)

As, ja tez jestem ciekawa co u Ciebie - daj znac, chyba juz jestes dawno po porodzie.

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

reklama
Że też dopiero znalazłam ten wątek...
Witajcie, jestem mamą z okolic Warszawy, dokładnie z Pruszkowa, wychowałam się na Bemowie :)

jest ktoś regularnie piszący właśnie z Pruszkowa??

Do góry