reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
As, super, że wytrwaliście wszyscy do tego momentu! Trzymam kciuki za 30!
Iza, super, gratuluję! Olaf też się dostał do państwowego )))
A u mnie...
1. zwolnili mnie z pracy bo byłam za bardzo innowacyjna, a oni nie chca zmian....
2. byłam na 3 dniowym treningu z rozwoju osobistego
3. Olafek odpieluszkowany
4. Filipek sam chodzi!
5. Spotkałabym się z Wami dziewczyny i z maluchami
Iza, super, gratuluję! Olaf też się dostał do państwowego )))
A u mnie...
1. zwolnili mnie z pracy bo byłam za bardzo innowacyjna, a oni nie chca zmian....
2. byłam na 3 dniowym treningu z rozwoju osobistego
3. Olafek odpieluszkowany
4. Filipek sam chodzi!
5. Spotkałabym się z Wami dziewczyny i z maluchami
Jagoda - na Antka. A Wy gdzie chodzicie? ja myślałąm, że Wy w klubiku byliście
Dziubasek - ojej, współczuję utraty pracy :-( życzę uzyskania stabilizacji zawodowej!!! Też bym się chętnie spotkała, ale nie umiem nic zaproponować, jestem okrutie zalatana
Dziubasek - ojej, współczuję utraty pracy :-( życzę uzyskania stabilizacji zawodowej!!! Też bym się chętnie spotkała, ale nie umiem nic zaproponować, jestem okrutie zalatana
J@god@
IV-V 2005, X 2009
IzaBK byliśmy w klubiku ale się wypisaliśmy w grudniu. Ignaś od 01.04 pomyka do przedszkola razem ze starszym bratem i zostaje już w tym przedszkolu na przyszły rok. A brat do szkoły od września.
Wcześniej nie mogliśmy go zgłosić, bo nie miał 2.5 roku ukończone, ale 01.04 skończył to wystosowaliśmy podanie i go przyjęli.
Wcześniej nie mogliśmy go zgłosić, bo nie miał 2.5 roku ukończone, ale 01.04 skończył to wystosowaliśmy podanie i go przyjęli.
Ostatnia edycja:
lolkak
Październikowa Mama Mai
As czekamy na info jak się żyje z Karolinkę po drugiej stronie brzucha :-)
Dziubasek ludzie to nie mają skrupułów zwalniają z pracy, a powody jakie podaja przy zwolnieniu to już w ogóle maskara. Zwykle zwalniają za to,że nie idziesz z duchem czasu,ale żeby za "innowacyjność"
Iza, Jagoda gratuluję przyjęć do przedszkola :-)
U mnie masakra, praca,praca,praca Ale na spotkanie jestem chętna :-) Jak na razie mam 2 zmianę, więc ranki mi pasują :-)
Dziubasek ludzie to nie mają skrupułów zwalniają z pracy, a powody jakie podaja przy zwolnieniu to już w ogóle maskara. Zwykle zwalniają za to,że nie idziesz z duchem czasu,ale żeby za "innowacyjność"
Iza, Jagoda gratuluję przyjęć do przedszkola :-)
U mnie masakra, praca,praca,praca Ale na spotkanie jestem chętna :-) Jak na razie mam 2 zmianę, więc ranki mi pasują :-)
lolkak
Październikowa Mama Mai
As i jak tam się trzymasz??
I jak tam ? Słoneczko przestało świecić,pojawil się deszcz to może i mamusie powrócą na forum ;-)
I jak tam ? Słoneczko przestało świecić,pojawil się deszcz to może i mamusie powrócą na forum ;-)
Ewafoto
Fanka BB :)
Lolak - na watku lodzkim nie bylo zadnej wiadomowci od 2 tygodni!!!
Ale co sie dziwic, jak takie sloneczko piekne.
Wczoraj popadalo adzisiaj znow zapowiada sie piekny dzien - oby dobra pogoda wrocila
As, ja tez jestem ciekawa co u Ciebie - daj znac, chyba juz jestes dawno po porodzie.
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
Ale co sie dziwic, jak takie sloneczko piekne.
Wczoraj popadalo adzisiaj znow zapowiada sie piekny dzien - oby dobra pogoda wrocila
As, ja tez jestem ciekawa co u Ciebie - daj znac, chyba juz jestes dawno po porodzie.
Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA
reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Że też dopiero znalazłam ten wątek...
Witajcie, jestem mamą z okolic Warszawy, dokładnie z Pruszkowa, wychowałam się na Bemowie
jest ktoś regularnie piszący właśnie z Pruszkowa??
Witajcie, jestem mamą z okolic Warszawy, dokładnie z Pruszkowa, wychowałam się na Bemowie
jest ktoś regularnie piszący właśnie z Pruszkowa??