reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Czesc dziewczyny,
strasznie dlugo nie pisalam. Mam nowa prace od 2 miesiecy i mialam mnostwo obowiazków.
Mam farta, bo pracuje na mokotowie a mieszkam na ursynowie - jade do roboty autobusem 10 minut!!!
Aż nie wierze ze sie tak udalo, to jest bardzo ważne, zwlaszcza, jak sie odbiera dziecko z przedszkola.

AS 76, Maria28 - gratutuje juz tak duzych dzieciaczkow, tylko patrzec jak bedziecie rodzić!!!

Mamusia 1994 - zajzyj na topiki w naszym dziale Warszawa, wydawalo mi sie, ze jest jakis dotyczący Piaseczna.

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

As ja jestem szczepiąca;-) ale chętnie poczytałam:tak: Nie powiedziałabym,że skolioza jest powiązana ze szczepieniem,ale medykiem nie jestem więc siedzę cicho:-p:-D
a obejrzałaś filmik?
To tylko 48 minut ,a tam jest doskonale wytłumaczone co ma skolioza do szczepienia. ;-):-):-)

Witam
Przepraszam że wpadam tak na Wasz wątek- ;)
Organizujemy spotkanie rodzinne -(mamy grudniowe)
Jedną z propozycji była okolica W-wy...może znacie jakieś fajne miejsce (sprawdzone) gdzie można byłoby przyjechać z dziećmi na 2 dni...???
z góry dziękuję za info. ;)
pozdrawiam ;)

Jeśli macie jakieś sprawdzone miejsce lub tp.to proszę o odp.na PW.

Witam
Przepraszam że wpadam tak na Wasz wątek- ;)
Organizujemy spotkanie rodzinne -(mamy grudniowe)
Jedną z propozycji była okolica W-wy...może znacie jakieś fajne miejsce (sprawdzone) gdzie można byłoby przyjechać z dziećmi na 2 dni...???
z góry dziękuję za info. ;)
pozdrawiam ;)

Jeśli macie jakieś sprawdzone miejsce lub tp.to proszę o odp.na PW.
Hej to zależy co Was interesuje i ijakie atrakcje chcecie dzieciom zapewnić .
I oczywiście cena też dużą rolę odgrywa .
Ja znam takie super miejsce ,ale cena nie jest najmniejsza .
Jest tam super plac zabaw dla dzieci,ponad 2 ha terenu do spacerowania ,teren ogrodzony ,z dużym wyborem pokoi ,restauracja ,konie ,mini zoo.dla mnie bomba .
jak coś to na pw się odezwij.

Witam .
Jestem mega wyspana .
Spałam calutką noc .
Co prawda od 12.30 ,bo leki musiałam wziąć ,ale się obudziłam na leki znów o 6.30 ,wzięłam i natychmiast zasnęłam .:szok::szok:
Otworzyłam oko ok.11 :-D:-D:-D:-D

Klaudia moja znów wyjechała na tydzień i pusto jakoś się zrobiło buuuuu....

Wczoraj przeleżałam cały dzień .Mąż kucharzył ,wiec na obiad dostałam zapiekankę makaronową do łóżka :szok::szok::-D:-D
A na drugie danie pieczoną golonkę w kapuście ...:szok::szok::-D:-D
Powiem Wam ,że nie poznaję swojego D .On nigdy nic gotować nie chciał :no::no:
A teraz :szok::szok::szok::eek::eek::eek: no z kuchni by facet nie wychodził ...
Ale jest cfffaniakkkk ,wszystko robi u teściowej ,a u nas tylko piecze ,więc mamusia jego bałagan pewnie sprząta .:rofl2::rofl2::rofl2:

Ciekawa jestem czym dziś mnie uraczy ,bo od rana krzyczy ,że on robi obiad ;-):-):-)

No to się pochwaliłam .
A teraz coś na poprawę humoru dla niewyspanych .

Z samego rana poczytałam i popłakałam się ze śmiechu .:-D:-D:-D

https://www.babyboom.pl/forum/ciaza...sze-odwiedziny-po-powrocie-ze-szpitala-57155/

reklama
Do góry