reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
w koncu skrecilismy plac zabaw dla Oliwiera, moze juz jutro sie pobawi na zjezdzalni.
maly zrobil sie straszny zlosnik, jak tylko cos nie po jego mysli jest to sie wscieka. przy karmieniu potrafi mi walic w miske z kaszka ze zlosci i wszystko wywalac. nie wiem skad to sie bierze :/ do tego ciaaagle chce na rece, jak mnie widzi to wrzask jest ze tylko raczki.

wlasnie sprawdzilam ponownie godziny lotow do hiszpanii i pozmieniali, oczywiscie na dupowate :( a mialam takie piekne - przylot o 17 tam, a powrot o 22. a teraz przylot o polnocy, a powrot o 5 nad ranem...

Hej dziewczyny!
Pogoda sie piekna na najblizszy tydzien szykuje; zoo nawet planowalam a tu dzisiaj kolko przednie od wozeczka polamalam (na kocich łbach Starówki....) wrrr
Milego i slonecznego weekendu :)

IzaBK byłaś już na tym szkoleniu o chustach? Pisałaś, że po nim będziesz wiedziała jak to jest z chustą i napięciem mięśniowym.
Patewka może da się naprawić ten wózeczek.

reklama
Olka miała wzmożone napięcie i rehabilitanci nie pozwolili chustować, psycholog kazała i motałam. Rehabilitacja zgrabnie i szybko nam poszła, a noszenie pomogło pod innymi aspektami

Do góry