reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
PEPERKA Nie wazne ze nie je, wazne zeby pil ... moze nic nie jesc... tylko pic duzo:-) niektore dzieci przy rota przez 3 dni nic nie jedza, ale jak pija to jest ok. W szpitalu dziewczynka po 5dniach nic nie jedzenia zjadla 3 lyzki zupy i pol buleczki... ale wazne,ze pila. ... srobuj moze strzykawka podawac te nawadniajace plyny, p.s. moze herbate z glukoza wypije?? to mozesz dawac spokojnie i wtedy troche mieszaj z lekiem.... p.s. ja wiem,ze lekarze tego nie polecaja, ale niektore dzieci ratuja rzeczy typu power ride itp.. zdrowka!!
p.s. u nas jak pojawila sie biegunka to byly 2-4kupki przez 1 h i caly dzien spokoj... i nastepnego znow to samo... jakby co to sprobuj to http://www.aptekaslonik.pl/prod_info.php?products_id=3075 .. tez nie dobre, ale to dobrze nawadnia...

DZIUBASEK - ja mam problem taki, ze zawsze myle imiona twoich synkow :-) ... przepraszam !!!

Ostatnia edycja:
Stopi, wybaczam :) ale chyba nie pomyliłaś, bo miałaś na myśli wizytę u ortopedy jak dziecko chodzi! a Olaf zaczął chodzić, a Filipa chcę zapisać bo to rutynowa kontrola bioderek w 8 tyg. życia.

Peperka, jak u Was?

Gdzie ta wiosna?...

Właśnie pół godz spędziłam nad szukaniem mądrości STOPI o pieluchach wielorazowych. :)
Muszę dziś iść z dzieciakami do lekarza. Bartek całego siusiaka ma czerwonego i nie chce mu zejść. A Maćkowi wyniki badań muszę odebrać. I autobusem muszę się z 2 dzieci tłuc. Teraz żałuje, że samochód sprzedałam.

reklama
Do góry