reklama
peperka
Fanka BB :)
robimy jakies spotkanie po swietach?
IzaBk już się nie rehabilitujemy. Już mieliśmy 10. Teraz czekamy na wizytę u neurologa i on zdecyduje co dalej.
My już dziś po pierwszym spacerku. Jeszcze czekają nas 2. Ładna dziś pogoda. Ponoć w święta ma być ponad 20 stopni. Fajnie.
My już dziś po pierwszym spacerku. Jeszcze czekają nas 2. Ładna dziś pogoda. Ponoć w święta ma być ponad 20 stopni. Fajnie.
AsiaKC
Just mama
Witam w przelocie :-)
Mamy masę zakupów i załatwiania ostatnio więc mnie nie ma. W domu syf i malaria. Wszyscy jesteśmy zmeczeni... no ale cóż - trzeba to trzeba.
Dziś z nowu kurs - zakupy-budowa. A na budowie masa roboty. Z trójką maluchów pod ręką Dobrze że pogoda pozwala na siedzenie na dworze i zabawy w piachu.
Ściskam mocno! I chętnie po świętach się spotkam
Mamy masę zakupów i załatwiania ostatnio więc mnie nie ma. W domu syf i malaria. Wszyscy jesteśmy zmeczeni... no ale cóż - trzeba to trzeba.
Dziś z nowu kurs - zakupy-budowa. A na budowie masa roboty. Z trójką maluchów pod ręką Dobrze że pogoda pozwala na siedzenie na dworze i zabawy w piachu.
Ściskam mocno! I chętnie po świętach się spotkam
peperka
dziewczyny macie konto na fb i chcialybyscie mi pomoc uzyskac zele pod prysznic dove? potrzebuje 5 znajomych co polubia ich profil same oczywiscie tez mozecie dostac - 5 znajomych ktorzy lubia to 2 zele, a 10 - 3 zele. oczywiscie probki 55 ml jesli jakies chetne sie znajda to piszcie PW
Ostatnia edycja:
peperka
wyslalam ci na tablice poczatkowo trzeba zezwolic na dostep do swojej tablicy itp, ale jak tylko klikne odbior tych zeli to mozna zablokowac cala ta aplikacje i nie bedzie spamowac
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Pieknych kolorowych i smacznych Świąt wielkanocnych zyczymy!
Iza fajny byl ten kurs, jestes zadowolona?
ps. kolka po wymianie skrzypia tak przerazliwie ze we wtorek do serwisu Deltima zamierzam sie wybrac ....wrrr
Dobrze ze Julcia smieje sie tylko z tego skrzypienia, za to starsze nie chca kolo mnie chodzic ;-)
Iza fajny byl ten kurs, jestes zadowolona?
ps. kolka po wymianie skrzypia tak przerazliwie ze we wtorek do serwisu Deltima zamierzam sie wybrac ....wrrr
Dobrze ze Julcia smieje sie tylko z tego skrzypienia, za to starsze nie chca kolo mnie chodzic ;-)
reklama
ja na chwile, bo netu nie mam na codzien... jesesmy we Franacji na lazurowym Wybrzezu, mieszkamy na campingu i jest rewelacyjnie..Slonce, ciepelko.. plaza .. itd.. Lena od 8 ej do 21ej non stop na dworze... mamy tu fajny plac zabaw i basen.. Lena siedzi 3h w wodzie, a ja opalam sie na lezaczku :-) :-)
Swiat nie obchodzimy... tzn.. bedzie jajeczko i kawka i regaty...
WESOLYCH SWIAT!!
Swiat nie obchodzimy... tzn.. bedzie jajeczko i kawka i regaty...
WESOLYCH SWIAT!!