reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

k8sad - przesunęło mi się na początek maja :-( a rehabilitujecie się?
tweenie - ja myślę, że to zależy od indywidualnego przypadku..

reklama
IzaBk już się nie rehabilitujemy. Już mieliśmy 10. Teraz czekamy na wizytę u neurologa i on zdecyduje co dalej.

My już dziś po pierwszym spacerku. Jeszcze czekają nas 2. Ładna dziś pogoda. Ponoć w święta ma być ponad 20 stopni. Fajnie.

Witam w przelocie :-)
Mamy masę zakupów i załatwiania ostatnio więc mnie nie ma. W domu syf i malaria. Wszyscy jesteśmy zmeczeni... no ale cóż - trzeba to trzeba.
Dziś z nowu kurs - zakupy-budowa. A na budowie masa roboty. Z trójką maluchów pod ręką :-D Dobrze że pogoda pozwala na siedzenie na dworze i zabawy w piachu.
Ściskam mocno! I chętnie po świętach się spotkam :tak:

dziewczyny macie konto na fb i chcialybyscie mi pomoc uzyskac zele pod prysznic dove? potrzebuje 5 znajomych co polubia ich profil ;) same oczywiscie tez mozecie dostac - 5 znajomych ktorzy lubia to 2 zele, a 10 - 3 zele. oczywiscie probki 55 ml ;) jesli jakies chetne sie znajda to piszcie PW ;)

Ostatnia edycja:
Pieknych kolorowych i smacznych Świąt wielkanocnych zyczymy!

Iza fajny byl ten kurs, jestes zadowolona?
ps. kolka po wymianie skrzypia tak przerazliwie ze we wtorek do serwisu Deltima zamierzam sie wybrac ....wrrr
Dobrze ze Julcia smieje sie tylko z tego skrzypienia, za to starsze nie chca kolo mnie chodzic ;-)

reklama
ja na chwile, bo netu nie mam na codzien... jesesmy we Franacji na lazurowym Wybrzezu, mieszkamy na campingu i jest rewelacyjnie..Slonce, ciepelko.. plaza .. itd.. Lena od 8 ej do 21ej non stop na dworze... mamy tu fajny plac zabaw i basen.. Lena siedzi 3h w wodzie, a ja opalam sie na lezaczku :-) :-)

Swiat nie obchodzimy... tzn.. bedzie jajeczko i kawka i regaty...

WESOLYCH SWIAT!!

Do góry