reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

było na prawdę super :-) zdjęcia powiesiłam na blogu Nosze, bo kocham .. założyłam sobie wreszcie bloga, bo pozazdrościłam mężowi :-D

dziubasek pewnie zajęta... niezła jazda musi być z dwoma maluszkami ;)

reklama
Witajcie dziewczyny..
nie wiem czy we wlasciwym miejscu pisze ale mam nadzieje ze sie nie pogniwacie....
Czy któras z Was zna czy ma sprawdzonego dermatologa dziecięciego????
Bardzo Was prosze o pomoc , jesli macie jakies namiary...mój roczny brzdąc ma jakies uczulenie (swedzące krotki na ciele) i widze ze to mu sie rozsiewa!!
bylismy u pediatry ale zapisal zyrtec i masc (antybiotyk) ktore nie pomogły...
Dlatego bardzo bardzo prosze Was o pomoc...i z góry dziekuję

wszelkie namiary prosze pisac mi na priw...
Dziękuję...

Hej dziewczynki! Rzeczywiście czas zmienić suwaczek....:)

Olaf w pełni zaakceptował już brata. Całuje go i przytula (pod moją kontrolą, of course :)) Podaje mi linomag jak Filip płacze, żeby mu zmienić pieluszkę i w ogóle jest kochany!
Filipek sporo śpi, ciągiem potrafi 3-3,5 godz. przespać potem ma 1,5-2 godz. czuwania i znów śpi. W nocy budzi się na jedzenie i znowu spać - Aniołek :) ale nie zapeszam już! Ostatnio trochę brzuszek go bolał i wymęczył, ale mam nadzieję, ze to jednorazowy wybryk natury.
Nadal mam sporo czasu dla Olafcia. Myślałam, że będzie gorzej!
Udało mi się utrzymać laktację i karmię tylko piersią :)))) z czego jestem super zadowolona :) bo było już krucho, szczególnie, że od pierwszego dnia Olaf był dokarmiany modyfikowanym mlekiem ze względu na ciągłe leżenie pod lampami a potem ze względu na operację...
Myślę, że tak za 2 tygodnie będziemy gotowi już gdzieś dalej wyruszyć :))))
A oto moje chłopaki :)

Dziubasku super,że mały to Aniołek i masz czas dla starszaka i dla siebie :-) Żeby moja taka była :dry::-D Cieszę się,że z laktacją u Ciebie w porządku,bo u mnie właśnie coś szwankuje:dry: Mała się nie najada, ostatnio mało przybrała na wadze i pediatra kazała podawać już coś stałego.

dziubasku super zdjęcia :-) aż się micha cieszy na widok Twoich kawalerów.

IzaBK fajne zdjęcia :-).
A Twój mąż fajnie pisze. Choć przesadził z tym dzieciorobem. Troje dzieci na ileś tam lat to nie taki znów wielki wyczyn ;-). Na waszej ulicy mieszka małżeństwo co ma piątkę dzieci - równiutko co dwa lata (2010,2008,2006,2004,2002) - to się nazywa produkcja seryjna ;-).
Bardzo miła rodzina, polecam wiosną wizytę na placu zabaw jeśli jeszcze nie udało Ci się poznać.

A i bardzo miło mi wiedzieć u kogo mogę się z cashflow zapoznać :-). Ja właśnie czytam "Bogaty Ojciec, biedny ojciec".

dziubasek - cuuudnie :-)

jagoda - no, ale przecież jeszcze nie skończył produkcji, więc może wcale nie przesadził ;-)

no to po feriach..

reklama
O! Iza - 4te w planach? :-D
Witam sie po wyjeździe minikrótkim ale fajnym.
Dziubasek - super chłopaki - cieszę się że tak Ładnie Olaf powitał brata :)
Iza - super fotki i opisy :-) Gaja jest debeściara. I widzię że niezależnie od miejsca jakiś kącik łazienkowy mieć musi :D

Do góry