reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

było na prawdę super :-) zdjęcia powiesiłam na blogu Nosze, bo kocham .. założyłam sobie wreszcie bloga, bo pozazdrościłam mężowi :-D

dziubasek pewnie zajęta... niezła jazda musi być z dwoma maluszkami ;)

reklama
Witajcie dziewczyny..
nie wiem czy we wlasciwym miejscu pisze ale mam nadzieje ze sie nie pogniwacie....
Czy któras z Was zna czy ma sprawdzonego dermatologa dziecięciego????
Bardzo Was prosze o pomoc , jesli macie jakies namiary...mój roczny brzdąc ma jakies uczulenie (swedzące krotki na ciele) i widze ze to mu sie rozsiewa!!
bylismy u pediatry ale zapisal zyrtec i masc (antybiotyk) ktore nie pomogły...
Dlatego bardzo bardzo prosze Was o pomoc...i z góry dziekuję

wszelkie namiary prosze pisac mi na priw...
Dziękuję...

Hej dziewczynki! Rzeczywiście czas zmienić suwaczek....:)

Olaf w pełni zaakceptował już brata. Całuje go i przytula (pod moją kontrolą, of course :)) Podaje mi linomag jak Filip płacze, żeby mu zmienić pieluszkę i w ogóle jest kochany!
Filipek sporo śpi, ciągiem potrafi 3-3,5 godz. przespać potem ma 1,5-2 godz. czuwania i znów śpi. W nocy budzi się na jedzenie i znowu spać - Aniołek :) ale nie zapeszam już! Ostatnio trochę brzuszek go bolał i wymęczył, ale mam nadzieję, ze to jednorazowy wybryk natury.
Nadal mam sporo czasu dla Olafcia. Myślałam, że będzie gorzej!
Udało mi się utrzymać laktację i karmię tylko piersią :)))) z czego jestem super zadowolona :) bo było już krucho, szczególnie, że od pierwszego dnia Olaf był dokarmiany modyfikowanym mlekiem ze względu na ciągłe leżenie pod lampami a potem ze względu na operację...
Myślę, że tak za 2 tygodnie będziemy gotowi już gdzieś dalej wyruszyć :))))
A oto moje chłopaki :)

Dziubasku super,że mały to Aniołek i masz czas dla starszaka i dla siebie :-) Żeby moja taka była :dry::-D Cieszę się,że z laktacją u Ciebie w porządku,bo u mnie właśnie coś szwankuje:dry: Mała się nie najada, ostatnio mało przybrała na wadze i pediatra kazała podawać już coś stałego.

dziubasku super zdjęcia :-) aż się micha cieszy na widok Twoich kawalerów.

IzaBK fajne zdjęcia :-).
A Twój mąż fajnie pisze. Choć przesadził z tym dzieciorobem. Troje dzieci na ileś tam lat to nie taki znów wielki wyczyn ;-). Na waszej ulicy mieszka małżeństwo co ma piątkę dzieci - równiutko co dwa lata (2010,2008,2006,2004,2002) - to się nazywa produkcja seryjna ;-).
Bardzo miła rodzina, polecam wiosną wizytę na placu zabaw jeśli jeszcze nie udało Ci się poznać.

A i bardzo miło mi wiedzieć u kogo mogę się z cashflow zapoznać :-). Ja właśnie czytam "Bogaty Ojciec, biedny ojciec".

dziubasek - cuuudnie :-)

jagoda - no, ale przecież jeszcze nie skończył produkcji, więc może wcale nie przesadził ;-)

no to po feriach..

reklama
O! Iza - 4te w planach? :-D
Witam sie po wyjeździe minikrótkim ale fajnym.
Dziubasek - super chłopaki - cieszę się że tak Ładnie Olaf powitał brata :)
Iza - super fotki i opisy :-) Gaja jest debeściara. I widzię że niezależnie od miejsca jakiś kącik łazienkowy mieć musi :D

Do góry