reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Ja jeszcze na jutro pranie planuję, bo podobno ma być w miarę ładnie. Później już tylko prasowanie, prasowanie, prasowanie, prasowanie, prasowanie, prasowanie, prasowanie, prasowanie, prasowanie, prasowanie, prasowanie, prasowanie..
A później na pewno będę miała ochotę na zwierzęcy seks:szok: Poza tym jest u nas mój Tata i czuję się jakbym miałam 15 lat;) Jakoś mi niezręcznie, a łóżko skrzypi!!!!!!!! Jak szalone. Moje libido jest na zwolnieniu ciążowym.
Przepraszam najmocniej???!!! Listopadówka wyprzedziła Jagodę?? Nasza??

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,

Czy mozna sie dolaczyc do Waszego grona Mam z Warszawy?
Mieszkam w Warszawie na Bielanach. Mam dwie coreczki Sonie, ktora ma 5 lat i Sabrine, ktora ma zaledwie miesiac.

Widze, ze jestescie w trakcie przygotowan do przyjecia nowego czlonka rodziny. Pranie, prasowanie, malowanie, zakupy, pakowanie... Ja tez ejstem na etapie prania i prasowania, do tego zakrecona jestem w karmienie i przewijanie.

Dziubasek - piszesz o szczoce z naturalnego wlosa. W szkole rodzenia odradzali mi szczotki. Poradzili, by po umyciu wlosow, porzadnie wytrzec wloski recznikiem frotowym - przyznam, ze jak na razie zadnych oznak ciemieniuchy nie ma.

Pozdrawiam,

Witam,

Czy mozna sie dolaczyc do Waszego grona Mam z Warszawy?
Mieszkam w Warszawie na Bielanach. Mam dwie coreczki Sonie, ktora ma 5 lat i Sabrine, ktora ma zaledwie miesiac.

Widze, ze jestescie w trakcie przygotowan do przyjecia nowego czlonka rodziny. Pranie, prasowanie, malowanie, zakupy, pakowanie... Ja tez ejstem na etapie prania i prasowania, do tego zakrecona jestem w karmienie i przewijanie.

Dziubasek - piszesz o szczoce z naturalnego wlosa. W szkole rodzenia odradzali mi szczotki. Poradzili, by po umyciu wlosow, porzadnie wytrzec wloski recznikiem frotowym - przyznam, ze jak na razie zadnych oznak ciemieniuchy nie ma.

Pozdrawiam,

To w razie czego nie będę panikowała, że nie kupiła :))) żartuję oczywiście. Takie pierdoły mi zostały, z fioletu zrezygnowałam już bo ten Ocientisept wpisałam :)))

Malina, ja tez nienawidzę prasować, kilkolek kiedyś się polecała do pomocy :))))
A co do rozpakowanej listopadówki, to dzis nasza dudziakowa się rozpakowała - jako pierwsza :)))

cleo - zadbam zatem o zapas kefiru w lodówce na nastpepny raz :-D

malina - jak mogłaś przeoczyć info o dudziakowej, przecież to news dnia :eek::eek::eek: ale ze się czujesz jak piętnastolatka...z takim brzuchem:szok::-D

sandros - cześć :-)

dziubasek - a po co Ci fiolet?

IzaBK październikówek też już kilka się rozpakowało ;-). Chodzę w ciąży dłużej niż za pierwszym razem, dla mnie to szok :-). Ale coś się zaczyna dziać, już mi się ciężej chodzi, to może łatwiej wywołać będzie ;-).

IzaBK październikówek też już kilka się rozpakowało ;-). Chodzę w ciąży dłużej niż za pierwszym razem, dla mnie to szok :-). Ale coś się zaczyna dziać, już mi się ciężej chodzi, to może łatwiej wywołać będzie ;-).

szczerze życzę Ci łatwego wywołania :-) i zazdroszczę, że to juz za chwilę... dla mnie niesamowite jest to, że wiesz kiedy TO będzie :-D rodzinka gotowa?

malina - jak mogłaś przeoczyć info o dudziakowej, przecież to news dnia :eek::eek::eek: ale ze się czujesz jak piętnastolatka...z takim brzuchem:szok::-D
Wskoczyłam najpierw na nasze regionalne, stąd moje zacofanie informacyjne:sorry:
Tak, tatuś za ścianą a ja z mężem uprawiam:-D Jakoś mi niezręcznie, nawet jeżeli brzuch ewidentnie świadczy o uświadomieniu seksualnym:)

reklama
Do góry