reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
witaj ))witam, mam nadzieje ze moge dolaczyc do was, mieszkam od niedawna w warszawie (na stegnach), jestem obecnie na wychowawczym, mam dwie pociechy (krolewny ) 4,5 roku i 7 m-cy i jestesmy w trakcie staran o 3cie :-) ... i ostatnie :-)
pomyslalam ze fajnie byloby poznac jakies mamy z okolic ;-)
polaneczka
Zaciekawiona BB
dzieki za mile przyjecie :-)
AsiaKC, ale tez jestes w warszawie tylko w innej dzielnicy czy w ogole daleko ?
dziubasek, milo poznac ;-)
AsiaKC, ale tez jestes w warszawie tylko w innej dzielnicy czy w ogole daleko ?
dziubasek, milo poznac ;-)
aż mnie brzuch kuje ze śmiechu
wygrałam tytuł "pracodawca roku" ?
polaneczka - cześć!!
Jagoda - jej... to już jutro!!
Witam wszytkie przyszłe i obecne mamy z Warszawy. Jestem przyszłą marcową mamą i wcześniej tu nie zglądałam tylko na marcowym forum byłam ale teraz pora również na regionalne otóż mam pytanie do was: pewnie większość z was korzysta z programu ZMiJ ale wspomaga się prywatnymi wizytami np na usg:-) bo wiadomo 3 wizyty usg przynajmniej dla mnie to za mało :-(i chodziliśmy prywatnie do Babki Medici jak tylko coś niepokojącego było i sobia ją chwalę ale dziś moj mąż zaczął nową pracę i teraz w parcy należy do LUXMEDU czy w związku z tym ja również jako żona moge korzystać z usług luxmedu to byśmy nie musieli już płacic za dodatkowe usg wielkie dzięki za odpowiedz
PS pozdrawiam AsieKC - marcową mame
PS pozdrawiam AsieKC - marcową mame
C
Cleo1981
Gość
jestes bezkonkurencyjnawygrałam tytuł "pracodawca roku" ?
!
Witam ja rowniez nowa na watku chociaz na forum to juz od dlugiego czasu.
Mam malego lobuzialskiego bardzo gadatliwego 1,5 rocznego kawalera.
AsiaKC, moglabys podpowiedziec jakie sa atrakcje na Zoliborzu dla maluchow? Wlasnie tez teraz rozgladamy sie za zlobkiem najchetniej na Zoliborzu ale jak bardzo dobry to nawet na drugi koniec Warszawy mozemy dojezdzac. Czy ktoras z Warszawskich mam moze jakis polecic (albo odradzic!).? Za wszelkie podpowiedzi z gory dziekujemy :-)
Mam malego lobuzialskiego bardzo gadatliwego 1,5 rocznego kawalera.
AsiaKC, moglabys podpowiedziec jakie sa atrakcje na Zoliborzu dla maluchow? Wlasnie tez teraz rozgladamy sie za zlobkiem najchetniej na Zoliborzu ale jak bardzo dobry to nawet na drugi koniec Warszawy mozemy dojezdzac. Czy ktoras z Warszawskich mam moze jakis polecic (albo odradzic!).? Za wszelkie podpowiedzi z gory dziekujemy :-)
dziś moj mąż zaczął nową pracę i teraz w parcy należy do LUXMEDU czy w związku z tym ja również jako żona moge korzystać z usług luxmedu to byśmy nie musieli już płacic za dodatkowe usg wielkie dzięki za odpowiedz
najlepiej jak mąż spyta w pracy albo w luxmedzie, co wchodzi w skład jego pakietu ... bo są różne jesli jest prezesem swojej nowej firmy, to raczej na pewno ma pełny pakiecik :-):-):-)
reklama
najlepiej jak mąż spyta w pracy albo w luxmedzie, co wchodzi w skład jego pakietu ... bo są różne jesli jest prezesem swojej nowej firmy, to raczej na pewno ma pełny pakiecik :-):-):-)
Chciałabym by był prezesem ale jst zwykłym parcownikiem i dzis pierwszy dzien w parcy wiec nie wypada zeby od razu sie pytal czy zona moze chodzic go gina a ja juz mysle i nie moge sie doczekac zeby isc i zobaczyc naszą kruszynke na monitorze:-)