reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

dla mnie bomba!
busia super, że będziesz z dziewczynkami :)

no właśnie, co z resztą?????
dziewczyny, kawka i ploty w krzyczącym towarzystwie naszych szkrabów!

reklama
kurcze, to kiszka rzeczywiście.... a co z resztą?

zawsze możemy spotkać się jeszcze raz. ale cały czas nie wiem co z resztą..................... kobitki!!

hejka!!!

Mnie niestety nie ma kto przywieźć do Wawki a sama nie trafie bo jeszcze kompletnie nie znam stolicy i nie umiem sie poruszać autobusami :mad:

hej atol, to rzeczywiscie bliziutko mamy do siebie.
Twoja pociecha jeszcze malutka, mój to już istny >:D.
teraz nigdzie się nie oddalamy od domu, bo zimno, ale na wiosnę znów będziemy jezdzić do jordanka na Odyńca, no i do lasu kabackiego oczywiście.
a Wy? macie jakies ulubione miejsca na spacerki?

a do Bocianiej Łąki mamy nadzieje zajrzeć.
tylko.. no własnie, teraz Oskar jest przeziebiony, poza tym drugi tydzien oblatuje z nim lekarzy. postanowiłam wszystko załatwic na poczatku roku, tak profilaktycznie, zeby miec spokój przynajmniej na 3 msc.
więc odpadamy w najblizszym czasie, ale na nastepny raz mam nadzieję, ze sie uda.
pozdrawiam

monika25 pisałam Ci wcześniej, że tak naprawdę mieszkasz niedaleko mnie, więc moge Cie zabrać :)

bbb223 na razie nie wiadomo czy to nasze piątkowe wyjdzie...

kobitki, odzywajcie siebo nie wiem czy kupować te ciacha czy nie :p

cześć ja również tymczasowo mieszkam w W-wie chętnie bym się spotkala z wami ale nie mam pojęcia co gdzie i kiedy wkoncu napoczątku poinformowano mnie o środzie teraz czytam o piątku, a pozatym pewnie nie trafie bo nie jestem zbyt zorientowana w W-wie mieszkam na rembertowie czyli na koncu swiata prawie.

jasne prosta jeśli ktoś zna w-we ja nawet nie wiem gdzie są te twoje ząbki, mam prawojazdy i generalnie jeżdze ale nie po w-wie, ostatnio wyjechalam z rembertowa i mialam dojechac do genta i sie zgubilam na pierwszym skrzyżowaniu

he he... zdarza się kochana, zdarza się :) czekam na info od reszty, jakby co, pojedziesz samochodem za mną :)

kochana Ząbki sa tak naprawdę obok Rembertowa. Do Ciebie zapewne z ulicy Marsa skręca się w prawo, do mnie w lewo...

gruba jak chcesz to możemy sie spotkać na rondzie wiatraczna i dalej jechać razem.
niestety ja samochodem nie jeżdżę :(

reklama
qrcze własnie spojżałam w kalendarzyk i w piątek na 12 mam gina :( na 13:30 pewnie dojadę :(
a może sobota???
mniejszy ruch na ulicach i w tramwajach???

Do góry