reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Mysle, że z robalkami, bo ja swojego niechętnie w tygodniu podrzucam rodzicom... Ale jesli wszystki przyjedziecie bez robalków - ja się równiez dostosuje. Aczkolwiek pewnie ciężko będzie nam pogadać, bo to moje gucio jest zakochane w mamusi i na kroko ostatnio mnie nie opuszcza....

reklama
Mnie też środa pasuje. Rano, tzn. od ok. 11 mogłabym bez dzieci, ale juz po południu to tylko z babeczkami. Tyle że moje małe ostatnio mają jakiś kretyński system spania popołudniowego i mogłabym dopiero ok. 18, a dla Was to już może być trochę późno. Chyba że nie?

jeśli bez dzieci to środa i piątek odpadają. a jeśli z dzidziolkami to właśnie te dni! i 11 godzinka myślę że byłaby idealna.

moje dziecko ma wtedy akurat drzemeczke, ale załatwi ją w takim razie w samochodzie - co z reszta uwielbia :) teraz moze ustalmy dzien i upewnijmy sie czy wszystkim 11-ta odpowiada...

To może spróbujmy się spotkać w najbliźszą środę ok. 11 w Bocianiej Łące. Ja będę bez bab, to się będę mogła nacieszyć Waszymi maleństwami hihi . Kurcze juz nie pamiętam prawie jak to jest mieć maluszka w domu.

kobitki!!! moja skleroza! w środę o 11 mam USG mojego niesczęsnego kolana, a wolałabym tego akurat nie przesuwac, bo to okresli termin mojej operacji...

więc, albo późniejsza godzina, albo piątek w takim razie!!

przepraszam najmocniej, ale dopiero dzisiaj sobie o tym przypomniałam :(

Cześć ja też jestem z warszwy a konkretnie z Bielan
Narazie jestem jeszcze uwięziona w domku bo Noe ma zaledwie 9 dni. Choć miała bym ogromna ochote zapakować go w kocyk wsadic do wózeczka i wybrać na długi spacer. Kiedy zaczynałyście werandowanie i pierwsze spacery? co znajde informacje to jest inna.

Przy tych mrozach to chyba nie najlepszy pomysł na wietrzenie takiego szkrabika. Ja poczekałabym, aż temp. wzrośnie trochę. Możesz np. wietrzyć pokój przez kilkanaście minut, a potem wnosić tam cieplutko ubranego synka, żeby powietrze było świeże, ale nie zimne.

Bociania Łąko, to w takim razie w piątek, też ok. 11, tyle że będę z moimi laskami.

reklama
Do góry