reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Czechow - ja właśnie chcę sprzedać taką karuzelkę. Jest moje ogłoszenie w rubryce "sprzedam" w BB, mogę zejść z ceny o 10 zl. Oto link: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,5424.0.html

Ja bardzo chętnie spotkałabym się w Bocianiej Łące, niestety słabo u mnie ostatnio z czasem (nawet tutaj żadko zaglądam), więc nie bierzcie mnie pod uwagę przy ustalaniu terminów, ale jak już ustalicie to może uda mi się dołączyć...

Pozdrawiam wszystkie Warszawianki i "okoliczanki". :)

reklama
Jestem za. A czy mogłabyś coś bliżej napisać coś o Bocianiej Łące. Czy dla dwólatków będzie tam jakieś zajęcie, bo moje baby są już dość duże w porównaniu z resztą dzieciaczków i niestety nie chcą grzecznie siedzieć przy mamusi.

Przepraszam że zadam głupie pytanie ale dopiero od roku mieszkam w okolicy Zegrza (czytaj zadupie) do tej pory moim miastem była Gdynia :) i nie wiem co to takiego ta BOCIANIA ŁAKA??

margot pisze:
Czechow - ja właśnie chcę sprzedać taką karuzelkę. Jest moje ogłoszenie w rubryce "sprzedam" w BB, mogę zejść z ceny o 10 zl. Oto link: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,5424.0.html

Ja bardzo chętnie spotkałabym się w Bocianiej Łące, niestety słabo u mnie ostatnio z czasem (nawet tutaj żadko zaglądam), więc nie bierzcie mnie pod uwagę przy ustalaniu terminów, ale jak już ustalicie to może uda mi się dołączyć...

Pozdrawiam wszystkie Warszawianki i "okoliczanki".  :)

margot nie wiem czy zaglądałaś ale zostawiłam ci wiadomość w sprzedam :laugh:

Fionka - nie zagladalam, ale juz zajrzalam i wyslalam maila z adresem i telefonem Twojemu mezowi. Tylko dzis nie dam rady sie umowic, ale jak zadzwonicie to na pewno sie umowimy na jakis bliski termin. :)

Kurcze, ja też tak naprawde nie wiem, co to Bociania Laka - myslalam, ze prywatne przedszkole? Dobrze myslalam, czy zle? ;D

Dziewczyny, poszukałam i już wiem, a wy tez się możecie dowiedzieć same.
Tutaj https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,4849.0.html i tutaj http://www.storkmeadow.com/
znajdziecie więcej informacji na temat Bocianiej Łąki.

Bociania Łąko, już nie musisz odpowiadać. Ja się piszę na tą kawkę, z dziewczynkami oczywiści i jestem pewna, że nie będą przeszkadzaly i pewnie niestety nie będą chciały wyjść. Może umówimy się jakoś w przyszlym tygodniu? Dziewczyny, co Wy na to? Trzeba kuć żelazo póki gorące, bo jak to bedziemy przeciągały, to nic z tego spotkania nie wyjdzie.

Kochane Moje, tak w szybkim skrócie...

Bociania Łąka to tak naprawdę (tfu tfu... nie lubie tego słowa) przechowalnia dla dzieci. Zarówno dla najmłodszych jak i tych starszych. Mamy pokoik edukacyjny, plac zabaw do totalnych szaleństw (dżungla firmy Little Tikes + stos poduszek), pokój do zabaw bardziej spokojnych (klocuszki, laleczki, tor samochodzikowy itd) oraz mój najukochańszy pokoik - dla tych najmłodszych :) Tak więc, Busia Twoje dwulatki będa miały co robić...

Monika25 - to nic niesamowitego. Wiesz, tak naprawdę Bociania Łąka istnieje od 12 grudnia 2005. Klientów nie mamy zbyt wielu, bo reklama nie była "huczna". Ale, gdybyśmy rudzały na nasze spotkanko, Ciebie mogę zabrać po drodze mieszkam w Ząbkach, a to do Zegrza niezbyt daleko :)

Kobitki, ustalajcie date, ja się dostosuje!

EEEEEE nie no SSSUUUPPPEEERRR!!!!!
Fajnie będzie sie spotkać ja sie piszę tylko ustalmy termin i czy jedziemy z robalkami czy bez??

reklama
boshhh
jak tu dawno nie zaglądałam ::)

ja też pisze się na spotkanko! najlepiej środa i piątek!!!

i też jestem z okolic ronda wiatraczna!
;D

Do góry