reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Hej, wpadłam na ten wątek, bo dowiedziałam się, że się umawiacie na spotkanko i bardzo chętnie bym się przyłączyła, tym bardziej, że widzę mnóstwo sąsiadek - kiedyś mieszkałam w Rembertowie, potem na Grochowie i jeszcze tam bywam (u rodziców, niedaleko Wiatracznej - Wspólna Droga). Tylko kurczę w piątek nie wiem, czy dam radę, bo jeszcze jestem chora no i nie wiem, czy mnie ktoś podwiezie z mojego zadupia, przepraszam (Modlin). Mąż pracuje... Musiałabym porozmawiać z Tatą, ale to zależy też od tego, jakie będą warunki na drodze (bo dziś straszą, że okropne śnieżycę będą, a mam z tym przykre doświadczenia...) W każdym razie mi bardziej pasowała by też godzina trochę póżniejsza - może 13.13, jak Theo (wcześniej mały śpi) Może być i sobota. Ja się piszę z dzieciaczkiem raczej, jeśli można...
całuski
nikita

Aha, mam jeszcze taki pomysł, może jak już zostanie ustalona godzina i termin, to napiszesz o tym, Bociania Łąko, w dziale "Spotkania"? Może jeszcze się ktoś dołączy,kto tu nie zagląda, no i w razie co od razu będzie wiadomo, bez wertowania tego wątku...
pozdrawiam
nikita

Ja najpóźniej mogę dotrzeć do Was na 12, potem mi się nie opłaca, bo moje laski zasypiają między 14 a 15, więc o tej porze muszę być w domu, a z Placu Bankowego trzeba jeszcze jakoś dojechać.

Gruba, jeśli nie przestraszysz się komunikacji miejskiej, to z Ronda Wiatraczna można dojechać na pl. Bankowy bezpośrednio tramwajem nr 26 lub autobusem 125. Tyle, że jest to rochę na około i będzie trwało. Krócej czasowo byłoby pojechać do Śródmieście i tam się przesiąć. Tyle, że jest ta nieszczęsna przesiadka.

Theo, może umówiłybyśmy się i razem pojechały, bo ja mieszkam na rogu Grenadierów i Waszyngtona. We dwie zawsze raźniej. Możemy też się umówić, jeśli by Grubej pasowało, to we trzy. Co Wy na to dziewczyny?

kobitki, tak sobie mysle, że może ustalmy nowy termin, bo okazuje sie, że będziemy we trzy :p

ja proponuje nastepna środę o 11. Jezeli wszystkie sie pod tym podpiszecie, zakładam nowy wątek w "spotkaniach". co Wy na to?

Myslę, że wtedy dołączy do nas i Aletka i Nikita i bbb223, a może i wtedy będzie nas jeszcze więcej.

Mnie pasuje. Nie ma co się spotykać na siłę, a tak każda będzie miała trochę czasu, żeby sobie wszystko poukładać.

No nie wiem, dziewczyny, na poprzednim spotkaniu miało być nas dużo, i cóż - na pierwsze dotarła jedna :p potem urządziłyśmy poprawiny, a i tak byłyśmy tylko cztery - Edzia, Aletka, Beatka i ja. Tak więc trzy to nie jest tak źle. ;)
Zima nie skłania do podróżowania. Ale spróbujmy z innym terminem, dla mnie to osobista korzyść, bo ten piątkowy też nie za bardzo mi podchodzi ;D

Cze dziewczyny,
choc nie mieszkam juz od 13 lat w Warszaawie a w Poznaniu,pomyslalam sobie,ze tu zajrze.
Cale dziecinstwo i oraz okres podstawowki mieszkalam na Okeciu.Po podstawowce pzreprowadzilam sie w strony mamy,jestem taka ,,PYRA Warszawska" :)
Moze ktoras z Was chodzila do tamtejszej podstawowki na ul. Malowniczej.Ja jestem rocznik 78.
W koncu swiat jest maly,nie?
Pozdrawiam_Katka

reklama
Do góry