reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Dla mnie i Kliff i Wola Park jest OK. Tylko nie wiem, jak z czasem w przyszłym tygodniu (studiuję)... Jak ustalicie dzień to się odezwę, żeby potwierdzić. Dla mnie tylko czwartek odpada katagorycznie.
A na jogę strasznie chcę, tylko przez te studia jakoś nie daję rady... może w przyszły wtorek? A jak nie, to od stycznia na pewno (mam jeszcze zaległości z zeszłego semestru, które muszę uzupełnić.)

reklama
czesc dziewczyny,

ja tez z jestem z Warszawy, konkretnie z Jelonek...
jesli zdecydujecie sie na Wola Park chetnie wpadne... do Kliffa mam jednak troche daleko, tym bardziej, ze autobusem... ::)

raaaanyyy... jak ja juz dawno nie bylam na jakiejs kawie, bo o piwie to nawet nie marze... ;)

cześć Teddy! fajnie, że dołączasz się do nas. No to próbujemy się umówić w Wola Parku w przyszłym tygodniu!oj na piwko to i ja bym chetnie poszła.
a jak policzyć ile czasu po wypiciu np. 0,5 litra piwa będzie można karmić dziecko ???

beatka nie wiem po jakim czasie, ale to co zjesz pojawia sie w pokarmie po okolo 6 godzinach...

ja w sumie juz piwo pilam, ale nie odwazyla bym sie wypic gdzies na miescie bedac z dzieckiem... bo prawde powiedziawszy, to juz jednym mozna sie troche zaprawic, przynajmniej jak u mnie - 6 tyg po porodzie... :)

fajnie byśmy wyglądały - zgraja mamuś z wózkami popijająca piwko ;D
ja też już lampkę wina do kolacji wypiłam raz i drugi, hmm, chyba nie zaszkodzi. no ale jak wszystkie skończą karmić to może i jakąś imprezkę sobie zorganizujemy! tatusiowie lub babcie zostaną z dziećmi! ech, rozmarzyłam się...

no prosze, od razu nie czuje sie taka samotna... ;)
...osiedle wielkie, nieomal jak calkiem pokazne miasteczko i jednak ktos sie znalazl... :)

Edzia, po ktorej stronie Czluchowskiej mieszkasz??

reklama
Do góry