reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
no to wygląda, ze zrobiłam spotkanie jednoosobowe... fajnie było , kałuże w butach, spodnie mokre po kolana, hehe. a jakby tego było mało pan kierowca autobusu usilnie chciał zamknąć drzwi na wózku i na mnie potem, co za baran, od razu zadzwoniłam ze skargą do ztm'u. pechowy dzień najwyraźniej mam. jutro to mnie nie będzie jednak, bo raz że nie wiem czy się nie rozchoruję po tym deszczu, a dwa - zapomniałam, że mam jutro urodziny ;D
no i jakąś kawkę, ciasto muszę zorganizować

tia, przygody fajne :) ciekawe czy pogoda nam sie poprawi jeszcze, czy to już jesień na dobre zagości. bo żadna przyjemność w taki ziąb i deszcz na spacer iść. aha - tak na marginesie - Lolek jest czynny od 13

O kurczę, Beatka współczuję. Głupio to wyszło. W takim razie ja jutro rezygnuję, skoro Ciebie nie będzie, bo taszczyć się na pola samej to mi się nie chce.
Wygląda na to, że spotkanie dopiero wiosną zrobimy. :(

W sumie prawda jest taka, ze przy takiej pogodzie spotkanie by sie raczej slabo udalo... No coz, glupio wyszlo, ze Beata byla sama, ale moze wymienmy sie numerami GG, zeby tam wymienic sie nrami kom, latwiej sie bedzie zgrac i np dac sobie znac, ze sie nie jedzie...

A jak dojdzie co do czego, to chyba spotkanie w najbliższym parku Beatki - jakaś rekompensata się należy.
No i wszystkiego najlepszego!!! :)

dzięki! no i nie przesadzajmy już z tym najbliższym parkiem :) to było dośc logiczne, że w taką pogodę żadnej się nie chciało iść, mi też. ale jako iż się deklarowałam że będę to poszłam... nieważne już. czekamy na poprawę pogody w takim razie!

o bosiu :(
głupia sytuacja :(
Beatko strasznie cię przepraszamy :-*
i zdrooffka życzymy!!!
a tym kierowcą to mnie wqrzyłaś :mad:
ja to jestem przeczulona na tym punkciei na banq by była awantura że autobus by nie odjechał do przyjazdu policji.
a taka jestem złosnica. >:D

a spotkanko to jak sie cieplej zrobi. może jakiś weekendzik???

reklama
Beatko, wszystkiego naj, naj, naj, faktycznie głupio wyszło z tym spotkaniem, ale ja zrozumiałam, ze w poniedziałek się nie spotykamy, bo wolicie wtorek (Skarbus może wtorki), ja we wtorek (dzisiaj) nie moge więc cierpliwie czekam na nowy termin. Co do miejsca spotkania, to chyba zostanie nam tylko jakies centrum handlowe, albo Ikea czy cos w podobie, bo ciężko bedzie przewidzieć pogode, a maluszków lepiej nie ciagać jak pada i wieje (ja np. nie mam osłony od deszczu).
Mam nadzieję, ze sie nie zraziłas Beatko i spotkamy sie któregoś pięknego dnia.
Dziewczyny! czy Wy też czasem nie możecie odczytac nowych wiadomosci, mi się wyswietla data 6 listopada i z tego dnia tylko mogę czytać jakies kino.

Do góry