reklama
no to wygląda, ze zrobiłam spotkanie jednoosobowe... fajnie było , kałuże w butach, spodnie mokre po kolana, hehe. a jakby tego było mało pan kierowca autobusu usilnie chciał zamknąć drzwi na wózku i na mnie potem, co za baran, od razu zadzwoniłam ze skargą do ztm'u. pechowy dzień najwyraźniej mam. jutro to mnie nie będzie jednak, bo raz że nie wiem czy się nie rozchoruję po tym deszczu, a dwa - zapomniałam, że mam jutro urodziny ;D
no i jakąś kawkę, ciasto muszę zorganizować
no i jakąś kawkę, ciasto muszę zorganizować
W sumie prawda jest taka, ze przy takiej pogodzie spotkanie by sie raczej slabo udalo... No coz, glupio wyszlo, ze Beata byla sama, ale moze wymienmy sie numerami GG, zeby tam wymienic sie nrami kom, latwiej sie bedzie zgrac i np dac sobie znac, ze sie nie jedzie...
dzięki! no i nie przesadzajmy już z tym najbliższym parkiem to było dośc logiczne, że w taką pogodę żadnej się nie chciało iść, mi też. ale jako iż się deklarowałam że będę to poszłam... nieważne już. czekamy na poprawę pogody w takim razie!
theo
Fanka BB :)
o bosiu
głupia sytuacja
Beatko strasznie cię przepraszamy :-*
i zdrooffka życzymy!!!
a tym kierowcą to mnie wqrzyłaś
ja to jestem przeczulona na tym punkciei na banq by była awantura że autobus by nie odjechał do przyjazdu policji.
a taka jestem złosnica. >
a spotkanko to jak sie cieplej zrobi. może jakiś weekendzik???
głupia sytuacja
Beatko strasznie cię przepraszamy :-*
i zdrooffka życzymy!!!
a tym kierowcą to mnie wqrzyłaś
ja to jestem przeczulona na tym punkciei na banq by była awantura że autobus by nie odjechał do przyjazdu policji.
a taka jestem złosnica. >
a spotkanko to jak sie cieplej zrobi. może jakiś weekendzik???
E
Edzia
Gość
hej mam niezłe cyrki z forum, nie mogę odczytywać nowych postów
reklama
E
Edzia
Gość
Beatko, wszystkiego naj, naj, naj, faktycznie głupio wyszło z tym spotkaniem, ale ja zrozumiałam, ze w poniedziałek się nie spotykamy, bo wolicie wtorek (Skarbus może wtorki), ja we wtorek (dzisiaj) nie moge więc cierpliwie czekam na nowy termin. Co do miejsca spotkania, to chyba zostanie nam tylko jakies centrum handlowe, albo Ikea czy cos w podobie, bo ciężko bedzie przewidzieć pogode, a maluszków lepiej nie ciagać jak pada i wieje (ja np. nie mam osłony od deszczu).
Mam nadzieję, ze sie nie zraziłas Beatko i spotkamy sie któregoś pięknego dnia.
Dziewczyny! czy Wy też czasem nie możecie odczytac nowych wiadomosci, mi się wyswietla data 6 listopada i z tego dnia tylko mogę czytać jakies kino.
Mam nadzieję, ze sie nie zraziłas Beatko i spotkamy sie któregoś pięknego dnia.
Dziewczyny! czy Wy też czasem nie możecie odczytac nowych wiadomosci, mi się wyswietla data 6 listopada i z tego dnia tylko mogę czytać jakies kino.