reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Ja po drugiej stronie, ale codziennie jestem tam w parku na spacerze...
tyle lat tu mieszkam i dopiero ostatnio ten park odkrylam... ;)

reklama
12-13 wychodzimy z domu, a chodzimy do jakiejs 15...
najczesciej jestesmy wlasnie tam w parku, chyba, ze idziemy z tatuskiem po zakupy...

Ja najczęsciej "lece" tamtędy do Tesco albo po film do wypożyczalni jak brzydko, a w słońcu chodzimy dokoła górki.

na razie jeszcze nie jest tak zimno, 2 godzinki mozna sobie pospacerowac...
maly opatulony w gondolce, wiec nic mu nie bedzie... :)

teraz zadam glupie pytanie... ;)
czym jezdziecie???
my szaro-kremowym Deltimem Premierem

reklama
Do góry