reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

:laugh: dzięki dzięki :laugh:
ja już jestem zaprawiona w bojach, więc może być pod dachem lub też nie, hehe ;)
Edziami wszystko działa jak należy

reklama
margot pisze:
I co dziewczyny, chodzicie na tę jogę? Fajnie jest?
Bardzo bym chciała, ale w czwartki mam zajęcia na uczelni.

Przy okazji - my jesteśmy z Żoliborza.
Pozdrawiam!  :)

Ja niestety jeszcze nie chodzę, bo lekarze wykryli u mojego synka niedokrwistość i póki co jeździmy regularnie do szpitala :( Najpierw Olivek miał przetoczoną krew, a teraz 3x w tygodniu jeździmy na zastrzyki krwiotwórcze i tak już od 3 tygodni!

Doxa to okropne, mam nadzieję że to przejściowe, my na jogę chodzimy nadal, moje dziecko fika takie cuda, że chyba się na mamusię zapatrzyło, szkoda, że nie chcecie się dołączyć...zapraszamy

Edzia ależ chcemy!! I na pewno się dołączymy! Tylko muszę najpierw synia wyprowadzić z tej niedokrwistości!
No i jeszcze muszę kupić jakieś dresiki ;)

no planujemy! może tylko w przyszłym tygodniu... bo mi z nosa cieknie... :D kto zna przytulne centrum handlowe? wydaje mi się, że w klifie jest dość spokojnie.
Doxa, na spotkanko chyba możesz przyjść ze swoim chorowitkiem? trzymajcie się oboje!

Kliff jest ok, w miarę spokojny, w Wola Parku też w ciągu dnia jest pusto, a trochę lużniej usiąść na kawkę, może tam?
Skarbuś jak u Ciebie z czasem i dojazdem w przyszłym tygodniu?

reklama
Do góry