reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
dziewczynki z Pruszkowa (i okolic) poszukuję fryzjerki do salonu urody w Pruszkowie,jeśli macie wśród znajomych,rodziny poszukujacych pracy w tym zawodzie podajcie namiary w celu kontaktu (wysyłam na pw)

Witam się i ja.

Nie było mnie tu wieki:-p mam nadzieję,że ktoś mnie jeszcze pamięta:-D
Jeśli chodzi o nas to w skrócie to Maja odcycowana. Wyszło nie do końca tak jak chciałam ale jak już się zaczęło to trzeba być konsekwentnym :-D Za to teraz mam większy problem bo podejrzewam u Majki owsiki:baffled:

narazie przeprowadzamy remont
odkupiłam salon fryzjerski z klientami ale poszerzyłam o kosmetykę,rollmasaż,platforme wibracyjną
ale musimy poprzerabiać troszkę (ściany burzylismy i na nowo stawialiśmy)
mąż teraz jeszcze robi
sporo zostało roboty

już narazie jestem spokojna o fryzjerki
dziś miałam rozmowy kwalifikacyjne
i spokojna jestem

a salon będzie się mieścił na Ul.Wokulskiego 1A
jak już zaczniemy działać popracuję nad stroną internetową
to sie pochwale

ale na fb już konto jest

Zapraszam na otwarcie 1 września
rollmasaż,platforma wibracyjna będą za darmo wejścia
a co do kosmetyków i fryzjerstwa to myslimy co zrobić za darmo tego dnia...
ulotki będziemy roznosić i wrzucać do skrzynek wiec może trafi sie którejś z Was nasza ulotka

reklama
Do góry