reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
ja w tym roku wakacji nie miałam
remontowalismy lokal
ale już wczoraj było otwarcie
fryzjerstwem zainteresowanie jest
gorzej z manicurzystką i rollmasażem
ale to trzeba wypromować lepiej

co do fachowców odnośnie fryzjera to zgadzam się w 100%
poobserwowałam wczoraj dziewczyny i jestem z nich zadowolona
nawet mi zrobiła fryzurką taką jak chciałam i o dziwo wyszła prawidłowo,a nie łatwa to fryzurka
wiele fryzjerek nie poradziło sobie....

Ostatnia edycja:
Hej, dzis pierwszy dzien w przedszkolu Olafa ;( ale płakal, wiem z opowieści bo ja nie chcialam go odprowadzać wiedzialam, ze bedzie czul w moim glosie, ze cos jest nie tak mimo, ze zapewnialabym go o fajnej zabawie... Dziwnie bez niego, Filipek tez nie umie sie odnalexc. Chodzi i szuka czegos, pewnie Olafka, ale jest tak cicho w domu, zero awantur, jak nie u nas :))
Prywatnie, zalożylam tez firmę, powodzenia SAWI, mam miejsce do pracy blisko przedszkola i od przyszlgo tygodnia tesciowa do Filipa i Olafa przyjezdza a ja bede pracowala od poniedzialku do srody i 2 piątki w miesiącu, jak dobrze pojdzie.
A jak Wasze przedszkolaki?
P.S. Olafek chodzi do przedszkola na 4 godziny dziennie.

A do przedszkola państwowego czy prywatnego? Bo nie jestem pewna ile dziecko musi mieć skończone latek do państwowego, a widzę, że Olafek przed 3 ;)

P.S.: Bardzo pilnie poszukuję gabinetu kosmetycznego/fryzjerskiego na terenie Warszawy w którym mogłabym przedłużać rzęsy metodą 1:1. Pracuję na produktach marki Secret Lashes (roczne doświadczenie). Zajmuję się też kosmetyką, ale dopiero za rok mam egzamin, więc tu ciężej już coś znaleźć bez papierka i większego doświadczenia.
Jakbyście gdzieś coś zasłyszały to pliisssss o wiadomość:)

PioMar zależy gdzie, w większości przedszkoli państwowych musi mieć skończone 2,5 roku żeby przyjęli.

U nas debiut szkolny i przedszkolny. Do przodu.

Długo mnie u was nie było laski a mam już małego przedszkolaka i 6 miesięczną Pole:) bartek chodzi od 3tyg do przedszkola prywatnego bo do panstwowego sie nie dostal:( przez pierwszy tydzien bylo super a potem zaczeło się poranne darcie:( nie daje sie rano ubrac i wrzeszczy ze nie chce do przedszkola ale z kazdym dniem jest coraz lepiej i dzis juz tylko sodnie na siłę ubieralismy a droga do przedszkola juz byla bez placzu. Głównie mu chodzi o to ze w przedszkolu dzieci śpią a on panicznie sie bii spac (nie wiedzac czemu) w kazdym razie broni sie przed spaniem i nie sypia w dzien w ogole do 22:( a mała Pola jest super i wszystko u nas po staremu.

reklama
Do góry