reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Ja dziś dawałam do przedszkola eleganckie ubranie, jakiś konkurs mają i uroczystość.
A Igi wczoraj na placu zabaw zjechał jakoś z dużej zjeżdżalni z odrzutem i zakończył lot twarzą w piachu. Skutkiem różne mniejsze i większe otarcia mu zostały.
Panie stwierdziły, że mu zdjęcie do kroniki zrobią :sorry2:.
Normalnie killer w spodniach w kancik, białej koszuli i pod krawatem.

reklama
Kochane witajcie.
Korzystając z wolnej chwili wklejam fotki małej.

Załączniki

• 20120501127.jpg
    20120501127.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 55
  • 20120504128.jpg
    20120504128.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 50
  • 20120507151.jpg
    20120507151.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 50
  • 20120507140.jpg
    20120507140.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 52
Cześć dziewczyny! Szukam poradni ortopedycznej i kardiologicznej (na NFZ) dla synka, niedawno się przeprowadziliśmy do Warszawy i zupełnie nie wiem gdzie iść, możecie coś doradzić? może któraś z Was może kogoś polecić?

As jeszcze nie zdążyłam Ci pogratulować pięknej córy :-)

Coś nam wątek zamarł póki co ;-) Ale nic dziwnego piękna pogoda to szkoda marnować czasu na siedzenie przed kompem ;-)

Co u was słychać? Pruszkowiankom zazdroszczę nowej trasy ;-)

Hej.
Widzę ,że coś wątek pada.
Dziewczynki odezwijcie się .
HALLO !!!!!

Wpadłam pochwalić się wspólnym spotkaniem z naszą Izunią .
Iza przyjechała do mnie w poniedziałek ,aby nauczyć mnie chustowania .
Spotkanie było super.
Po 15 minutach rozmowy miałam wrażenie ,że znamy się od zawsze .;-):-):-):-)
Iza dzięki za wszystko !!!!:tak:;-):-):-)

Pozdrawiam pozostałe dziewczynki i uciekam z małą na spacer.:rofl2::rofl2:

Jejku co tu sie dzieje :) gdzie wy jestescie?

As super jest malutka :) a o Izy slysze na prawo i lewo - niezly ma łeb dziewczyna ze tak szybko tak sie rozwinela az sama mysle o zmianie pracy i poszukaniu czegos w sobie:) wstepnie mysle o kursie strzyzenie psow i moze tym sie zajac ale ja nie umiem tak sie rozwinac osobiscie :)

U nas pomalu do przodu. Bartek jest bardzo kochany i nie wiem czy pisalam ze jest tez odpieluchowany ( tylko noca nie ma szans zeby sie nie zsiusial). a Pola spi cale noce ale w dzien dramat, spi na cycku lub bujana w wozku. Ale zasypia i budzi sie tylko przez ryk i spi po 10-20 min wiec ciezko mi cokolwiek zrobic :( no i tyle u nas.

reklama
Witajcie babole.
Co tu takie pustki???? :szok::szok::szok::szok:

U nas jakoś leci.
Mała śpi i rośnie.
Czasami popłacze ,czasami na brzuszku poleży i trochę się pogimnastykuje.
Silna bestyja nie z tej ziemi.
Pięknie głowę trzyma i się rozgląda na boki.
Utrzymuje kontakt wzrokowy już bardzo długo i się wpatruje fajnie w obce osoby .
Od środy się chustujemy i jest super !!!!
Acha.
Mała od tygodnia z małą pomocą boków przewijaka przekręca się na boki i raz jej udało się przekręcić na brzuszek.
Z boków na plecki to już od dawna się przekręca ,ale zapomniałam o tym napisać . ;-):-):-)
Jest malą pchełką ,ale strasznie zwinną i szybką :-D:-D:-D:-D
Kocham ją ponad wszystko !!!!! :-):-):-)
To się pochwaliłam i już mała się obudziła.
Idę karmić głodomorka. :-D:-D:-D

Do góry