reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Wlasnie kupilam dzis gazete -do snu sobie ja czytam az tu nagle znajoma twarz patrze!!! Szok a tu Iza:) wow wow gratuluje Izo:) czytam dalej :)

Dziewczyny, mogę prosić o pomoc.
Nie znam się na tym za bardzo
Czy na moim miejscu wybrałybyście się do gina?
skanowanie0001.jpg
NIe wiem, czy zdjęcie wgra się odpowiednio.
Robiłam wczoraj betę i wyszła mi 26 i pare.
Okres ostatni miałam 16 stycznia.
Bolą mnie piersi i mam wiele objawów, które wskazywałyby na ciążę.
Jednak niepokoi mnie ból prawego jajnika.
Czy to może być normalne w tych pierwszych tygodniach, czy coś może dziać się nie tak?
Nie miałam tak w pierwszej ciąży.
I trochę mnie to niepokoi.
Czy to normalne, że beta ma taki wynik w teoretycznym 3 TC?

Dziewczyny, mogę prosić o pomoc.
Nie znam się na tym za bardzo
Czy na moim miejscu wybrałybyście się do gina?
Zobacz załącznik 435447
NIe wiem, czy zdjęcie wgra się odpowiednio.
Robiłam wczoraj betę i wyszła mi 26 i pare.
Okres ostatni miałam 16 stycznia.
Bolą mnie piersi i mam wiele objawów, które wskazywałyby na ciążę.
Jednak niepokoi mnie ból prawego jajnika.
Czy to może być normalne w tych pierwszych tygodniach, czy coś może dziać się nie tak?
Nie miałam tak w pierwszej ciąży.
I trochę mnie to niepokoi.
Czy to normalne, że beta ma taki wynik w teoretycznym 3 TC?
Według norm się zgadza jak na ciążę .
Do tego bóle jajników jak najbardziej występują w ciąży .
Ciągnięcie jak na @ też ,ból piersi jak najbardziej .
W czasie kiedy powinnaś mieć @ może wystąpić też lekkie plamienie lub krwawienie i też to jest normalne ,więc wszystko na spokojnie.
Ja bym powtórzyła betę po 2 dniach i sprawdziła przyrost .
Powinien się powiększyć przy prawidłowym wzroście od 70 - 100 .
Dla mnie to ciąża 3-4 tydzień ;-):-):-)
Gratuluję .

Witajcie mamuśki.
Na każdej wizycie słyszę serduszko ,a jak gin włącza USG to jeszcze mam dopplerem.
Tera jak byłam u Czajkowskiego to nie dość ,że podgląd na USG to i jeszcze przez głowicę sprawdzał i odczytywał na wyświetlaczu.:tak::tak:

Nie miałam czasu do Was zajrzeć .
Na usprawiedliwienie mam tylko tą fotkę .;-)
No to się chwalę sweterkiem dla wcześniaczka koleżanki forumowej BB .;-)
Sweterek ma równe rękawki ,ale jest nierówno ułożony ,a już mi się nie chce nowych fotek pstrykać .
WYBACZCIE ;-) :-D:-D:-D

Póki co nie dziękuję, niestety dmucham na zimne, ale w głębi duszy staram się być dobrej myśli.
Akurat teraz jak mąż wyjechał :)
Jak był, to nic nie wychodziło, teraz wyjechał i tu taka niespodzianka.
Czyli teoretycznie dzisiaj mogę powtórzyć badania, bo tamte robiłam 8, a dzisiaj mamy 10, czyli wg. tego co mówicie, mogę dzisiaj zrobić?

paula gratuluję :-)

As może wystaw swoje prace na Allegro??
Chyba mi by było szkoda je sprzedawać :-D:-D:-D

Póki co nie dziękuję, niestety dmucham na zimne, ale w głębi duszy staram się być dobrej myśli.
Akurat teraz jak mąż wyjechał :)
Jak był, to nic nie wychodziło, teraz wyjechał i tu taka niespodzianka.
Czyli teoretycznie dzisiaj mogę powtórzyć badania, bo tamte robiłam 8, a dzisiaj mamy 10, czyli wg. tego co mówicie, mogę dzisiaj zrobić?
I jak ?
Powtórzyłaś ?

Witam.
Mam 28 lat i jestem mamą dwuletniego Matusia. Mieszkamy w Wilanowie. Jeśli są tutaj mamy z naszych okolic, które tak jak my trochę nudzą się za swoimi brzdącami zimą w domu, to zapraszamy na pogaduchy i wspólne spacery :)
Także na facebooka Katarzyna Olczyk | Facebook
Witaj na forum.

Witajcie dziewczynki nocnie.
Bawiłam się dziś szydełkiem włóczką i na koniec wstążeczkami.
Powstał fajny komplecik dla Karolinki.;-)
Oto efekt tej zabawy

reklama
Do góry