reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

hejka
cały czas was podczytuję
ale nie zawsze piszę

jak już zima odejdzie to bym sie spotkała z Wami
paulawawa gratuluję,badanie beta jak najbardziej wskazuje ciąże

reklama
witam.
Powtórzyłam badania.
Beta 10 wzrosła do 72 :)
Teraz nie robiłam już od piątku.
Więc nie wiem, ale nie panikuję, przynajmniej staram się.
Mam nadzieję, że wszytko będzie dobrze :)
W czwartek wizyta u gina.
Więc czekam cierpliwie.

Paulawawa gratuluje:) oby dalej roslo:)
As ty to masz cholera talent !
A ja czekam na porod i juz mam dosc tego brzuchola :( urodzic bym chciala! I jeszcze ta niewiedza w ktorym szpitalu rodzic i czy decydowac sie na cc czy sn ( bo mam takie mozliwosci po 1 cc i chorym kregislupie). No nie wiem co robic.

Przedstawiam Wam domek mojej Karolinki .
Fotka z wczoraj .
Jak teraz mam taki bęben to nie wyobrażam sobie jaki będę miała do porodu :szok::szok::-D:-D:-D:-D

Załączniki

• IMG_0187.jpg
    IMG_0187.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 32
  • IMG_0185.jpg
    IMG_0185.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 34
Maria - niesamowite, że Ty już prawie na finiszu!!! Wsłuchaj się w siebie, intuicja powie Ci jaką podjąć decyzję:tak: ale szpital to mogłabyś już mieć wybrany - wahasz się między konkretnymi?

As - no faktycznie niemały ten domek :-D ile masz w obwodzie?

Maria - niesamowite, że Ty już prawie na finiszu!!! Wsłuchaj się w siebie, intuicja powie Ci jaką podjąć decyzję:tak: ale szpital to mogłabyś już mieć wybrany - wahasz się między konkretnymi?

As - no faktycznie niemały ten domek :-D ile masz w obwodzie?
Nawet się nie mierzę :no::szok::-D:-D:-D:-D
Wolę nie wiedzieć i się nie stresować ,ale na pewno dużo . :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D

Witam się Walentynkowo .
Wszystkiego najlepszego z Okazji Walentynek .
Od mężulka dostałam bombonierkę
UWAGA !!!!!
Wiśnie w likierze :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D
Kupił bo mu się opakowanie w kształcie serca podobało . :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
As 76 Komplecik jest śliczny!!!też czasem bawię się szydełkiem, ale takie cuda nie są na razie w zasięgu moich możliwości. Korzystałaś z jakiegoś wzoru czy pomysł z głowy?

Do góry