reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Witaj MeKlaudia :-)

u nas powtórka z rozrywki :-D
lezace%252520choinki.jpg

Witamy Wszystkie mamay i ich maluszki!!!! Nie pisałam jeszcze na tym forum ale wkońcu się zdecydowałam :) Jestem mamą Kubusia urodzonego 1.09.2009 czyli łatwo można obliczyć że to dwulatek.
:-)
Mieszkamy na powiślu i mamy taki problem że nasz tatuś jest ciągle w pracy. W związku z powyższym szukamy koleżanki z Warszawy z którą czasami moglibyśmy się spotkać na kawce i zwyczajnie poplotkować. Oczywiście najlepiej jakiejś mamy aby i Kubuś miał towarzysto:)

Piszcie jeśli jesteście zainteresowane.

Możemy spotkać się gdzieś w kawiarni lub gdzie Wam pasuje. My postaramy się dojechać.

MAMA KUBY I KUBA :))) POZDRAWIAMY!!!

witam po Świętach :-)

IzaBK - nieźle z tymi choinkami co roku :-D :-D Śliczną masz córeczkę :-)

J@GOD@ - Jaśka też mikołaj w przedszkolu ominął... ale i tak pewnie by się bał i nie dał sobie zdjęcia zrobić ;-) wyjechaliśmy we wtorek przed swietami już na wigilię do teściów.
rzeczywiście sporo choruje, bez sensu ten klubik, jak i tak nie chodzi...

dziubasek
- dpiero się dopatrzyłam że mamy młodszych synków w tym samym wieku. Mój już raczkuje od 7 miesiąca. staje też jż dawno. teraz już nawet stoi czasami bez trzymanki, ale jeszcze boi się zrobić kroczek.

AS76 - jak tam się czujesz w ciąży? znasz już płeć?

MeKlaudia, bajla3
- witajcie!

miłego dnia foremki.

Witam nowe mamy :-)

Bajla ja mieszkałam nie daleko Ciebie,ale teraz jestem z pod Wawy.

Iza historia lubi się przecież powtarzać :-D Majka też chciała przewrócić choinkę,ale udało się zapobiec katastrofie :-D A co do kubeczka to nie spieszy mi się jakoś specjalnie,ale odebrać na pewno odbiorę :-D

Jagoda szkoda,że musieliście zrezygnować,no ale zdrowie najważniejsze :tak:

Dziubasku,ale masz mądrego synka :tak:

Spóźnione życzenia ;-) nie miałam dostępu do netu.

Witam się przedpołudniowo po dość długiej przerwie.:-)

Witam nową mamusię.:tak:

Właśnie ściągnęłam nogę z łóżka.
Wcale mi się wstać nie chciało.:no:

Dzień zapowiada się dość napięty.:baffled::baffled:
Parę minut temu przyjechała siostra teściowej ,więc mamy gościa,ale na szczęście na dole.;-):-):-)
Na 13 muszę teściową na pogrzeb zawieźć ,bo zmarła jej przyjaciólka tydzień temu ,a teściowa sama nie dojedzie .
Nie ma takich szans .
Na szczęście tylko do kościoła.
Na 15 obiadek ,a ok.17-18 młoda z Jaśkiem będą na podwieczorku .
Zażyczyli sobie słodkie naleśniki z bitą śmietaną .:-D:-D:-D
W miedzyczasie muszę wyjść z psami i młodym na spacer ,bo wszyscy świra dostają :baffled::baffled::-D:-D:-D
zrobić zakupy,poprasować i ogarnąć dom.:-D:-D:-D:-D

TADAMMM......
Dziś mam połóweczkę na suwaczku :szok::szok::szok:
a 9 styczniea dowiem się kto zamieszkuje u mnie w brzuchu.
Trzymajcie kciuki
Kiedy to zleciało :confused::confused::confused:
Miłego dnia dziewczynki.

Dzięki dziewczyny :)
A czy słyszałyście może coś o jakichś ciekawych zajęciach dla 2latków? Wiem że na Kaliskiej są takie CPP Pierwszy Krok - Tablica | Facebook ale to w sumie kawałek odemnie. Może znacie jescze jakieś fajne miejsca gdzie można ciekawie spędzić czas z dzieckiem. Pozatym mam pytanie: Czy Wy wszystkie pracujecie czy w domkach na wychowawczym jeszcze?

Bardzo dużo miłości,
mało w życiu trudności,
dużo bąbelków w szampanie,
kogoś kto zrobi śniadanie,
a na każdym kroku
Szczęścia
Nowym ROKU

życzy As 76
i niech się chłodzi
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a potem strzela

reklama