reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Witaj MeKlaudia :-)

u nas powtórka z rozrywki :-D
lezace%252520choinki.jpg

Witamy Wszystkie mamay i ich maluszki!!!! Nie pisałam jeszcze na tym forum ale wkońcu się zdecydowałam :) Jestem mamą Kubusia urodzonego 1.09.2009 czyli łatwo można obliczyć że to dwulatek.
:-)
Mieszkamy na powiślu i mamy taki problem że nasz tatuś jest ciągle w pracy. W związku z powyższym szukamy koleżanki z Warszawy z którą czasami moglibyśmy się spotkać na kawce i zwyczajnie poplotkować. Oczywiście najlepiej jakiejś mamy aby i Kubuś miał towarzysto:)

Piszcie jeśli jesteście zainteresowane.

Możemy spotkać się gdzieś w kawiarni lub gdzie Wam pasuje. My postaramy się dojechać.

MAMA KUBY I KUBA :))) POZDRAWIAMY!!!

witam po Świętach :-)

IzaBK - nieźle z tymi choinkami co roku :-D :-D Śliczną masz córeczkę :-)

J@GOD@ - Jaśka też mikołaj w przedszkolu ominął... ale i tak pewnie by się bał i nie dał sobie zdjęcia zrobić ;-) wyjechaliśmy we wtorek przed swietami już na wigilię do teściów.
rzeczywiście sporo choruje, bez sensu ten klubik, jak i tak nie chodzi...

dziubasek
- dpiero się dopatrzyłam że mamy młodszych synków w tym samym wieku. Mój już raczkuje od 7 miesiąca. staje też jż dawno. teraz już nawet stoi czasami bez trzymanki, ale jeszcze boi się zrobić kroczek.

AS76 - jak tam się czujesz w ciąży? znasz już płeć?

MeKlaudia, bajla3
- witajcie!

miłego dnia foremki.

Witam nowe mamy :-)

Bajla ja mieszkałam nie daleko Ciebie,ale teraz jestem z pod Wawy.

Iza historia lubi się przecież powtarzać :-D Majka też chciała przewrócić choinkę,ale udało się zapobiec katastrofie :-D A co do kubeczka to nie spieszy mi się jakoś specjalnie,ale odebrać na pewno odbiorę :-D

Jagoda szkoda,że musieliście zrezygnować,no ale zdrowie najważniejsze :tak:

Dziubasku,ale masz mądrego synka :tak:

Spóźnione życzenia ;-) nie miałam dostępu do netu.

Witam się przedpołudniowo po dość długiej przerwie.:-)

Witam nową mamusię.:tak:

Właśnie ściągnęłam nogę z łóżka.
Wcale mi się wstać nie chciało.:no:

Dzień zapowiada się dość napięty.:baffled::baffled:
Parę minut temu przyjechała siostra teściowej ,więc mamy gościa,ale na szczęście na dole.;-):-):-)
Na 13 muszę teściową na pogrzeb zawieźć ,bo zmarła jej przyjaciólka tydzień temu ,a teściowa sama nie dojedzie .
Nie ma takich szans .
Na szczęście tylko do kościoła.
Na 15 obiadek ,a ok.17-18 młoda z Jaśkiem będą na podwieczorku .
Zażyczyli sobie słodkie naleśniki z bitą śmietaną .:-D:-D:-D
W miedzyczasie muszę wyjść z psami i młodym na spacer ,bo wszyscy świra dostają :baffled::baffled::-D:-D:-D
zrobić zakupy,poprasować i ogarnąć dom.:-D:-D:-D:-D

TADAMMM......
Dziś mam połóweczkę na suwaczku :szok::szok::szok:
a 9 styczniea dowiem się kto zamieszkuje u mnie w brzuchu.
Trzymajcie kciuki
Kiedy to zleciało :confused::confused::confused:
Miłego dnia dziewczynki.

Dzięki dziewczyny :)
A czy słyszałyście może coś o jakichś ciekawych zajęciach dla 2latków? Wiem że na Kaliskiej są takie CPP Pierwszy Krok - Tablica | Facebook ale to w sumie kawałek odemnie. Może znacie jescze jakieś fajne miejsca gdzie można ciekawie spędzić czas z dzieckiem. Pozatym mam pytanie: Czy Wy wszystkie pracujecie czy w domkach na wychowawczym jeszcze?

Bardzo dużo miłości,
mało w życiu trudności,
dużo bąbelków w szampanie,
kogoś kto zrobi śniadanie,
a na każdym kroku
Szczęścia
Nowym ROKU

życzy As 76
i niech się chłodzi
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a potem strzela

reklama