reklama
bajla3
Początkująca w BB
Witamy Wszystkie mamay i ich maluszki!!!! Nie pisałam jeszcze na tym forum ale wkońcu się zdecydowałam Jestem mamą Kubusia urodzonego 1.09.2009 czyli łatwo można obliczyć że to dwulatek.
:-)
Mieszkamy na powiślu i mamy taki problem że nasz tatuś jest ciągle w pracy. W związku z powyższym szukamy koleżanki z Warszawy z którą czasami moglibyśmy się spotkać na kawce i zwyczajnie poplotkować. Oczywiście najlepiej jakiejś mamy aby i Kubuś miał towarzysto
Piszcie jeśli jesteście zainteresowane.
Możemy spotkać się gdzieś w kawiarni lub gdzie Wam pasuje. My postaramy się dojechać.
MAMA KUBY I KUBA )) POZDRAWIAMY!!!
:-)
Mieszkamy na powiślu i mamy taki problem że nasz tatuś jest ciągle w pracy. W związku z powyższym szukamy koleżanki z Warszawy z którą czasami moglibyśmy się spotkać na kawce i zwyczajnie poplotkować. Oczywiście najlepiej jakiejś mamy aby i Kubuś miał towarzysto
Piszcie jeśli jesteście zainteresowane.
Możemy spotkać się gdzieś w kawiarni lub gdzie Wam pasuje. My postaramy się dojechać.
MAMA KUBY I KUBA )) POZDRAWIAMY!!!
Dominika81
Fanka BB :)
witam po Świętach :-)
IzaBK - nieźle z tymi choinkami co roku Śliczną masz córeczkę :-)
J@GOD@ - Jaśka też mikołaj w przedszkolu ominął... ale i tak pewnie by się bał i nie dał sobie zdjęcia zrobić ;-) wyjechaliśmy we wtorek przed swietami już na wigilię do teściów.
rzeczywiście sporo choruje, bez sensu ten klubik, jak i tak nie chodzi...
dziubasek - dpiero się dopatrzyłam że mamy młodszych synków w tym samym wieku. Mój już raczkuje od 7 miesiąca. staje też jż dawno. teraz już nawet stoi czasami bez trzymanki, ale jeszcze boi się zrobić kroczek.
AS76 - jak tam się czujesz w ciąży? znasz już płeć?
MeKlaudia, bajla3 - witajcie!
miłego dnia foremki.
IzaBK - nieźle z tymi choinkami co roku Śliczną masz córeczkę :-)
J@GOD@ - Jaśka też mikołaj w przedszkolu ominął... ale i tak pewnie by się bał i nie dał sobie zdjęcia zrobić ;-) wyjechaliśmy we wtorek przed swietami już na wigilię do teściów.
rzeczywiście sporo choruje, bez sensu ten klubik, jak i tak nie chodzi...
dziubasek - dpiero się dopatrzyłam że mamy młodszych synków w tym samym wieku. Mój już raczkuje od 7 miesiąca. staje też jż dawno. teraz już nawet stoi czasami bez trzymanki, ale jeszcze boi się zrobić kroczek.
AS76 - jak tam się czujesz w ciąży? znasz już płeć?
MeKlaudia, bajla3 - witajcie!
miłego dnia foremki.
lolkak
Październikowa Mama Mai
Witam nowe mamy :-)
Bajla ja mieszkałam nie daleko Ciebie,ale teraz jestem z pod Wawy.
Iza historia lubi się przecież powtarzać Majka też chciała przewrócić choinkę,ale udało się zapobiec katastrofie A co do kubeczka to nie spieszy mi się jakoś specjalnie,ale odebrać na pewno odbiorę
Jagoda szkoda,że musieliście zrezygnować,no ale zdrowie najważniejsze
Dziubasku,ale masz mądrego synka
Spóźnione życzenia ;-) nie miałam dostępu do netu.
Bajla ja mieszkałam nie daleko Ciebie,ale teraz jestem z pod Wawy.
Iza historia lubi się przecież powtarzać Majka też chciała przewrócić choinkę,ale udało się zapobiec katastrofie A co do kubeczka to nie spieszy mi się jakoś specjalnie,ale odebrać na pewno odbiorę
Jagoda szkoda,że musieliście zrezygnować,no ale zdrowie najważniejsze
Dziubasku,ale masz mądrego synka
Spóźnione życzenia ;-) nie miałam dostępu do netu.
Witam się przedpołudniowo po dość długiej przerwie.:-)
Witam nową mamusię.
Właśnie ściągnęłam nogę z łóżka.
Wcale mi się wstać nie chciało.
Dzień zapowiada się dość napięty.
Parę minut temu przyjechała siostra teściowej ,więc mamy gościa,ale na szczęście na dole.;-):-):-)
Na 13 muszę teściową na pogrzeb zawieźć ,bo zmarła jej przyjaciólka tydzień temu ,a teściowa sama nie dojedzie .
Nie ma takich szans .
Na szczęście tylko do kościoła.
Na 15 obiadek ,a ok.17-18 młoda z Jaśkiem będą na podwieczorku .
Zażyczyli sobie słodkie naleśniki z bitą śmietaną .
W miedzyczasie muszę wyjść z psami i młodym na spacer ,bo wszyscy świra dostają
zrobić zakupy,poprasować i ogarnąć dom.
TADAMMM......
Dziś mam połóweczkę na suwaczku
a 9 styczniea dowiem się kto zamieszkuje u mnie w brzuchu.
Trzymajcie kciuki
Kiedy to zleciało
Miłego dnia dziewczynki.
Witam nową mamusię.
Właśnie ściągnęłam nogę z łóżka.
Wcale mi się wstać nie chciało.
Dzień zapowiada się dość napięty.
Parę minut temu przyjechała siostra teściowej ,więc mamy gościa,ale na szczęście na dole.;-):-):-)
Na 13 muszę teściową na pogrzeb zawieźć ,bo zmarła jej przyjaciólka tydzień temu ,a teściowa sama nie dojedzie .
Nie ma takich szans .
Na szczęście tylko do kościoła.
Na 15 obiadek ,a ok.17-18 młoda z Jaśkiem będą na podwieczorku .
Zażyczyli sobie słodkie naleśniki z bitą śmietaną .
W miedzyczasie muszę wyjść z psami i młodym na spacer ,bo wszyscy świra dostają
zrobić zakupy,poprasować i ogarnąć dom.
TADAMMM......
Dziś mam połóweczkę na suwaczku
a 9 styczniea dowiem się kto zamieszkuje u mnie w brzuchu.
Trzymajcie kciuki
Kiedy to zleciało
Miłego dnia dziewczynki.
bajla3
Początkująca w BB
Dzięki dziewczyny
A czy słyszałyście może coś o jakichś ciekawych zajęciach dla 2latków? Wiem że na Kaliskiej są takie CPP Pierwszy Krok - Tablica | Facebook ale to w sumie kawałek odemnie. Może znacie jescze jakieś fajne miejsca gdzie można ciekawie spędzić czas z dzieckiem. Pozatym mam pytanie: Czy Wy wszystkie pracujecie czy w domkach na wychowawczym jeszcze?
A czy słyszałyście może coś o jakichś ciekawych zajęciach dla 2latków? Wiem że na Kaliskiej są takie CPP Pierwszy Krok - Tablica | Facebook ale to w sumie kawałek odemnie. Może znacie jescze jakieś fajne miejsca gdzie można ciekawie spędzić czas z dzieckiem. Pozatym mam pytanie: Czy Wy wszystkie pracujecie czy w domkach na wychowawczym jeszcze?
lolkak
Październikowa Mama Mai
Wszystkiego naj,naj w Nowym Roku :-)
reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
Szczęśliwego Nowego Roku dziewczynki!
Co U Was?
Co U Was?