reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
lolkak - zdrówka życzę!! :tak:

no właśnie, zdechł wątek... ale to nie pierwszy raz w historii, myślę, że niedługo znów zrobi się u radośnie i gwarno :-D
ja jestem zabiegana okrutnie.
A dziś Klub Mam się spotyka po raz pierwszy w Nowym Roku, Gaję w końcu zabieram, niech dziewczyna też ma coś z życia :sorry:
W niedzielę WOŚP, jestem sponsorem :elvis: przekazałam chustę i konsultację, ciekawe za ile pójdą...

lolkak - no było świetnie! było nas aż 10, a atmosfera była naprawdę fajna :) może nas kiedyś odwiedzisz? :tak:

zajrzałam na Twojego bloga - Maja jest cudna :)

lolkak - zdrówka życzę!! :tak:

no właśnie, zdechł wątek... ale to nie pierwszy raz w historii, myślę, że niedługo znów zrobi się u radośnie i gwarno :-D
ja jestem zabiegana okrutnie.
A dziś Klub Mam się spotyka po raz pierwszy w Nowym Roku, Gaję w końcu zabieram, niech dziewczyna też ma coś z życia :sorry:
W niedzielę WOŚP, jestem sponsorem :elvis: przekazałam chustę i konsultację, ciekawe za ile pójdą...

My też będziemy z samego rana, Krystian występuje.

Hej :-)

Iza dzięki :-) Jak tam poszła licytacja?? Maja nie chciała za bardzo współpracować z wolontariuszami i kaski nie wrzuciła do puszki :-D Co do Klubu to ja jak najbardziej tylko pewnie wtedy wypadnie mi robota:dry:

jagoda jak występy??

Cześć dziewczyny,
Długo mnie nie było.. a to dlatego, ze okres miedzy 20.12-10.01 spędziłam praktycznie u rodziny w Łodzi.
W sylwestra byliśmy w górach z ekipą, łaziliśmy i jeździliśmy na nartach. Było super i już teraz wiem, ze za rok zabieram Amelkę na narty - niech się uczy dziewczyna :)

U mnie nowy rok zaczął się pomyślnie, właśnie dostałam telefon, że od poniedziałku rozpoczynam pracę. Szukałam jej dość długo więc jestem zadowolona :) Szkoda mi w tym wszystkim tylko Amelki, która była odbierana z przedszkola o godzinie 16, a teraz będzie przed 18... czyli będzie ostatnim dzieckiem w przedszkolu, bo tak o 17:30 to juz albo jest jedno-dwoje, albo wogóle.
No ale cóż, mamusia musi zarabiać na błyszczyki i koraliki dla córeczki, he he.

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

Witajcie
Wpadłam,żeby się pochwalić moim szczęściem.
Ech no to wklejam Wam moją księżniczkę
1.
ładnie pozuję dla mamusi.
2.Nie będę pozować -ja się wstydzę :-D:-D:-D

Załączniki

• img408.jpg
    img408.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 36
  • img409.jpg
    img409.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 37
reklama