reklama
peperka
Fanka BB :)
Karola: ja mialam bexa b4 i bylam zadowolona, wlasnie dzis go pozegnalam
peperka
przyznam ze ciezko mu te zeby obejrzec bo nie chce dac, wiec tak z grubsza widze. dolna 3 juz tez sie przebija, wiec bedzie mial prawa strone juz ok (nie liczac 5). o i wlasnie kolejna 4 znalazlam
Karola: z tym obejrzeniem moze byc ciezej, bo ja go nigdzie w sklepach nie widzialam i w sumie kupilam bez ogladania przez allegro. prowadzi sie super, gondola nie jest moze jakas wielka, ale za to spacerowka bardzo wygodna. jest nawet jakis nowszy model, troche ladniej wyglada, chyba bx4 sie nazywa
Karola: z tym obejrzeniem moze byc ciezej, bo ja go nigdzie w sklepach nie widzialam i w sumie kupilam bez ogladania przez allegro. prowadzi sie super, gondola nie jest moze jakas wielka, ale za to spacerowka bardzo wygodna. jest nawet jakis nowszy model, troche ladniej wyglada, chyba bx4 sie nazywa
AsiaKC
Just mama
Och Iza - z fotkami niełatwo, wszystko na kompie u męża, mam coś na telefonie chyba, moze wieczorem mi sie uda wrzucić?
My kupilismy wczoraj mutsy z duoseatem. Na naszych bezdrożach powinien sie sprawdzać. Potrzebuję jeszcze wersje pojedyncza - gondole i spacerówkę i dziewczyny bedą usadzone wózkowo na jakiś czas ;-)
My kupilismy wczoraj mutsy z duoseatem. Na naszych bezdrożach powinien sie sprawdzać. Potrzebuję jeszcze wersje pojedyncza - gondole i spacerówkę i dziewczyny bedą usadzone wózkowo na jakiś czas ;-)
peperka kurcze to nie dobrze, tak chciałam sobie obejrzeć najpierw może jeszcze poszukam czy gdzieś nie ma bo spodobał mi się i cena jest dla mnie ok co do gondoli to sumie teraz rodzić mam w lutym to już raczej końcówka prawie zimy, gorzej jakby to miał być listopad to wtedy musiałabym na pewno znaleźć większą. Ta ma z tego co widziałam 78 cm dł to i tak nie tak źle, dużo z tych co oglądałam ma zwykle 75 cm dł. Myślisz że powinnam znaleźć coś podobnego ale z większą gondolą?
peperka
moj maly jezdzil w gondoli gdzies 4 miesiace, pewnie jeszcze troche by sie w niej miescil, ale byl juz lipiec wiec bylo troche goraco w gondoli i wozilam go w spacerowce rozlozonej na plasko. w sumie to nie wiem czy gdzies w warszawie obejrzysz. szkoda ze wczesniej cie nie bylo, bo jak pisalam wlasnie w ta niedziele juz swoj oddalam jedynym moze minusem tego wozka jest nie za duzy kosz na zakupy ale to mozna i takie haczyki do raczki sobie przyczepic i tam torby wieszac
reklama
lolkak
Październikowa Mama Mai
Karola tak jak pisze Peperka ja też tego wózka w Wawie nie widziałam
U mojej Majki zęby idą chyba w zestawach,bo ma już wszystkie jedynki i jedną dolną dwójkę ;-0
U mojej Majki zęby idą chyba w zestawach,bo ma już wszystkie jedynki i jedną dolną dwójkę ;-0