reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Dziubasku, bedzie dobrze - zobaczysz, a moze w tym tyg. do zoo masz ochote sie ze mna umowic ?? Iza a ciebie jak łapac? U mnie sroda odpada, pozostale dni dowolnie
stopi - rowerek na razie tylko po domku, raz byl na dworze ale wiecej bylo noszenia. Ale umiemy juz wejsc, zejsc, polozyc podniesc i siadac. Na razie Jula nie wie co to odpychanie nozkami - jeszcze nie lapie ale i tak - jestem w szoku ;) Tylko kasku skubana nie chce zakladac.... Tez mam ambityny plan zdjac pampa w tym tygodniu i niech sika do woli az sie nauczy. Tylko na noc zakladac bede. Zakupilam juz iles tam par majtusi ... i .. do roboty :-D
Kamilla a napiszesz cos wiecej??? Bo po tak enigmatycznym poscie na pewno niejedna sie skusi ;)

reklama
Patewka, będę jutro w zoo z koleżanką i jej bliźniakami, ale w piątek też mogę iść tam na spacer ;)
WIem, że jakoś się ułoży z pracą i dziećmi jednak będę robiła wszystko żeby posiedzieć do roczku z Filipem. Na jesieni mogę wrócić bo szykuje się fajne stanowisko i szkoda, żeby mi przeszło koło nosa bo do pracy tak czy siak będę musiała wrócić i chcę nadal być aktywna zawodowo. Możliwe, że już w czwartek pójdę na rozmowę rekrutacyjną i jeśli zgodzą się poczekać na mnie do jesieni to ok, a jak będą chcieli wcześniej to niestety, odmówię. Filipek jest za mały!

Co u Was? bo aktywność jakoś spadła na bb .;)

Hej dziewczyny :) Jestem mamą niespełna 9 miesięcznego szkraba, mieszkamy na Woli i szukamy mamuś do wspólnych spacerków :) możemy dołączyć do waszego forum??;-)

nie wiecie może, gdzie w pobliżu tarchomina jest jakaś sala zabaw, żeby 9miesięczne dziecko miało co tam ze sobą zrobić? mamy 2 na osiedlu, ale to raczej dla starszych dzieciaków już. Poszłabym gdzieś z tą moją pchłą, zanim mi dom w proch obróci :-D

Dziewczyny ja chetnie tez w piatek pojde do zoo.. bo moja mala jeszcze nie byla :-)

TWEENIE a nie lepiej jakis plac zabaw na dworze... swierze powietrze lepsze o tej porze roku :-)

stopi pewnie, że się wietrzymy, nawet w deszcz. Czasem jednak przydałaby się jakaś odmiana :tak:
Poza tym, moje dziecko panicznie boi się trawy, nawet jak na kocu siedzi, a piasku też nie za bardzo lubi :eek:

Witam:-)

mam pytanie poszukuje lekarza dobrego laryngologa prywatnie (lub nie...najlepiej jakby pracowal na Działdowskiej)...moze ktos ma namiary:sorry2:...chodzi mi o leczenie zatok u dzieci....
pozdrawiam:-)

reklama
Stopi - gratuluję odpieluchowania - jak to zrobiłaś? jak to możliwe że 10 letni szkrab woła na siusiu i kupę ? mój biega bez majtek pól dnia i posikuje wszędzie - tak jak by nawet nie zauważał tego że siusia - nie mam pojęcia jak go nauczyć na nocnik siadać, jak siada to na sekundę i tyle. ale mówić nie mówi jeszcze ani słowa, więc chyba wołać nie będzie na nocnik.
Iza - tobie gratuluję awansu :) ja kompletnie sobie nie poradziłam z moim kręgosłupem i chustą - niby tak bardzo nie obciąża kręgosłupa a mnie bolał zawsze jak cholera.

a ja szukam ciągle zajęć z rytmiki jakiś popołudniowych, bo chętnie bym pochodziła raz lub dwa razy w tygodniu z Bartkiem na takie zajęcia po pracy - ale nigdzie w internecie nie widzę czegoś takiego - tylko mają takie zajęcia w żłobkach i przedszkolach - ale nie dodatkowo.

Czy może któraś z was zna jakieś dobre przedszkole w łomiankach - nie długo się tam przeprowadzam i zastanawiam się nad wysłaniem Bartka do przedszkola w wieku 2lat.

Do góry