reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Dziubasku, bedzie dobrze - zobaczysz, a moze w tym tyg. do zoo masz ochote sie ze mna umowic ?? Iza a ciebie jak łapac? U mnie sroda odpada, pozostale dni dowolnie
stopi - rowerek na razie tylko po domku, raz byl na dworze ale wiecej bylo noszenia. Ale umiemy juz wejsc, zejsc, polozyc podniesc i siadac. Na razie Jula nie wie co to odpychanie nozkami - jeszcze nie lapie ale i tak - jestem w szoku ;) Tylko kasku skubana nie chce zakladac.... Tez mam ambityny plan zdjac pampa w tym tygodniu i niech sika do woli az sie nauczy. Tylko na noc zakladac bede. Zakupilam juz iles tam par majtusi ... i .. do roboty :-D
Kamilla a napiszesz cos wiecej??? Bo po tak enigmatycznym poscie na pewno niejedna sie skusi ;)

reklama
Patewka, będę jutro w zoo z koleżanką i jej bliźniakami, ale w piątek też mogę iść tam na spacer ;)
WIem, że jakoś się ułoży z pracą i dziećmi jednak będę robiła wszystko żeby posiedzieć do roczku z Filipem. Na jesieni mogę wrócić bo szykuje się fajne stanowisko i szkoda, żeby mi przeszło koło nosa bo do pracy tak czy siak będę musiała wrócić i chcę nadal być aktywna zawodowo. Możliwe, że już w czwartek pójdę na rozmowę rekrutacyjną i jeśli zgodzą się poczekać na mnie do jesieni to ok, a jak będą chcieli wcześniej to niestety, odmówię. Filipek jest za mały!

Co u Was? bo aktywność jakoś spadła na bb .;)

Hej dziewczyny :) Jestem mamą niespełna 9 miesięcznego szkraba, mieszkamy na Woli i szukamy mamuś do wspólnych spacerków :) możemy dołączyć do waszego forum??;-)

nie wiecie może, gdzie w pobliżu tarchomina jest jakaś sala zabaw, żeby 9miesięczne dziecko miało co tam ze sobą zrobić? mamy 2 na osiedlu, ale to raczej dla starszych dzieciaków już. Poszłabym gdzieś z tą moją pchłą, zanim mi dom w proch obróci :-D

Dziewczyny ja chetnie tez w piatek pojde do zoo.. bo moja mala jeszcze nie byla :-)

TWEENIE a nie lepiej jakis plac zabaw na dworze... swierze powietrze lepsze o tej porze roku :-)

stopi pewnie, że się wietrzymy, nawet w deszcz. Czasem jednak przydałaby się jakaś odmiana :tak:
Poza tym, moje dziecko panicznie boi się trawy, nawet jak na kocu siedzi, a piasku też nie za bardzo lubi :eek:

Witam:-)

mam pytanie poszukuje lekarza dobrego laryngologa prywatnie (lub nie...najlepiej jakby pracowal na Działdowskiej)...moze ktos ma namiary:sorry2:...chodzi mi o leczenie zatok u dzieci....
pozdrawiam:-)

reklama
Stopi - gratuluję odpieluchowania - jak to zrobiłaś? jak to możliwe że 10 letni szkrab woła na siusiu i kupę ? mój biega bez majtek pól dnia i posikuje wszędzie - tak jak by nawet nie zauważał tego że siusia - nie mam pojęcia jak go nauczyć na nocnik siadać, jak siada to na sekundę i tyle. ale mówić nie mówi jeszcze ani słowa, więc chyba wołać nie będzie na nocnik.
Iza - tobie gratuluję awansu :) ja kompletnie sobie nie poradziłam z moim kręgosłupem i chustą - niby tak bardzo nie obciąża kręgosłupa a mnie bolał zawsze jak cholera.

a ja szukam ciągle zajęć z rytmiki jakiś popołudniowych, bo chętnie bym pochodziła raz lub dwa razy w tygodniu z Bartkiem na takie zajęcia po pracy - ale nigdzie w internecie nie widzę czegoś takiego - tylko mają takie zajęcia w żłobkach i przedszkolach - ale nie dodatkowo.

Czy może któraś z was zna jakieś dobre przedszkole w łomiankach - nie długo się tam przeprowadzam i zastanawiam się nad wysłaniem Bartka do przedszkola w wieku 2lat.

Do góry