reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

My byliśmy na dniu dziecka na zamku w tamtym roku i powiedziałam - nigdy więcej. Tłum, że przecisnąć się nie można (z wózkiem to już wyczyn samo wjechanie, bo nie wszędzie winda chodzi i trzeba nosić po schodach a potem w tłumie ciężko przejechać), wszędzie kolejki, mało miejsca na rozłożenie się na pseudopiknik, że jedyne co słyszy się od dziecka to mamo jak tu gorąco i nudzi mi się.
Do lodów kolejka na godzinę czekania a ich forma przechowywania nie wzbudzała zaufania.
Ja podziwiam ludzi, którzy potrafią godzinę czekać z dzieckiem w kolejce, żeby dziecko za darmo sobie 5 minut poskakało na trampolinie na przykład.

Ostatnia edycja:
reklama
O matko Jagoda to mnie nie pocieszylas ja tam jeszcze nigdy nie bylam ale wlasnie tego sie boje. A lody nie wiem jak mozna tam
Sprzedawac bo do pradu nie ma dostepu i tez bede tylko chipsy i napoje sprzedawac bo i tak wszystko poplynie.

IzaBK dla dorosłych czy dla dziecka? Dla dorosłych nie mam :-(. Dla dzieci (głowa mniej więcej jak Krystian mam dwa).

Maria28 może dużo ludzi się zraziło w tamtym roku i w tym roku będzie mało osób ;-).
Piknik naukowy jest niżej niż strefa Obamy z tego co widzę, choć myślę, że samochodem będzie ciężko poruszać się po Wawie, my planujemy dotrzeć do pewnego miejsca samochodem i dalej poruszać się komunikacją.

Iza ja mam, ale nie mam jak się z Tobą spotkać bo dziś nie ruszam się z domu. Tylko tyle co do przedszkola.

Mam dorosły mój i Adama i dziecięce 3 szt - duży, średni i malutki :)

Iza jak masz obok siebie Kauflanda to sa teraz kaski roznych rozmiarow dobre z regulacja za 40zl.ale bylam dzis w auchan i sa za19zl dobre tyleze patrzylam tylko na dzieciece. Jagoda- dzis mieli zamknac tylko kilka ulic na starym miescie a ledwo mnie rowerem wpuscili do pracy, i musialam zamknac wczesniej sklep bo pozamykali nawet dla pieszych. A jutro nie wiadomo co bedzie. Samochodem napewno nie ma co sie pchac na starowke co chwile choluja auta.

Byliśmy a pikniku, nie był w okolicy starego miasta i spokojnie można było podjechać samochodem i dobrze się jeździło po Warszawie samochodem (dość luźno było :-)).
Super było, ale padnięta jestem totalnie a chłopaków nie chcą iść spać tacy rozbawieni.

udało mi się pożyczyć kaski (JAGODA - DZIĘKUJĘ!!! ) i nasz team wziął udział w rajdzie, i zakończył go z sukcesem :-)
dziś występy Eli na festynie.. juz bez kasków ;-)

reklama
IzaBK jutro się z Tobą zdzwonię o ten kask. Okazało się, że drugi mamy na wsi (tam Krystian ma drugi rower).
Dziś nie bardzo mu się chciało jeździć, to mąż nie komunikował się z wami.

Ja ledwo żyję, pogoda super a ja na zajęciach z kursu, myślałam, że jajko zniosę. Po powrocie od razu pognałam z chłopakami na plac zabaw, co by chociaż trochę tej słonecznej pogody złapać.

No i jeszcze mam zakwasy po wczorajszym pikniku. 6 godzin non stop w ruchu. Ale super było :-).

Do góry