reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Do sali zabaw to i ja w przyszłym tygodniu się piszę ;)

To zoo w tym tygodniu to chyba nie wypali już...zresztą chyba w środę znowu sakuję chłopaków i pojedziemy di dziadków. Mama wyjeżdza w piątek na 2 miesiące więc pomęczymy ją trochę przed wyjazdem ;)

Peperka, a gdzie wyjeżdzacie na wakacje? gdzieś do Hiszpanii?

Dziś wieczorem byliśmy na spacerze na Starówce. Filip w chuście, Olaf w spacerówce...miło było. Starówka nasza ma jednak swój urok, szczególnie wieczorową porą kiedy światła są pozapalane - Olaf był zachwycony!
I wiecie, czuć już WIOSNĘ!!!

reklama
dziubasek: jedziemy do hiszpanii na cost del sol, dokladnie to do Torremolinos. juz rok temu mielismy jechac (na costa brava) ale w ostatniej chwili sie tesciowej odmienilo i za to jesienia do stanow polecielismy. teraz mowi ze jej sie nie odmieni i lepiej zeby tak bylo, a nawet jak sie odmieni to mam to gdzies i jedziemy sami :) zeby nie mysl o tych wakacjach to chyba bym w jakas depresje wpadla z tego ciaglego siedzenia samej w domu.

Iza: nie pamietam kiedy ostatnio topilam marzanne, to musialo byc dawno temu :)

hej dziewczyny!
Nie było mnie ze 2 tygodnie. Pogoda na wsi była pod psem. Nie nadrobię tego co napisałyście.
Zastanawiam się nad przejściem na pieluszki wielorazowe. Ale jestem trochę negatywnie nastawiona. Boję się, że będą przeciekały. Ale wydaje mi się, że to lepsza opcja na lato. Bardziej przewiewna. Poza tym jedna pieluszka kosztuje 67 zł . Koszt 6 to już trochę kasy. Może stopniowo zacznę wprowadzać.

Iza - świetna marzanna! Ja ostatnio marzannę wodowałam w 2 czy 3 klasie podstawówki :D moze w weekend jakąś opóźnioną załatwimy ;) A ta druga to coś samoopalaczem sobie chyba buźkę smarowała ;-)

W przyszłym tyg zoo jaknajbardziej!
Peperka, możemy w pon np pójść do salki, co Ty na to? No chyba że w poniedziałek zoo :-)

U nas pieknie i wiosennie, a topienie marzanny to super fajny pomysł :)
My dzisiaj odwiedzilismy pania alergolog - przepisala zestaw odczulajacy na ukaszenia dla Julci.

I musze (no musze) sie pochwalic wczoraszym sukcesem - Jula po raz pierwszy w zyciu chciala siedziec na nocniku i wydusila kupe a potem jeszcze ze 2x sisi.
Nawet odrobine zaluje ze tej kupie fotki nie pstryknelam :rofl2:

A teraz mysle nad prezentem dla niej na 2 latka bo to juz za chwile. czy ktoras mozze cos powiedziec o rowerkach biegowych?? bo rozwazam takie cudo wlasnie?
YouTube - 2 year old Baron cruising on his Strider Running Bike

jak dla mnie wszystkie dni pasują oprócz środy. To może we wtorek w tym zoo się spotkamy? Jagoda, wtorek Ci pasuje w nast. tygodniu?

Iza, super pomysł z tą Marzanną, ja chyba nigdy nie miałam okazji, ale pomyślę za rok :)

Patewka, rowerek biegowy to super pomysł. Olaf dostal taki od mojej mamy, na moją prośbę i czekamy, może latem go odpalimy ;)
Gratulacje dla Julci :)))

Ostatnia edycja:
reklama
peperka - i co? byłąś z tą pachą u lekarza?
asia - hihi, mieliśmy w domu tylko dwie piłki pingpongowe i akurat jedna była pomarańczowa :-D

JULCIA - wielkie brawo od cioci!!! :-D

patewka - mnie się bardzo podobają, koleżanki dzieciak szaleje na laufradzie.. Gaja tez będzie, ale dopiero w przyszłym sezonie:-)

a poza tym to sezon dziś Gaja pięęknie otworzyła! wypróbowałyśmy fotelik i.... umiem z nim jeździć! jest genialny! nawet nie wiecie jak się cieszę :-D najbliższy łądny weekend to wycieczka rowerowa całą rodzinką będzie :-)

Do góry