reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Moja zaliczyla wczoraj pierwsza w tym roku kapiel w morzu.. ja jeszcze nie, bo dla mnie morze za zimne..

IZA to byl poczatek pazdziernika, w Niemczech jak mala chodzila po żwirze i piachu na plazy, ale w bucikach, bo juz za cieplo nie bylo..., wiec w Polsce teraz tez mozna, bo pewnie pogoda zaraz podobna bedzie ;-)

reklama
póki co ziemia jest po prostu zamarznięta :/ ostatecznie mogę się zgodzić z tym "zaraz" ;-) no i skoro miałąś na myśli chodzenie w butach, to w ogóle nie mam zastrzeżeń ;-)

dojrzałam do wielopieluchowania :-D

hahaha, no o wielorazówki mi chodzi ;) co do wielu dzici w pieluchach, nawet gdybym zaczeła gonic Asie, to i tak nowy chuścioch by sie urodził gdy Gaja odpieluchowana bedzie ;)

A już myślałam że razem w ciąży pochodzimy :-)

OJ WIOSNA!!! tylko jakoś ponuro. A jeszcze godzinę temu było słoneczko...

A u mnie to chyba jesień :-D

IzaBk no niestety jak powiedziałam,że chcę chustę to myślałam,że się postarają i kupią na prezent coś porządnego:sorry: Może innym razem zafunduję sobie sama coś dobrego. Póki co lipnie mi idzie :-) Możecie polecić jakieś dobre poradniki jak się wiązać?:-)

Dziubasek na pewno wkrótce sam się przekona,że śmiagać na nogach jest najlepiej i sam zacznie biegać :tak:

IZA wielorazowki wciagaja tak jak chusty.. wiec uwazaj.. bo wzorkow tez jest duzo - kropeczki, kwiatuszki itd... :-) tylko nie wszystkie pieluszki sa fajne... mi tylko czesc podpasowala tzn.. te co mala nie przesikuje i te co nie uciskaja... fajnie sie wklady z konopii indyjskich sprawuja...bo cienkie i chlonne..

reklama
Asia - może dołączę, ale troszkę później ;-)
stopi - oj wiem, że sa śliczniusie, a Ty myślisz, że czemu to mnie tak pociąga? :-D pisz jakich nie przesikuje..
lolka - hmm... na youtube sa filmiki, później znajdę dla Ciebie jakiegoś linka lepsiejszego. na moim koncie theizabk mam jakieś dość fajne w ulubionych chyba, ale nie mam czasu sprawdzić, jak Ci się chce to zajrzyj . póki co sama jesczze nie nagrałam, ale to zrobię niedługo. jakość chusty Ci nie ułatwi, ale powalcz :-) najlepiej nauczyć się poprzez próbowanie.

u mnie po ładnym poranku jakaś mgła szara nadciągnęła :-(
a poza tym to od środy ma być kicha nie pogoda :-( a ja na jutro na pewno nie wyrobię się do zoo..

Do góry