reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Moja zaliczyla wczoraj pierwsza w tym roku kapiel w morzu.. ja jeszcze nie, bo dla mnie morze za zimne..

IZA to byl poczatek pazdziernika, w Niemczech jak mala chodzila po żwirze i piachu na plazy, ale w bucikach, bo juz za cieplo nie bylo..., wiec w Polsce teraz tez mozna, bo pewnie pogoda zaraz podobna bedzie ;-)

reklama
póki co ziemia jest po prostu zamarznięta :/ ostatecznie mogę się zgodzić z tym "zaraz" ;-) no i skoro miałąś na myśli chodzenie w butach, to w ogóle nie mam zastrzeżeń ;-)

dojrzałam do wielopieluchowania :-D

hahaha, no o wielorazówki mi chodzi ;) co do wielu dzici w pieluchach, nawet gdybym zaczeła gonic Asie, to i tak nowy chuścioch by sie urodził gdy Gaja odpieluchowana bedzie ;)

A już myślałam że razem w ciąży pochodzimy :-)

OJ WIOSNA!!! tylko jakoś ponuro. A jeszcze godzinę temu było słoneczko...

A u mnie to chyba jesień :-D

IzaBk no niestety jak powiedziałam,że chcę chustę to myślałam,że się postarają i kupią na prezent coś porządnego:sorry: Może innym razem zafunduję sobie sama coś dobrego. Póki co lipnie mi idzie :-) Możecie polecić jakieś dobre poradniki jak się wiązać?:-)

Dziubasek na pewno wkrótce sam się przekona,że śmiagać na nogach jest najlepiej i sam zacznie biegać :tak:

IZA wielorazowki wciagaja tak jak chusty.. wiec uwazaj.. bo wzorkow tez jest duzo - kropeczki, kwiatuszki itd... :-) tylko nie wszystkie pieluszki sa fajne... mi tylko czesc podpasowala tzn.. te co mala nie przesikuje i te co nie uciskaja... fajnie sie wklady z konopii indyjskich sprawuja...bo cienkie i chlonne..

reklama
Asia - może dołączę, ale troszkę później ;-)
stopi - oj wiem, że sa śliczniusie, a Ty myślisz, że czemu to mnie tak pociąga? :-D pisz jakich nie przesikuje..
lolka - hmm... na youtube sa filmiki, później znajdę dla Ciebie jakiegoś linka lepsiejszego. na moim koncie theizabk mam jakieś dość fajne w ulubionych chyba, ale nie mam czasu sprawdzić, jak Ci się chce to zajrzyj . póki co sama jesczze nie nagrałam, ale to zrobię niedługo. jakość chusty Ci nie ułatwi, ale powalcz :-) najlepiej nauczyć się poprzez próbowanie.

u mnie po ładnym poranku jakaś mgła szara nadciągnęła :-(
a poza tym to od środy ma być kicha nie pogoda :-( a ja na jutro na pewno nie wyrobię się do zoo..

Do góry