reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Iza, nie taki szczupak :) zostało mi jeszcze z 8 kg!!! :) Widzę, że coraz poważniej podchodzisz do 4 dziecka ;) Rozwijasz nową pasję z pieluszkami :) ja jednak za leniwa jestem...i nie do końca eko ;) Parę razy próbowałam przyjrzeć się tematowi z bliska, ale odpuściłam...

Asia, to niezłe te dziury wiercą :) Jak się czujesz? Początki są różne jeśli chodzi o samopoczucie...mam nadzieję, ze mdłości i senność nie dadzą Ci popalić przy Dominisi i chłopakach! Dobrze, że budujecie sobie domek bo niebawem trudno byłoby Wam pomieścić się w mieszkanku...

Lolkak, trening czyni mistrza :) z każdym wiązaniem będzie lepiej....

reklama
ja czuję się nieźle, senna i owszem ale nie jest źle, a mdłości itp się mnie nie imają :-) Na szczeście :-D
Tylko Dominika ostatnio kiepsko sypia w nocy a co za tym idzie i ja... Jeszcze nie muszę sama wstawać do wc a do niej wstaję po kilka razy :dry:

Stopi ja też poproszę o namiary na sprawdzone wielorazówki.

U nas ładnie a ja jakaś przybita. Od wczoraj wieczorem mnie pierś boli i jakoś źle się cała czuję od tego. Mam nadzieję, że nie złapałam jakiegoś zapalenia.

Asia z tym wstawaniem to niestety mam tak samo, tyle ze to nie jest juz tylko wstawanie kilka razy, tylko co 15 min przez 2 godziny :/ albo cala noc co 30-45 min. a dziecko moje jak by nigdy nic wstaje o tej samej porze rano. ale winna jest dolna 4, licze ze lada dzien sie przebije i troche bede mogla odetchnac. kiedy wybieramy sie do sali zabaw?

IzaBk dzięki :-) Pooglądam Twój kanał YouTube :-):-D Dziś udało mi się wsadzić majkę w jedno wiązanie,ale nie siedziała dobrze. Przynajmniej nie było płaczu,więc może się przekona do chusty :-)

Jagoda zdrówka

Peperka powodzenia ;-) Mam nadzieję,że ząbek szybko wyjdzie. Wiem co to częste wstawanie;-) Maja średnio co 2 dni wstaje co godz a tak to min 4 pobudki ;-) :dry:

Dziubasek dzięki :-) A gdzie te 8 kg??

Asia dobrze,że bez mdłości :-) Mnie męczyły do początków 5 miesiąca bleeee

Ja u Dominiki też obstawiam zęby, ale które to nie wiem :)
Do sali zabaw, może w środę? czy Ty w środę nie możesz? to wtedy czw lub pt, ale w jeden z tych dni musze jechać na wieś złożyć papiery do szkoły.

Sroda pasuje. A w jakich godzinach Dominika spi? Ja przewaznie 11-11.30 jestem w stanie wyjsc z domu.

Kurcze od jakichs 5 dni przy jednej pachwinie zaczely mi biustonosze przeszkadzac. Najpierw myslalalam ze to nowe co kupilam jakies zle skrojone, ale w starym staniku to samo. Sama nie wiem, moze wezly chlonne powiekszone? Niby nic nie boli, tylko tak drazni :/

sorki bardzo ale włąśnie zadzwonił do mnie pan od odwiertów, że bedą w środe od rana, może możemy w czwartek w takim razie?

Dominika śpi od 10.30 do 12.30 mniej - wiecej, potem jedzonko i mogę wychodzić. realnie po 13tej możenmy sie spotkać.

reklama
hmm jak po 13 to chyba ciut za pozno bedzie, bo jeszcze w centrum musze jedna rzecz odebrac i kolezanka ma wpasc ok 15. w piatek znowu jedziemy rano do tesciowej, bo w sobote malego urodziny robimy. wiec chyba dopiero poniedzialek :/

dziewczyny na nastepny tydzien moze na te zoo sie umowmy? pogoda ma byc ladna

Do góry