reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Iza, nie taki szczupak :) zostało mi jeszcze z 8 kg!!! :) Widzę, że coraz poważniej podchodzisz do 4 dziecka ;) Rozwijasz nową pasję z pieluszkami :) ja jednak za leniwa jestem...i nie do końca eko ;) Parę razy próbowałam przyjrzeć się tematowi z bliska, ale odpuściłam...

Asia, to niezłe te dziury wiercą :) Jak się czujesz? Początki są różne jeśli chodzi o samopoczucie...mam nadzieję, ze mdłości i senność nie dadzą Ci popalić przy Dominisi i chłopakach! Dobrze, że budujecie sobie domek bo niebawem trudno byłoby Wam pomieścić się w mieszkanku...

Lolkak, trening czyni mistrza :) z każdym wiązaniem będzie lepiej....

reklama
ja czuję się nieźle, senna i owszem ale nie jest źle, a mdłości itp się mnie nie imają :-) Na szczeście :-D
Tylko Dominika ostatnio kiepsko sypia w nocy a co za tym idzie i ja... Jeszcze nie muszę sama wstawać do wc a do niej wstaję po kilka razy :dry:

Stopi ja też poproszę o namiary na sprawdzone wielorazówki.

U nas ładnie a ja jakaś przybita. Od wczoraj wieczorem mnie pierś boli i jakoś źle się cała czuję od tego. Mam nadzieję, że nie złapałam jakiegoś zapalenia.

Asia z tym wstawaniem to niestety mam tak samo, tyle ze to nie jest juz tylko wstawanie kilka razy, tylko co 15 min przez 2 godziny :/ albo cala noc co 30-45 min. a dziecko moje jak by nigdy nic wstaje o tej samej porze rano. ale winna jest dolna 4, licze ze lada dzien sie przebije i troche bede mogla odetchnac. kiedy wybieramy sie do sali zabaw?

IzaBk dzięki :-) Pooglądam Twój kanał YouTube :-):-D Dziś udało mi się wsadzić majkę w jedno wiązanie,ale nie siedziała dobrze. Przynajmniej nie było płaczu,więc może się przekona do chusty :-)

Jagoda zdrówka

Peperka powodzenia ;-) Mam nadzieję,że ząbek szybko wyjdzie. Wiem co to częste wstawanie;-) Maja średnio co 2 dni wstaje co godz a tak to min 4 pobudki ;-) :dry:

Dziubasek dzięki :-) A gdzie te 8 kg??

Asia dobrze,że bez mdłości :-) Mnie męczyły do początków 5 miesiąca bleeee

Ja u Dominiki też obstawiam zęby, ale które to nie wiem :)
Do sali zabaw, może w środę? czy Ty w środę nie możesz? to wtedy czw lub pt, ale w jeden z tych dni musze jechać na wieś złożyć papiery do szkoły.

Sroda pasuje. A w jakich godzinach Dominika spi? Ja przewaznie 11-11.30 jestem w stanie wyjsc z domu.

Kurcze od jakichs 5 dni przy jednej pachwinie zaczely mi biustonosze przeszkadzac. Najpierw myslalalam ze to nowe co kupilam jakies zle skrojone, ale w starym staniku to samo. Sama nie wiem, moze wezly chlonne powiekszone? Niby nic nie boli, tylko tak drazni :/

sorki bardzo ale włąśnie zadzwonił do mnie pan od odwiertów, że bedą w środe od rana, może możemy w czwartek w takim razie?

Dominika śpi od 10.30 do 12.30 mniej - wiecej, potem jedzonko i mogę wychodzić. realnie po 13tej możenmy sie spotkać.

reklama
hmm jak po 13 to chyba ciut za pozno bedzie, bo jeszcze w centrum musze jedna rzecz odebrac i kolezanka ma wpasc ok 15. w piatek znowu jedziemy rano do tesciowej, bo w sobote malego urodziny robimy. wiec chyba dopiero poniedzialek :/

dziewczyny na nastepny tydzien moze na te zoo sie umowmy? pogoda ma byc ladna

Do góry