reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Iza, to rozkręcaj ten biznes :))) Powodzenia!
Olaf stoi sam, robi 3-4 kroczki i to tyle.....stan niezmienny od miesiąca chyba.
Przy okazji mam pytanie, jak motam Filipa to cały czas mam lużny panel chusty przy główce mimo, że wszytko inne ładnie otula ciało...wiesz co robię nie tak?

Pomysł na spacer po zoo bardzo mi sie podoba :) tylko czy my Was nie pozarazamy tym rota...?

reklama
dziubasek - jeśli nie będziemy się całować i przytulać, to się nie pozarażamy, rota to choroba brudnych rąk przede wszystkim :)

sam robi kilka kroczków, czyli..... CHODZI! tak czy siak zalecana jest wizyta u ortopedy jak dziecko zacznie chodzić, to myślę, że możesz się wybrać i ostatecznie rozwiać wątpliwości :)
a co do wiązania - myślę, że coś poradzimy w zoo, no chyba, że cykniesz fotkę i wrzucisz, to może coś na odległość się dopatrzę. A swoją drogą - o jakim wiązaniu pisałaś?

iza a jaka ta chusta co masz na zbyciu? i co to znaczy nie tania?
coprawda za bardzo nei mam przekonania do chust :) ale z drugiej strony nie wszędzie można np na wakacjach wózek taszczyć.a chusta może jednak jest mniejszym złem niż nosidło:p choć nadal wydaje mi się ,ze jednak najlepsza wózkowa gondola

mam babylonię pineapple o długości 4,9m. jest wystawiona do sprzedaąży za 230 zł. Swoją drogą, sprzedałam w ostatnim czasie 5 moich chust(wszystkie za 120-150 zł, dlatego o tej piszę, że nie tania ;-) ), i bardzo mi ich brakuje :-(
ta pineapple to taka:
IMG_5502.JPG

no tak, w sumie chodzi tylko niewiele ;) pisząc, że nie chodzi miałam na myśli to, że nie mogę wziąć go za rączkę i iść z nim na spacer...bez wózka.

wiązanie to kieszonka, postaram się aby mąż wieczorem cyknął mi fotkę i pokażę o co chodzi, a jak nie to w zoo zobaczysz ;)
Apropo spacerku, mi pasują wszystkie dni oprócz środy, wtedy jedziemy z Filipem do IMiD na kontrolę.

IZA! Gaja i Michał są do siebie strasznie podobni! :D Ale słodziak z Twojego najstarszego. Przystojniacha :D

Mnie pasuje (na chwilę obecną) każdy dzień. Pewnie któegoś dnia bede musiała ruszyć na budowę bo nowy pan wiercić przyjedzie i muszę mu teren pokazać ;) ale to jeszcze nie wiadomo kiedy, najpewniej w środę.

dziubbasek - na tej samej zasadzie mogłabym powiedziec, ze mój michał nie mówi - no bo w sumie mówi, ale niewiele :-D ściemniasz i tyle!!
asia - oj tak, wszystkie moje dzieci z jednej sztancy ;) a jaką dziure bedą Ci wiercic?

nawet 3 mi beda wiercić, takie po 70m. :) Jedną dziurę już mam, ale pan okazał się pi...ołą i straciliśmy cierpliwośc.
To odwierty do pompy ciepła, do ogrzewania i cwu.
Na tej fotce Ela tylko nosek pokazała taki sam ;)

reklama
Do góry