Fajna ta stronka z pormocjami, tylko szkoda, ze nie wszystkie obecne promocje umieszczają.. tylko chyba te gazetkowe co??
PEPERKA promocja na huggiesy w auchan byla do dzis (zle napisalam chyba w poscie)... wiec juz nie jade ....a na pampersy teraz beda tam czesto promocje i najnizsze ceny w Warszawie. p.s. nie wiem jak Ty to zrobilas ,ze spodnie odbarwilas???.. moze za mocna dawke dalas, albo jakis kiepski material?? Moje dwie kolezanki i ja stosujemy ten wybielacz od roku i nie mialysmy żadnej wpadki :-) a i jeansy i ciemno-brazowe spodnie, czarne bluzki odplamiałam.... ja potrafie zostawic na noc ciuchy w namoczone w tym wybielaczu... i nic.. :-)
DZIUBASEK zmianiem posta, bo widze,z e nadalw dwupaku :-) gratulacje dla Olafa!!! p.s. probna oxy czesto daja na paologii, na jej podstawie mozna tez stwierdzci czy dziecko jest dotlenione, czy wszystko ok.. itd
MALINA nie jestem pewna, ale chyba warto sie spytac kolezanki jak zachorowała na zapalenie opon mozgowych.. czy przypadkiem nie jest to wtorna choroba...i czy wie juz które wirusy ja wywołały. Wtedy moze bylo by warto zadzwonic do pediatry i powiedziec jaka jest sytuacja...podpowiedzial by Ci na co zwracac uwage i czy ZOM wywolane tym konkretnym wirusem jest niebezpieczne dla dziecka...oby Jeremiego to omineło!!