reklama
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Chętnie bym się wybrała tylko o teraz grają ? Może ktoś wie? A moze jest jakś strona www z info?ewa26 pisze:PIsze że pisze sie na wypad do kina w srode. Przayłaczy się ktos?
ewach6 - ? dlaczego aż tyle chcesz czekać?
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
Bardzo dziekuję za informację. :-*
KarinaNieZie
Wrześniowe mamy'08
To fakt z dwójka jest cięzkoewach6 pisze:musze poczekac ze 2 latka bo Olenka za malutka a Gabrysie jeszcze nie umie chodzic przy wózku
rozdarłabym sie na dwie czesci sama z córeczkami
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Mam pytanie do mamuś z Natolina. Niedługo rodzę, więc będę musiała znaleźć pediatrę dla swojej córci. Mogłybyście kogoś polecić? W ogóle musimy się zapisać do jakiejś przychodni, bo niedawno się przeprowadziliśmy i do tej, w której jesteśmy, trochę nam nie po drodze, wolelibyśmy coś bliżej, zresztą tam nie ma pediatry (przychodnia przy SGGW).
na natolinie do wyboru sa dwie przychodnie z nfz, przychodnia na uboczu i medycyna rodzinna na belgradzkiej, którą ja mogę polecic z własnego doswiadczenia jeśli chodzi o pediatrę. ze specjalistami jest problem, bo z reguły za wszystko trzeba płacić. wtedy przydaje się przychodnia na uboczu i na romera.
my chodzimy do p. doktor Gumkowskiej i szczerze moge ją polecić. ja jestem zadowolona.
zreszta mi tez ktos polecił tego pediatrę, jak jeszcze mieszkałam na ochocie.
o reszcie pediatrów wiem niewiele, ale kiedys byłam tez u doktor Moroz-Ładniak. bardzo była sympatyczna.
nie wiem tylko jak tam z zapisami, bo ostatnio wstrzymywali ze względu na b. duża liczbe pacjentów, ale do pediatry to chyba nie powinno być problemu
pozdrawiam
my chodzimy do p. doktor Gumkowskiej i szczerze moge ją polecić. ja jestem zadowolona.
zreszta mi tez ktos polecił tego pediatrę, jak jeszcze mieszkałam na ochocie.
o reszcie pediatrów wiem niewiele, ale kiedys byłam tez u doktor Moroz-Ładniak. bardzo była sympatyczna.
nie wiem tylko jak tam z zapisami, bo ostatnio wstrzymywali ze względu na b. duża liczbe pacjentów, ale do pediatry to chyba nie powinno być problemu
pozdrawiam
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Super, dziękuję Ci bardzo, mieszkam Na Uboczu więc do obu jest bliziutko. A do jakiego ginekologa codzisz? Bo ja na Romera trafiłam do bardzo dziwnego pana, wolałabym kogoś normalniejszego bo żeby się z nim dogadać trzeba mieć nerwy jak postronki...
reklama
ojej. ja też na uboczu ;D
gina tez mam w medycynie. p. dr. anna włodarczak. fajna ale minusem jest to, ze bez pardonu wali na "Ty". to moze niektórym przeszkadzać, mi akurat nie.
minusem w medycynie jest to, ze jeśli nie jesteś ciężarna, to trzeba sie zapisywac na wizytę 2 miesiące wczesniej, a i to nie zawsze sie uda. z nfz oczywiście.
ale widzę, że Ty nie powinnaś mieć tego problemu, ewentualnie z pierwszą wizytą.
pozdrawiam
gina tez mam w medycynie. p. dr. anna włodarczak. fajna ale minusem jest to, ze bez pardonu wali na "Ty". to moze niektórym przeszkadzać, mi akurat nie.
minusem w medycynie jest to, ze jeśli nie jesteś ciężarna, to trzeba sie zapisywac na wizytę 2 miesiące wczesniej, a i to nie zawsze sie uda. z nfz oczywiście.
ale widzę, że Ty nie powinnaś mieć tego problemu, ewentualnie z pierwszą wizytą.
pozdrawiam