Priscilla
Fan(ka)
DZIEWCZYNY - MAM PILNE PYTANIE! Ktory szpital polecacie w Warszawie? Moj maluszek zarazil sie od nas jakas wirusowka - ma katarek i lekko zaczerwieniony gardziolek. W sb dostalismy od dyzurnego lakarza skierownie do szpitala, a tam chcieli nas zostawic i faszerowac dzidize antybiotykami, mimo iz sami stwierdzili ze jeszcze nic powaznego sie nie dzieje, tylko jest duze prawdopodobienstwo, ze moze to sie przerodzic w zapalenie oskrzeli. Nie wyrazilam zgody na zostanie w szpitalu, bo uznalam, ze jak jeszcze nie jest to nic powaznego, to mozna sprobowac ja wyleczyc. Dzis byl u nas inny pediatra - przepisal nam troche lekow i sie kurujemy. Najgorsze jest to, ze ten katar nie zalega jej w nosku tlyko gdzies o wiele glebiej, wiec nie mozna go oddessac i strasnzie jej przeszkadza. Nie wiem czy dobrze zrobilam biorac mala do domku, ale staram sie unikac szpitali - to juz ostatecznosc! A poza tym nie przezylabym widoku mojej niuni z welfronem w glowce i faszerowanej antybiotykami. Czy dzidzius ktorejs z was tez chorowal jak mial miesiac?
Do ktorego szpitala warto jechac jakby jej sie pogorszylo?
MSWiA odpada - bo nie chcialysmy tam wczoraj zostac i powiedzieli abysmy juz nie wracali
Do ktorego szpitala warto jechac jakby jej sie pogorszylo?
MSWiA odpada - bo nie chcialysmy tam wczoraj zostac i powiedzieli abysmy juz nie wracali