reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

cześć dziewczyny!
ja jestem z Legionowa i bardzo zaintrygował mnie motyw kina "rodzino-matczynego" Krasnalku a powiedz widziałaś na takim seansie mamy z większymi dziećmi...bo boje się ze Kubuś mógłby sie nieco nudzic..juz mało śpi w ciągu dnia i raczej nie mam mowy o drzemce w kinie a nie jest na tyle kumaty, aby oglądać film ???

reklama
no dziewczyny moze mnie nie zabijecie za taka ilość zdjęć  :wink:  :mrgreen:
to dzisiejszy spacerek
w końcu wyszłam z domu :)

dsc057318st.jpg
dsc057336td.jpg
p42100110qq.jpg

dsc057423za.jpg
p42100155rw.jpg

p42100229va.jpg
p42100267vf.jpg
p42100325zm.jpg

Aniu,ja tez jestem z Legionowa :)
a Oliwka jest tylko nie wiele mlodsza od Twojego Kubusia
(tak apropo's gdybyśmy mieli chłopca miałby na imię Kubuś)
do kina przychodzą mamy nawet z 3-4 latkami wiec myslę,że nie masz sie czego obawiac
a w tą środę graja Epokę Lodowcową-wiec może i mały się zainteresuje

Jeśli chodzi o Epokę Lodowcową, to gorąco polecam- i dla dzieci, i dla mamuś :) Też będę chodzić do tego kina z dzidzią- super, że jest taka możliwość. Tylko na razie na dzidzię jeszcze czekam :)

no włąśńe ja też sie o tyle obawiam reakcji KUby ze kego teraz wszystko maksymalbie interesuje i zaczyna wymuszac piskiem...a jest w tym coraz lepszy...ale myśle ze jak juz bedzie troche bardziej kumający to z checią się na tkai wyjazd piszę...

Ewach6 fajne fotki wkleiłaś...iście wiosenny nastruj, a to w promieniach słońca super :)

AniaSzwarc pisze:
Ewach6 fajne fotki wkleiłaś...iście wiosenny nastruj, a to w promieniach słońca super :)

dziękuje :D

ja chyba jeszcze poczekam troszkę az Gabrysia skończy 3 latka i wtedy sie wybierzemy do takiego kina

a mam pytanko czy na takim dziecięcym seansie tez jest tak głosno??
chodzi mi o głośność lektora w filmie

Czesc, zaglądam pierwszy raz, chociaz z niektórymi mamami znam się ze spotkań z BŁ. My mieszkamy na Targówku, dokładnie na Zaciszu, ale jestesmy mobilni więc bardzo chetnie reflektujemy np na spacerki itp - piękna pogoda i szkoda w domu siedzieć. Pozdrawiamy :)

ewach6 pisze:
AniaSzwarc pisze:

dziękuje :D

ja chyba jeszcze poczekam troszkę az Gabrysia skończy 3 latka i wtedy sie wybierzemy do takiego kina

a mam pytanko czy na takim dziecięcym seansie tez jest tak głosno??
chodzi mi o głośność lektora w filmie

na dzicięcym seansie jest głos przyciszony,tak przynajmniej miało byc z załozenia :)
czasem mi sie wydaje ze jest normalnie,a czasem,ze rzeczywiscie jest przyciszony
to chyba zalezy od operatora

reklama
jeśli chodzi o multibabykino to serdecznie polecam.
jestem z ursynowa więc kiedyś bywałam często w multikinie z Oskarem.
rzeczywiście jest troche ciszej choc za pierwszym razem wydawało mi sie, że i tak zbyt głosno, są przewijaki i pieluchy i generalnie miło. jak Oskar był mniejszy to zwykle spał, wiekszośc dzieci spi przy cycu, natomiast jak juz zaczął raczkować to cały film ogladałam na samym dole bo on zasuwał pod ekranem, często miał tam towarzystwo. oczywiście wtedy trzeba miec oczy wszędzie a nie ogladac film ale cos tam zawsze sie obejrzy i jest alternatywa na spedzenie dnia.
teraz Oskar jest juz za duzy w sensie, ze latałby po całej sali łącznie ze schodami i pewnie niemiłosiernie krzyczał, bo ostatnio to jego ulubiona rozrywka. zreszta te seanse są niby dla mam z dziećmi do roku, ale podejrzewam, ze i tak nigdy nie ma kompletu, więc pewnie wpuszczaja wszystkich:)

Do góry