reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Dziewczyny jest odgórna prośba od administracji o usuwanie suwaczków pobranych z portalu "Maluchy".
Jak doczytam i zrozumie o co chodzi to napiszę. Na razie tylko piszę info bo to ważne.

Już rozumiem o co chodzi. Na tę stronę najprawdopodobniej napadli Hakerzy i teraz portal maluchy jakby powoduje zamachy na połączone portale (poprzez linki) a suwaczek to taki link do innego portalu. Moderatorki już zgłaszają, że na bb przestają strony działaś. Dlatego trzeba zerwać linki (usunąć suwaczki) łączące nas z zaainfekowanym portalem.

Ostatnia edycja:
reklama
JAk to trudno ze spotkaniem? :) Ja mogę do tej knajpki podjechać w czwartek albo w nast. tygodniu :)))
A swoją drogą Patewka może wykorzystałabyś swój bilet do ZOO? :)))

Daję radę! I jeszcze mam zapas, tak mi się wydaje. Brzuch mam mniejszy niż z w ciąży z Olafem, to zasługa długich spacerów chyba(pomimo pogody wczoraj i dziś ponad 2 godz spacerowaliśmy) i czuję się na prawdę w porządku!

eh niestety przestawianie sie malego na nasz czas idzie coraz gorzej. rano obudzilam go 8.30, w ciagu dnia mial 3 drzemi 40 min, 1.5 h, 40 min, wykapalismy go o 19, dalam jesc i zasnal po 10 min. niestety 20.40 wstal i jeszcze nie zasnal - najpierw byl placz, potem wyciszenie, a potem zabawa w najlepsze. chyba powoli bedzie zasypial, ale cholera tak nie moze byc codziennie, ze mi buszuje wieczorem (wczoraj tez nie spal od 20.40 do prawie 22).
macie moze pomysl co robic? moze po prostu mam go pozniej klasc przez pare dni i dluzej rano dawac spac? najgorsze ze ja i maz (on zawsze, ja prawie zawsze) kladziemy sie spac ok 22.30, to jak tu robic kapiel itp o tej porze?

Ostatnia edycja:
Dziubasku to moze dow piatek do zoo, a jakby lalo to ta knajpka na Ursynowie? :-D

Peperka jak krócej pospi w ciagu dnia - nocka powinna byc spokojniejsza :tak:, w pewnym momencie dzieci przestawiaja sie wylacznie na 1 spanie w dzien.

Ok Patewka to ja przesuwam plany z piątku na czwartek i tym sposobem piątek mam wolny :) To wstępnie 11.00 ZOO?

Peperka może tak być, że jak Ci pośpi krócej w ciągu dnia i ją wymęczysz to wtedy w nocy będzie lepiej spała. Z tymi Stanami tak jest w tamtą stronę szybciej się człowiek przestawia niż potem jak wraca do kraju.

Dziubasku - wolałabym chociaz pol godzinki wczesniej - tak o 10:30 :-)
Na lazeniu zejdzie jak nic 1-2h a chcialabym najapozniej na 13 byc w domu bo to pora Julci na spanie, co ty na to?

tylko ciezko mu nie dac spac w dzien jak jest wykonczony i marudzi. przy takiej samej ilosci drzemek w stanach spal dobrze.
dzisiaj sam sie obudzil 7.30, a zasnal o 23. no nic to, sprobuje dzis troche pozniej go polozyc, zobaczymy. moze sam sie przestawi w koncu? :)

Patewka no problem, najwyżej Olaf mi prześpi cały spacer bo to jego pora drzemki :)))

Peperka a może wybudzaj go wcześniej z drzemek w ciągu dnia zamiast mu je przeciągać, tak może być łatwiej.

myslalam ze dzis bedzie powtorka z rozrywki, ale chyba idzie ku lepszemu. znowu sie obudzil o 20.30 ale zasnal o 21, miejmy nadzieje ze juz na stale :)

tez bym sie gdzies wybrala, ale w tym tygodniu nie dam rady a w nastepnym nas nie ma. moze jak wroce uda sie jakies spotkanie zorganizowac :)

reklama
Do góry