reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
mimblusia ja mam termin miesiąc później, na 7 lutego. Ja mam zamiar rodzić w MSWiA, tak jak pierwszy poród, ale tym razem aż tak bardzo nie zależy mi na szpitalu bardziej myślę za to o znieczuleniu, jak tylko trafię na porodówkę to proszę o nie Pierwszy poród był bez i wiecie chcę zobaczyć różnicę
Iza dokładnie, wszystko po Olafie, to będzie ekonomiczne pod względem finansowym dziecko
Co do wózka, to mamy zamiar kupić podwójny, ale głównie na spacery dla babci, cioci, dłuższe spacery z powodu mojego zamiłowania do 10 km spacerków ale myślę, że chusta i tak będzie numerem 1 i pewnie częściej będę z niej kprzystać niż z Olafem jak był taki malutki.
Myślisz, że do szpitala powinnam wziąć?
Iza dokładnie, wszystko po Olafie, to będzie ekonomiczne pod względem finansowym dziecko
Co do wózka, to mamy zamiar kupić podwójny, ale głównie na spacery dla babci, cioci, dłuższe spacery z powodu mojego zamiłowania do 10 km spacerków ale myślę, że chusta i tak będzie numerem 1 i pewnie częściej będę z niej kprzystać niż z Olafem jak był taki malutki.
Myślisz, że do szpitala powinnam wziąć?
dziubasek08
Fanka BB :)
Iza nie strasz asle swoją drogą chyba nie bardzo bolał już poród z Elą, co? A z Gają miałaś znieczulenie? bo nie pamiętam...
Póki co planuję znieczulenie. Jak będę się czuła, że to już to jadę do Szpitala Praskiego, mam 10 min samochodem więc może zdążę
Póki co planuję znieczulenie. Jak będę się czuła, że to już to jadę do Szpitala Praskiego, mam 10 min samochodem więc może zdążę
J@god@
IV-V 2005, X 2009
Jagoda - idziesz jutro na targ? ja już musze zacząć dynie kupować na imprezę urodzinkową ;-) odkurzę wózek przy okazji!!
a Ty robiłaś imprezkę?
Jak będzie tak pięknie jak dziś, to chętnie się przejadę :-). Nie mam jakiś większych planów na jutrzejsze przed południe.
Urodzinki robiliśmy wczoraj, w niedużym gronie ale było bardzo fajnie. Choć ja zaszalałam i narobiłam jedzenia dla pułku wojska. Będziemy teraz tydzień świętować - hihihi.
Patewka
Mama Juleczki w sumie 3ki
Zaległe sto lat na roczek Ignasia :-)
Ty Iza córce nie pozwalaj sie puszczac, dziecko trza pilnowac
Dziubasku milo slyszec ze Twój maluch zdrowy, no a buziaka nie chcial pokazac - aby mama cierpliwosci sie uczyła :-) Mnie drugi porod bolal zdecydowanie mniej ale reguly nie ma
Sluchajcie w weekend m. mnie zabral do Zakopca na urodziny, nie napisze które - ale było cudnie
No, to ja z mała na balkonie - w niedziele bylo pieknie slonecznie - na Gubałowce tez sie do rosolu rozebrałyśmy tylko fotki nikt nie pstryknął
Ty Iza córce nie pozwalaj sie puszczac, dziecko trza pilnowac
Dziubasku milo slyszec ze Twój maluch zdrowy, no a buziaka nie chcial pokazac - aby mama cierpliwosci sie uczyła :-) Mnie drugi porod bolal zdecydowanie mniej ale reguly nie ma
Sluchajcie w weekend m. mnie zabral do Zakopca na urodziny, nie napisze które - ale było cudnie
No, to ja z mała na balkonie - w niedziele bylo pieknie slonecznie - na Gubałowce tez sie do rosolu rozebrałyśmy tylko fotki nikt nie pstryknął
Mama Helenki
i Aniki :D
Mamusie mam problem, potrzebuję zrobić małej ekg, najchętniej oczywiście na NFZ Czy któraś z was ma może doświadczenie w tym temacie?
Mam skierowanie na ekg od pediatry, ale tego skierowania nie honorują w szpitalu, a na pierwsza wizytę go kardiologa do szpitala mam przyjść ze zrobionym ekg, a skierowanie na szpitalne ekg dostane dopiero na wizycie... błędne koło
Mam skierowanie na ekg od pediatry, ale tego skierowania nie honorują w szpitalu, a na pierwsza wizytę go kardiologa do szpitala mam przyjść ze zrobionym ekg, a skierowanie na szpitalne ekg dostane dopiero na wizycie... błędne koło
reklama
J@god@
IV-V 2005, X 2009
moja znajoma gdzieś miała robić popytam
dla mnie ekg u malucha jest bezsensu i nie wiem w ogóle dlaczego lekarze zamiast skierować na echo serduszka kierują na ekg ale podobno taka jest państwowa procedura,
najpierw ekg potem echo
tylko, ze dziecko musi na prawde plackiem lezec zeby ekg bylo miarodajne
inaczej to strata czasu
ja prawde mowiac jak się dowiedziałam jak to państwowo wyglada to poszlam prywatnie zrobilam echo u dobrej kardiolog, teraz po roczku bede powtarzac
dla mnie ekg u malucha jest bezsensu i nie wiem w ogóle dlaczego lekarze zamiast skierować na echo serduszka kierują na ekg ale podobno taka jest państwowa procedura,
najpierw ekg potem echo
tylko, ze dziecko musi na prawde plackiem lezec zeby ekg bylo miarodajne
inaczej to strata czasu
ja prawde mowiac jak się dowiedziałam jak to państwowo wyglada to poszlam prywatnie zrobilam echo u dobrej kardiolog, teraz po roczku bede powtarzac