reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
jeszcze na tym wątku nie pisałam,ale mam pytanie i myslę,że tu mogę znaleźć odpowiedź:)
wiecie gdzie w wawie są sklepy z wózkami? chciałabym porobić jazdy próbne:)
najlepiej,żeby był duży wybór i był wśród nich x-lander

z góry bardzo dziękuję:)

jeszcze na tym wątku nie pisałam,ale mam pytanie i myslę,że tu mogę znaleźć odpowiedź:)
wiecie gdzie w wawie są sklepy z wózkami? chciałabym porobić jazdy próbne:)
najlepiej,żeby był duży wybór i był wśród nich x-lander

z góry bardzo dziękuję:)

Świat dziecka - w al. krakowskiej lub jupiterze. Skle al. Solidarności niedaleko Feminy. Smyki

Ola - świat dziecka w jupiterze - nigdzie indziej nie widziałam tylu wózków. A co do x-landera - to bardzo popularny wózek, jeśli jakiś sklep z rzeczami dla dzieci ma wystawę zrobioną z trzech wózków, jednym z nich na 95% będzie właśnie x-lander.
dziubasek - i jak USG? chłopiec potwierdzony ? ;-)

jagoda - 100 lat dla IGNASIA!!!
happybday.gif
dancing.gif
cakegirl2.gif

dziękuję dziewczyny!
IzaBK no wlasnie ja xlandera oglądałam już pare razy i mi się podobał,ale chciałabym też pooglądać inne wózki i dopiero wtedy podjąć decyzje:)

hej hej jestem tu nowa, szukam mam z Targówka a konkretnie okolic ul.Skarbka z gór. siedzę w domku sama, nie mam znajomych bo to nie moje rodzinne miasto i straaaaasznie mi czasem brakuje kogoś na pogaduchy :tak: mój synalek przyjdzie na świat na początku stycznia a córcia ma 4,5 roku

Najmłodsze dziecko w rodzinie waży 430 g :) wszystkie organy są rozwinięte prawidłowo :) Bardzo ruchliwy chłopczyk, który kolana trzyma przy buzi i ma wielkie stopy :)
Jest w położeniu miednicowym :)
Termin z usg – 7 luty, cały czas ta sama data.
Chcieliśmy 3D, ale dzieciątko zakrywało twarzyczkę kolanami i rękami na zmianę i nie wyszły ładne zdjęcia do 3d, Olaf też się zakrywał i nie mamy trójwymiarowej pamiątki dla żadnego syna.
Mam małą anemię, biofer mam łykać 2tabl dziennie do końca ciąży i tyle.
*Iza* także chłopczyk potwierdzony :)

*mimblusia* witaj :) to podobny termin mamy! Ja w miarę blisko Targówka mieszkam bo przy Rondzie Starzyńskiego.

reklama
hej dziubasku! termin porodu mamy taki sam heheh!! ja też 7 stycznia tyle że ma usg wychodzi 2 stycznia więc nie wiadomo. a gdzie będziesz rodziła? ja chyba obstawiam Inflancką bo stamtąd mam gina prywatnie, ale sama nie wiem czy dobrze wybieram. A co do twojej mieszkaniowej lokalizacji to faktycznie jak się dobrze rozpędzimy to się do siebie da rade doturlać. :-D
buziak idla reszty forumowiczek, bardzo tu u was fajnie

Do góry