reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Myślę, że ok. 11.30-12 byłaby odpowiednia?
Nie miałam dostępu do netu w weekend, więc nie odpisywałam.
Tyle, że nie wiem czy umiem zmienić godzinę na AM.

udało mi się zmienić :-)
to ja będę o 12
a w którym miejscu się umawiamy,bo ja na pierwsze spotkanie przybywam więc nie wiem gdzie się zawsze spotykacie???

reklama
Ja myślę, że najlepiej w środku, tam jest taki plac zabaw dla dzieci mniej więcej na środku. Jak ktoś przyjdzie wcześniej to nie będzie się dziecko nudzić :-). Choć maluszki to się nigdzie nie nudzą, ale ja będę mieć starszaka też. O ile padać nie będzie.
No i ja przyjadę ciutkę wcześniej, najwyżej pochodzę z młodymi trochę po zoo, bo około 14 będę musiała się pożegnać.
Ja proponuję 11.30-12.00 na placu zabaw w centrum zoo, prześlę wam na priva mój numer komórki.

Ostatnia edycja:
Chyba wtedy sobie darujemy, bo nawet do jakiejś sali zabaw w Wawie to ja muszę pociągiem i autobusem, a prawdę mówiąc mi w deszcz też się nie uśmiecha.

Twoja Emilka ma urodziny 2 dni przede mną :-).

Chyba, że któraś może samochodem przyjechać to zapraszam wtedy do mnie do Pruszku na kawę :-).

Ostatnia edycja:
Też mi się tak wydaje, u nas w Pruszku jeszcze nie pada, ale jest zimno i wietrznie a Ignacy coś pokasłuje :-(. Bardzo mi szkoda i normalnie czuję, że mam jakiegoś pecha, że się z wami nie mogę spotkać, ale nie będę ryzykować.

u mnie w grodzisku pada więc i ja rezygnuje,no szkoda ja mam dziś na głowie dodatkowo 2 dzieci z rodziny i nie chce ryzykować i przeziebić bo dopiero co by sobie rodzinka pomyślała o mnie...może jak przestanie padać to wybiore się z nimi na wesołe miasteczko bo akurat jest...
jagoda jak będzie ładna pogoda to zawsze możemy się umówić w pruszkowskim pięknym parku

No szkoda, że ta pogoda do bani!!! i spotkać sie nie można :(
Ja do Pruszkowa też mogę podjechać z Olafem, macie jakieś fajne miejsce z mini placem zbaaw żeby dzieci mogły sobie poraczkować w pomieszczeniu zamnkętym a my wypić kawkę?

Z trzydniówki wyszliśmy, na czwarty dzień wysypka się pojawiła :)
A teraz byli u mnie rodzice i było małe zamieszanie przez 4 dni...ale juz spokój powrócił :)

reklama
W zamkniętym to nie wiem, mamy fajne otwarte place zabaw, już 2 z taką miękką nawierzchnią, jeden przy bardzo ładnym parku.

Zamknięta sala jest u mnie na osiedlu i dwie w centrum (z tego co wiem), u mnie to raczej dla dzieci biegających a tych dwóch pozostałych nie znam.

Najlepsze miejsce do poraczkowania to dywan u mnie w salonie, kawę też serwuję :-). Powiedzcie tylko kiedy w najbliższym czasie macie czas i zapraszam :-). Teraz już starszak w przedszkolu to łatwiej mi się zorganizować :-).

Myślę, o tym, że może w przyszłym tygodniu na multibaby kino byśmy się umówiły co?
W kinie zawsze cieplutko, zobaczę co grają.

Do góry