dziubasek08
Fanka BB :)
Iza, wczoraj wieczorem dałam mu jagody i dziś kupsko lepsze rano było! A przed chwilą obiadek cały wciągnął, więc chyba ok. Zobaczymy jak dalej. Może mu zęby kolejne idą i stąd ta biegunka, choć jak mu wcześniej wychodziły to nic takiego nie było. Temperatury nie ma, zachowuje się normalnie. Ale dzięki, że pytasz
Z brakiem wody współczuję! Szczególnie w te upały! No, a z ciuchami na wyjazd to rzeczywiście problem jak poprać.... Kiedy włączą?
Malina, no mam nadzieję, że to hormony....a i perspektywa, że od roku siedzę w domu też nie napawa mnie optymizmem...szczególnie, że w obecnej sytuacji do pracy nie wrócę...no, ale będę miała dwójkę dzieci
Gratulacje dla Jeremiego! Olaf za to już siedzi stabilnie, nawet w bujaczku więc pasy są niezbędne
Asia, byłaś w ZOO? Chyba gorąco było...
Z brakiem wody współczuję! Szczególnie w te upały! No, a z ciuchami na wyjazd to rzeczywiście problem jak poprać.... Kiedy włączą?
Malina, no mam nadzieję, że to hormony....a i perspektywa, że od roku siedzę w domu też nie napawa mnie optymizmem...szczególnie, że w obecnej sytuacji do pracy nie wrócę...no, ale będę miała dwójkę dzieci
Gratulacje dla Jeremiego! Olaf za to już siedzi stabilnie, nawet w bujaczku więc pasy są niezbędne
Asia, byłaś w ZOO? Chyba gorąco było...
Ostatnia edycja: