reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

:-) spodnie genialne są, fakt ;-) koleżanka mi pozyczyla..
kiragold - mam mocne postanowienie, ze jak sprzedam 5 to kupie najwyzej jedną nową, hahaha
a Ignacy prawie miesiac młodszy! i chłopiec :-) to nie dziwne, ze na razie mniej umie!!

masz czadowy suwaczek ;-)

reklama
Wybrałam się na spacer w tym nosidełku ono z Bartkiem na brzuchu :) byłam ponad godzinę i było super ! no wiadomo nie tak lekko jak w wózku ale kręgosłup mnie prawie nie bolał :) fajnieeeeeeeeeeeeeeee :) teraz musze się z Izą spotkać i chustę dobrą wypróbować

Iza - Gaja jest rewelacyjna :) i tak śmiga już :) ja też tak chcę żeby Bartek śmigał :( no cóż codziennie z nim ćwiczę na podłodze ale on się przekręca z brzucha na plecy i uderza się w tedy głową o podłogę i wyje biedak

Hej

Wczoraj byl Losiek, to pojechalismy paszport wyrobic amlej i od tygodnia zmienily sie przepisy i czeka sie teraz 4tyg!!!! szok!! raczej zle, bo na Rodos juz na 99% tez nie polecimy, chyba, ze bedzie wczesniej do odbioru...

Bylam dzis pol dnia na Mokotowie na palcu zabaw z Lena. Dobrze,ze tartanem wylozony to Lena mogla sobie powstawac i pochodzic przy roznych sprzetach i upadki na pupe byly malo bolesne :-) Za to ja juz powoli mam dosc placow zabaw....Lena mnie dzis wymeczyla :-) i te innych klotnie rodzicow o jakies pierduly ... itp

A ja filmiku nie zobacz, bo nawet mi go nie wyswietla!!!!!!!!!!! :-(

MARIA nawet nie pisz,ze sprzdaas te pieluszki!! yhh :-)
Choc ja znalazlam ostatnio fajne za 35zl HAPPY FLUTE i naprawdedobrze skrojoe, szwy tez w odpowiednich miejsach, tak,ze mal ich nie przesikuje :-)

STRUNIA witaj!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s.mojej tez nogi wystaja za fotelik i musi je miec pdokurczone, ale to nic nie szkodzi. W Szwecji jezdza dzieci do 4r.z. tylem i nogi maja bardzo podkurczone :-) Widze,ze Twoja tez corcia chudzina :-) przynajmniej na dlugo jej ubranka starczaja hehe :-) Eonomiczne te nasze dziewczyny :-)

Ostatnia edycja:
Hej,

IzaBK to może się spotkamy w piątek bo wygląda na to, że tylko 02.07 będziemy w Pruszku i chłop nas na wieś wywozi.

Stopi daj namiar na te wielorazowe za 35zl.

Hej

Wczoraj byl Losiek, to pojechalismy paszport wyrobic amlej i od tygodnia zmienily sie przepisy i czeka sie teraz 4tyg!!!! szok!! raczej zle, bo na Rodos juz na 99% tez nie polecimy, chyba, ze bedzie wczesniej do odbioru...

Bylam dzis pol dnia na Mokotowie na palcu zabaw z Lena. Dobrze,ze tartanem wylozony to Lena mogla sobie powstawac i pochodzic przy roznych sprzetach i upadki na pupe byly malo bolesne :-) Za to ja juz powoli mam dosc placow zabaw....Lena mnie dzis wymeczyla :-) i te innych klotnie rodzicow o jakies pierduly ... itp

A ja filmiku nie zobacz, bo nawet mi go nie wyswietla!!!!!!!!!!! :-(

MARIA nawet nie pisz,ze sprzdaas te pieluszki!! yhh :-)
Choc ja znalazlam ostatnio fajne za 35zl HAPPY FLUTE i naprawdedobrze skrojoe, szwy tez w odpowiednich miejsach, tak,ze mal ich nie przesikuje :-)

STRUNIA witaj!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s.mojej tez nogi wystaja za fotelik i musi je miec pdokurczone, ale to nic nie szkodzi. W Szwecji jezdza dzieci do 4r.z. tylem i nogi maja bardzo podkurczone :-) Widze,ze Twoja tez corcia chudzina :-) przynajmniej na dlugo jej ubranka starczaja hehe :-) Eonomiczne te nasze dziewczyny :-)

wlasnie a propos paszportu mam banalne pytanie tyczace zdjecia dziecka:) sa jakies wymogi? czy moge przyniesc zdjecie z kapieli?;)

Hej!

Iza Gaja jest rewelacyjna! I jakie postępy! Bosko! Fajna dziewuszka :))) Chciałabym się z Wami spotkać :)
Stopi długo już tych wielorazowych używasz? Jak wygląda użytkowanie tych pieluszek i pranie? Zaczynam się interesować o woli tym tematem.
Kiragold a gdzie się wybieracie?

Dziś Olaf stał na czworaka(jeszcze nie raczkuje) i usiadł :)))))

Hej!

Iza Gaja jest rewelacyjna! I jakie postępy! Bosko! Fajna dziewuszka :))) Chciałabym się z Wami spotkać :)
Stopi długo już tych wielorazowych używasz? Jak wygląda użytkowanie tych pieluszek i pranie? Zaczynam się interesować o woli tym tematem.
Kiragold a gdzie się wybieracie?

Dziś Olaf stał na czworaka(jeszcze nie raczkuje) i usiadł :)))))

dziubasku nigdzie:) tylko na zas chce zrobic, slyszalam ze jak jestes za granica a dziecko nie ma jakiegos dokumentu to moga byc big problemy;) a my czasem mozemy wyskoczyc do czech (bo czesto jestesmy w okolicach opola); a na wakacje to do krakowa na zydowski, na slask, i potem kazimierz nad wisla:)

gratulacje postepu:) hmmm u nas dadadadada i podnoszenie pupy do gory:) nawet przez sen!

reklama
do paszportu dziecku robi sie twarza na wprost, tak ze i lewe i prawe ucho widoczne (zdjecia wygladaja okropnie :) )
do dowodu robi sie twarza zwrocona w bok, z jednym uchem

u fotografa jak sie powie do czego ma byc to zrobia bez problemu

Do góry