reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

:-) spodnie genialne są, fakt ;-) koleżanka mi pozyczyla..
kiragold - mam mocne postanowienie, ze jak sprzedam 5 to kupie najwyzej jedną nową, hahaha
a Ignacy prawie miesiac młodszy! i chłopiec :-) to nie dziwne, ze na razie mniej umie!!

masz czadowy suwaczek ;-)

reklama
Wybrałam się na spacer w tym nosidełku ono z Bartkiem na brzuchu :) byłam ponad godzinę i było super ! no wiadomo nie tak lekko jak w wózku ale kręgosłup mnie prawie nie bolał :) fajnieeeeeeeeeeeeeeee :) teraz musze się z Izą spotkać i chustę dobrą wypróbować

Iza - Gaja jest rewelacyjna :) i tak śmiga już :) ja też tak chcę żeby Bartek śmigał :( no cóż codziennie z nim ćwiczę na podłodze ale on się przekręca z brzucha na plecy i uderza się w tedy głową o podłogę i wyje biedak

Hej

Wczoraj byl Losiek, to pojechalismy paszport wyrobic amlej i od tygodnia zmienily sie przepisy i czeka sie teraz 4tyg!!!! szok!! raczej zle, bo na Rodos juz na 99% tez nie polecimy, chyba, ze bedzie wczesniej do odbioru...

Bylam dzis pol dnia na Mokotowie na palcu zabaw z Lena. Dobrze,ze tartanem wylozony to Lena mogla sobie powstawac i pochodzic przy roznych sprzetach i upadki na pupe byly malo bolesne :-) Za to ja juz powoli mam dosc placow zabaw....Lena mnie dzis wymeczyla :-) i te innych klotnie rodzicow o jakies pierduly ... itp

A ja filmiku nie zobacz, bo nawet mi go nie wyswietla!!!!!!!!!!! :-(

MARIA nawet nie pisz,ze sprzdaas te pieluszki!! yhh :-)
Choc ja znalazlam ostatnio fajne za 35zl HAPPY FLUTE i naprawdedobrze skrojoe, szwy tez w odpowiednich miejsach, tak,ze mal ich nie przesikuje :-)

STRUNIA witaj!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s.mojej tez nogi wystaja za fotelik i musi je miec pdokurczone, ale to nic nie szkodzi. W Szwecji jezdza dzieci do 4r.z. tylem i nogi maja bardzo podkurczone :-) Widze,ze Twoja tez corcia chudzina :-) przynajmniej na dlugo jej ubranka starczaja hehe :-) Eonomiczne te nasze dziewczyny :-)

Ostatnia edycja:
Hej,

IzaBK to może się spotkamy w piątek bo wygląda na to, że tylko 02.07 będziemy w Pruszku i chłop nas na wieś wywozi.

Stopi daj namiar na te wielorazowe za 35zl.

Hej

Wczoraj byl Losiek, to pojechalismy paszport wyrobic amlej i od tygodnia zmienily sie przepisy i czeka sie teraz 4tyg!!!! szok!! raczej zle, bo na Rodos juz na 99% tez nie polecimy, chyba, ze bedzie wczesniej do odbioru...

Bylam dzis pol dnia na Mokotowie na palcu zabaw z Lena. Dobrze,ze tartanem wylozony to Lena mogla sobie powstawac i pochodzic przy roznych sprzetach i upadki na pupe byly malo bolesne :-) Za to ja juz powoli mam dosc placow zabaw....Lena mnie dzis wymeczyla :-) i te innych klotnie rodzicow o jakies pierduly ... itp

A ja filmiku nie zobacz, bo nawet mi go nie wyswietla!!!!!!!!!!! :-(

MARIA nawet nie pisz,ze sprzdaas te pieluszki!! yhh :-)
Choc ja znalazlam ostatnio fajne za 35zl HAPPY FLUTE i naprawdedobrze skrojoe, szwy tez w odpowiednich miejsach, tak,ze mal ich nie przesikuje :-)

STRUNIA witaj!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s.mojej tez nogi wystaja za fotelik i musi je miec pdokurczone, ale to nic nie szkodzi. W Szwecji jezdza dzieci do 4r.z. tylem i nogi maja bardzo podkurczone :-) Widze,ze Twoja tez corcia chudzina :-) przynajmniej na dlugo jej ubranka starczaja hehe :-) Eonomiczne te nasze dziewczyny :-)

wlasnie a propos paszportu mam banalne pytanie tyczace zdjecia dziecka:) sa jakies wymogi? czy moge przyniesc zdjecie z kapieli?;)

Hej!

Iza Gaja jest rewelacyjna! I jakie postępy! Bosko! Fajna dziewuszka :))) Chciałabym się z Wami spotkać :)
Stopi długo już tych wielorazowych używasz? Jak wygląda użytkowanie tych pieluszek i pranie? Zaczynam się interesować o woli tym tematem.
Kiragold a gdzie się wybieracie?

Dziś Olaf stał na czworaka(jeszcze nie raczkuje) i usiadł :)))))

Hej!

Iza Gaja jest rewelacyjna! I jakie postępy! Bosko! Fajna dziewuszka :))) Chciałabym się z Wami spotkać :)
Stopi długo już tych wielorazowych używasz? Jak wygląda użytkowanie tych pieluszek i pranie? Zaczynam się interesować o woli tym tematem.
Kiragold a gdzie się wybieracie?

Dziś Olaf stał na czworaka(jeszcze nie raczkuje) i usiadł :)))))

dziubasku nigdzie:) tylko na zas chce zrobic, slyszalam ze jak jestes za granica a dziecko nie ma jakiegos dokumentu to moga byc big problemy;) a my czasem mozemy wyskoczyc do czech (bo czesto jestesmy w okolicach opola); a na wakacje to do krakowa na zydowski, na slask, i potem kazimierz nad wisla:)

gratulacje postepu:) hmmm u nas dadadadada i podnoszenie pupy do gory:) nawet przez sen!

reklama
do paszportu dziecku robi sie twarza na wprost, tak ze i lewe i prawe ucho widoczne (zdjecia wygladaja okropnie :) )
do dowodu robi sie twarza zwrocona w bok, z jednym uchem

u fotografa jak sie powie do czego ma byc to zrobia bez problemu

Do góry