Hej
Wczoraj byl Losiek, to pojechalismy paszport wyrobic amlej i od tygodnia zmienily sie przepisy i czeka sie teraz 4tyg!!!! szok!! raczej zle, bo na Rodos juz na 99% tez nie polecimy, chyba, ze bedzie wczesniej do odbioru...
Bylam dzis pol dnia na Mokotowie na palcu zabaw z Lena. Dobrze,ze tartanem wylozony to Lena mogla sobie powstawac i pochodzic przy roznych sprzetach i upadki na pupe byly malo bolesne :-) Za to ja juz powoli mam dosc placow zabaw....Lena mnie dzis wymeczyla :-) i te innych klotnie rodzicow o jakies pierduly ... itp
A ja filmiku nie zobacz, bo nawet mi go nie wyswietla!!!!!!!!!!! :-(
MARIA nawet nie pisz,ze sprzdaas te pieluszki!! yhh :-)
Choc ja znalazlam ostatnio fajne za 35zl HAPPY FLUTE i naprawdedobrze skrojoe, szwy tez w odpowiednich miejsach, tak,ze mal ich nie przesikuje :-)
STRUNIA witaj!!!!!!!!!!!!!!!!! p.s.mojej tez nogi wystaja za fotelik i musi je miec pdokurczone, ale to nic nie szkodzi. W Szwecji jezdza dzieci do 4r.z. tylem i nogi maja bardzo podkurczone :-) Widze,ze Twoja tez corcia chudzina :-) przynajmniej na dlugo jej ubranka starczaja hehe :-) Eonomiczne te nasze dziewczyny :-)