reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Moja wczoraj dwa razy byla na dworze :-) jak zaczelo padac to polozylam ja do wozka i spala pod daszkiem. Dzis tez pada, wiec zrobie to samo :-)

Ja wzielam sie za sprzatanie garderoby.. w koncu czesci ubran pozbede sie ...
Wstawialm tez jesczze jedna szafke do garderoby, a ze zabraklo mi doslownie 0,5cm zeby sie zmiescila.. wzielam pilnik i mlotek i skulam sciane :-) Szafka weszla :-) Tylko nawdychalam sie tego pylu bleee.
Zabieram sie za dalszy ciag porzadkow.....

reklama
Moja wczoraj dwa razy byla na dworze :-) jak zaczelo padac to polozylam ja do wozka i spala pod daszkiem. Dzis tez pada, wiec zrobie to samo :-)

Ja wzielam sie za sprzatanie garderoby.. w koncu czesci ubran pozbede sie ...
Wstawialm tez jesczze jedna szafke do garderoby, a ze zabraklo mi doslownie 0,5cm zeby sie zmiescila.. wzielam pilnik i mlotek i skulam sciane :-) Szafka weszla :-) Tylko nawdychalam sie tego pylu bleee.
Zabieram sie za dalszy ciag porzadkow.....

Stopi - złota rączka.

U nas niestety leje jak z cebra więc spacer zdecydowanie odpada nawet pod folią.

u nas ma nie być wody przez dwie doby... nałapałąm już całą wannę i robię prania na zapas... jeszcze trzy :-)

stopi - kułaś ścianę? szacunek :-) gładzie też kłądziesz? hihih

Ja wsadziłam Ignaśka do chusty i pod parasol i tak wyszliśmy.
Też łapię wodę.

upiekłam w weekend anasowe ciasto i mufinki z musli zapraszam:-).

Dziewczyny ja tak mam z pracami remontowymi :-) Pod koniec ciazy sama duze szafy skrecalam i stawialam w garderobie, malowalam scian. itd... Gladz tez juz kladlam, ale przed ciaza :-)

Na urodzny w firmie od szefostwa dostalam wiertarke!!!! :-) :-) I to najlepszy prezent jaki dostalam!!!

Mala juz spi pod daszkiem.. ale sie rozpadalo... uciekam dalejs przeatac

Dziewczyny szukam ladnej lali, bobaska... takiego z 50cm, tylko,zeby buzie mial ladna, przyjemna, a nie straszna :-) Tak max. do 100zl Mozecie mi cos polecic ????

Leje, nosa z domu nie wychylam bo parasola nie mam :-p
J@goda - no pewnie ze wpadam na ciacho i kawe ;) A czemu u was dziewczyny wody ma nie byc?
Stopi to ty zlota raczka jestes :-D Ja tylko sciany w domu maluje - bo lubie, a reszte remontow fachowcy odwalaja
Co do lalki nie poradze, bo ja mam po Misi zabawek pelno i dlatego w nowosciach nie grzebie - my mamy w domu lalki typu lalka Baby Born Zapf Creation 50 cm (1035123610) - Aukcje internetowe Allegro - interaktywne mowia placza jedza ale z tego co pamietam new baby born byly takie fajne - malutkie
o znalzlam taka ladna http://www.allegro.pl/item1034227134_baby_born_lalka_save_the_children_europejka_nowosc.html

Ostatnia edycja:
Cześć - pogoda paskudna, Minisia marudna... do niczego.
Zaraz zjemy obiad i po Pawełka.

Peperka - szczerze mówiąc to moim zdaniem Młody jest za malusi na "uśnij wreszcie"... jak on niby ma zatrybić i zrozumieć że go nie weźmiesz? to jest okropna metoda, bardzo drastyczna i nie nadaje się dla maluszków tylko dla starszych dzieci (a i to nie zawsze). Ja w ogóle ją potępiam.

CZECHOW o wlasnie tego typu co link dala pierwszej lali PATEWKA , taka gumowa :-)

PATEWKA a a lala ladna i byzie ma mila :-), pozniej poszukam wnecie nowych takich

reklama
Starsza córa też mam baby borna wraz z wózkiem - bardzo fajne lalki i wózek jest na prawdę wytrzymały. Jedyny feler to włosy - ciężko je czesać, robią się kołtuny i po dłuższym czasie są niemiłe w dotyku (jak dla mnie, córze nie przeszkadza)... A i ubranka są też dobrej jakości - u nas jeszcze się nie rozpadły a to dobrze o nich świadczy

Do góry