reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

Moja wczoraj dwa razy byla na dworze :-) jak zaczelo padac to polozylam ja do wozka i spala pod daszkiem. Dzis tez pada, wiec zrobie to samo :-)

Ja wzielam sie za sprzatanie garderoby.. w koncu czesci ubran pozbede sie ...
Wstawialm tez jesczze jedna szafke do garderoby, a ze zabraklo mi doslownie 0,5cm zeby sie zmiescila.. wzielam pilnik i mlotek i skulam sciane :-) Szafka weszla :-) Tylko nawdychalam sie tego pylu bleee.
Zabieram sie za dalszy ciag porzadkow.....

reklama
Moja wczoraj dwa razy byla na dworze :-) jak zaczelo padac to polozylam ja do wozka i spala pod daszkiem. Dzis tez pada, wiec zrobie to samo :-)

Ja wzielam sie za sprzatanie garderoby.. w koncu czesci ubran pozbede sie ...
Wstawialm tez jesczze jedna szafke do garderoby, a ze zabraklo mi doslownie 0,5cm zeby sie zmiescila.. wzielam pilnik i mlotek i skulam sciane :-) Szafka weszla :-) Tylko nawdychalam sie tego pylu bleee.
Zabieram sie za dalszy ciag porzadkow.....

Stopi - złota rączka.

U nas niestety leje jak z cebra więc spacer zdecydowanie odpada nawet pod folią.

u nas ma nie być wody przez dwie doby... nałapałąm już całą wannę i robię prania na zapas... jeszcze trzy :-)

stopi - kułaś ścianę? szacunek :-) gładzie też kłądziesz? hihih

Ja wsadziłam Ignaśka do chusty i pod parasol i tak wyszliśmy.
Też łapię wodę.

upiekłam w weekend anasowe ciasto i mufinki z musli zapraszam:-).

Dziewczyny ja tak mam z pracami remontowymi :-) Pod koniec ciazy sama duze szafy skrecalam i stawialam w garderobie, malowalam scian. itd... Gladz tez juz kladlam, ale przed ciaza :-)

Na urodzny w firmie od szefostwa dostalam wiertarke!!!! :-) :-) I to najlepszy prezent jaki dostalam!!!

Mala juz spi pod daszkiem.. ale sie rozpadalo... uciekam dalejs przeatac

Dziewczyny szukam ladnej lali, bobaska... takiego z 50cm, tylko,zeby buzie mial ladna, przyjemna, a nie straszna :-) Tak max. do 100zl Mozecie mi cos polecic ????

Leje, nosa z domu nie wychylam bo parasola nie mam :-p
J@goda - no pewnie ze wpadam na ciacho i kawe ;) A czemu u was dziewczyny wody ma nie byc?
Stopi to ty zlota raczka jestes :-D Ja tylko sciany w domu maluje - bo lubie, a reszte remontow fachowcy odwalaja
Co do lalki nie poradze, bo ja mam po Misi zabawek pelno i dlatego w nowosciach nie grzebie - my mamy w domu lalki typu lalka Baby Born Zapf Creation 50 cm (1035123610) - Aukcje internetowe Allegro - interaktywne mowia placza jedza ale z tego co pamietam new baby born byly takie fajne - malutkie
o znalzlam taka ladna http://www.allegro.pl/item1034227134_baby_born_lalka_save_the_children_europejka_nowosc.html

Ostatnia edycja:
Cześć - pogoda paskudna, Minisia marudna... do niczego.
Zaraz zjemy obiad i po Pawełka.

Peperka - szczerze mówiąc to moim zdaniem Młody jest za malusi na "uśnij wreszcie"... jak on niby ma zatrybić i zrozumieć że go nie weźmiesz? to jest okropna metoda, bardzo drastyczna i nie nadaje się dla maluszków tylko dla starszych dzieci (a i to nie zawsze). Ja w ogóle ją potępiam.

CZECHOW o wlasnie tego typu co link dala pierwszej lali PATEWKA , taka gumowa :-)

PATEWKA a a lala ladna i byzie ma mila :-), pozniej poszukam wnecie nowych takich

reklama
Starsza córa też mam baby borna wraz z wózkiem - bardzo fajne lalki i wózek jest na prawdę wytrzymały. Jedyny feler to włosy - ciężko je czesać, robią się kołtuny i po dłuższym czasie są niemiłe w dotyku (jak dla mnie, córze nie przeszkadza)... A i ubranka są też dobrej jakości - u nas jeszcze się nie rozpadły a to dobrze o nich świadczy

Do góry