reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

IzaBK mój tydzień tacierzyńskiego wykorzystał w zeszłym tygodniu, w tym już sama siedzę.

Kinguś za tydzień.

Krystian się nachodził do przedszkola cały jeden dzień. Dziś Ignaś rano kaszlał i bałam się z nim wychodzić, jakiś niewyraźny jest, zapisaliśmy się do pediatry.
Ja mam już dość tych chorób.

Co do diety to my dopiero kaszkę ryżową wprowadzamy, przez te chorowania to Ignaś ciągle na piersi, bo pediatra mówiła, żeby wprowadzać jak wyzdrowieje a ten praktycznie cały czas chory jest.

reklama
Iza no to w tej sielance następnej dzidzi nie zmajstrujcie :))))
Jagoda współczuję z tymi chorobami! A co do kaszki ryżowej...rozrabia się ją z wodą? czy z mlekiem modyfikowanym?
My na szczęście już po chrzcinach, w czasie Swiąt Bożego Narodzenia ochrzciliśmy Olafa.
--
Zgadnijcie ile kosztuje złe zaparkowanie samochodu w stolicy? Dziś mieliśmy przyjemność odbioru odholowanego samochodu...koszt 500 zł!!!!

dziubasek ja kupiłam taką bez mleczną i rozrabiam na razie na moim mleczku, mam spory zapas w zamrażarce, bo co jakiś czas mnie nawały łapią, to wtedy odciągam i mrożę. Krystian prawie do roku nie poznał smaku modyfikowanego mleka. Ale teraz chyba mam mniejsze możliwości produkcyjne, albo Ignasiek mocniej wyciąga, bo po za nawałami to za dużo nie udaje mi się odciągnąć.

dziubasek - 500 zł??? o rany, fajna przygoda :(((

a ja złapałąm kolejny moment ;))[video=youtube;X3gbuPB8vVs]http://www.youtube.com/watch?v=X3gbuPB8vVs[/video]

Ostatnia edycja:
Jagoda to ja nie mam tylu zapasów :))) jakos o tym nie pomyślałam!!!
Iza no przygoda średnia bardzo :( no ale cóż... Wiesz, coś z tym linkiem jest nie tak! nie działa :( albo u mnie coś nie tak....

Nie wiem czy Wam pisałam, że ten bilet roczny do ZOO kupiłam i juz parę razy z Olafciem spacerowaliśmy :) To kiedy przyjeżdżacie na spacer? Dajcie znać kiedy Wam będzie pasowało.

Jakoś smutno mi ostatnio...przesilenie, czy co?

dziubasek - już jest tak ciepło, że możemy się w jakiś bezdesczowy dzień umówić :))

a teraz działa?
jeszcze jeden - chyba Gaja smoka nigdy nie polubi...
[video=youtube;IZDZUy9GxWw]http://www.youtube.com/watch?v=IZDZUy9GxWw[/video]

Witam,
IzaBK te nasze szkraby to jak bliźnięta :-) i w sprawie przemieszczania i smoczka ;-) identyczne filmiki dałabym radę Ignacemu nakręcić. Tyle, że Ignacy już dość sprawnie się przemieszcza w ten sposób, ale jest starszy i nie jest jakoś specjalnie pro gimnastyczny, Krystian już w tym wieku raczkował.

dziubasek ja przy Krystianie miałam na początku przerwę w karmieniu i położne poradziły mi, żeby odciągać mleczko i mrozić na zapas, żebym laktacji nie straciła. Wtedy to miałam imponujące zapasy w zamrażarce, teraz to można powiedzieć, że mam zapasik ;-).
Dlatego zastanawiam się jakie mleczko wprowadzić do kaszek. Chyba jakieś HA, bo u nas jest zagrożenie alergią.

IzaBK - pierwszy filmik jest bombowy - jak ona się szybko przewróciła - moja jest na razie nie potrafi wykonać ostatniego etapu przewracania denerwuje się bo "zostaje" jej ręka i nie umie jej wyjąc - ale twoja bez bezbłędna. Nie mogę się doczekac takich akcji u nas

Kiedy wkładam smoka mojej to można zaobserwować takie obrzydzenie i wstręt jakbym jej dawała truciznę - wątpię by kiedykolwiek go polubiła

reklama
Do góry