reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

u nas spacerek niestety odpada.. antybiotyki i deszcz :( ale Michał zainaugurował sezon rowerowy :) już wczoraj poszalał!! A ja zanim wsiąde na mojego rumaka musze go dac na przegląd - w końcu ostatni raz jeździł półtora roku temu, bo w ubiegłym sezonie ciąża przecież :\

reklama
ja mój też musze chyba skontrolować, może mi się zdaży wyprawa z którymś z chłopców i wolałabym żeby mi nie nawalił :-)

Na spacerku byliśmy - deszczowym trochę, do domu zdążyliśmy tuż przed ulewą :-D

Wiosna! Zaatakowała nagle:) Wczoraj na spacerze było wspaniałe powietrze. Takie ciepłe wreszcie.. I zaspy już prawie zniknęły u nas:)
Iza, chusta super. Nie narzekaj. Cieszę się, że Gaja twardzielka zwalczyła choróbsko.
Jeremi raz ulał mi bardzo mocno, najbardziej przeraziło mnie to, że zrobił to absolutnie bezgłośnie. I bardzo szybko.

A nasza wizyta u neurologa trochę mnie uspokoiła, ale nie do końca. Właściwie nie wiem juz co mam z małym robić:baffled: Pani doktor stwierdziła,że jest nieznaczna asymetria i wzmożone napięcie, ale jest nieźle. Trzeba ćwiczyć oczywiście, ale u nich nie ma terminów - jak się coś zwolni to będą dzwonić. Wysłała mnie tylko na przeszkolenie, do rehabilitantki, która "co prawda nie ma doświadczenia z takimi małymi dziećmi":baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:, ale pokaże mi jak się z dzieckiem obchodzić.. Pokazała właściwie to co ta pierwsza rehabilitantka... Dziewczyna bardzo młoda i dość niepewna wydała mi się.. Czuję niedosyt. No i oczywiście jak Jeremi dziewczynę zobaczył, to zaczął się drzeć jak obdzierany z skóry..
Lolkak, chociaż nie jestem ani ze śródmieścia, ani z okolic, również pozdrawiam;-)
Stopi, bawcie się dobrze:)
Dziewczyny, a co z tą kawą? Ja już na chodzie jestem i chętnie z Wami się spotkam:) A może spacerek?

ja nie robiłam.. a Ty robiłaś, czy masz zamiar dopiero?
A Jeremi mądry facet - widocznie wyczuwa niekompetencję pań rehabilitantek ;)

Gaja w sobotę powiedziała "kebab" :D

moja mała miała trzy razy robioną morfologię jeszcze w szpitalu. Mam wyniki, ale bez zakresu norm. Chcesz profilaktycznie robić?
Tak czytałam, że Gaja już sie od dawna przekręca, i martwiłam, że moja jeszcze nie, a tu z tydzień temu zaczęła z brzucha na plecy i z pleców na brzuch! zdolna jest:) po mamusi na pewno:-) natomiast dziś mi się odparzyła na szyji, ale tak okropnie, że aż bąble jej się porobiły... chyba za bardzo ją przykryłam podczas porannej drzemki.... mam mega wyrzuty sumienia:baffled:

brawo dla Basi! a z przodu czy z tyłu Ci się odparzyła?

dziewczyny, wybieracie się do tego klubu?

Ostatnia edycja:
JUż 2 razy robiłam. Ostatnio w piątek i dziś odebrałam wyniki. Trochę są rozjechane, ale normy podane są dla dorosłych. Dyktowałam dziś lekarzowi przez telefon, stwierdził, że jest nieźle, ale mamy za miesiąc znowu skontrolować, więc raczej nie idealnie..
A Jeremi nawet nie pisnął podczas pobierania!!:tak::tak::tak: Duma mnie rozpiera;-) Tylko jeszcze żeby wyniki były dobre..
Moje słońce również ma newralgiczne miejsce na szyi. Po mamusi odziedziczył drugi podbródek :-D i trudno jest się tam dostać, osuszam mu szyjkę, nacieram oliwką, czasami sudocremem, ale ma czerwoną kreseczkę..
Gaja to ogólnie zdolna dziewczyna.. Ale powinna może zacząć mówić od "sałatka";-) Bardziej trendy hihi. Jeżeli Jeremi we mnie się wda to niedługo zacznie mówić McDonald .
Gratulacje dla Basi:) Teraz trzymajcie za nas kciuki.. Może w końcu zaczniemy się turlać.. I głowę podnosić..
O jakim klubie piszesz Iza?

reklama
Do góry