reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

śnieg i wieje :-(
a Gaja śpi juz 6 godzin :baffled: jednego cyca odciągnęłam, i jestem teraz mocno asymetryczna.. chyba jednak ja obudzę :cool2:

reklama
śnieg i wieje :-(
a Gaja śpi juz 6 godzin :baffled: jednego cyca odciągnęłam, i jestem teraz mocno asymetryczna.. chyba jednak ja obudzę :cool2:
Iza powiedz mi bo mam już obawy jak to podczas chrztu będzie jak mały sie rozbeczy że chce jeść.A cycka przed ołtarzem nie wyjmę przecież:-D
Bo ja bym sciągneła mleko do butelki i dała w kościele ale czy ono mi nie za bardzo zmarznie? Widziałam w sklepach takie coś ala termosy na przechowywanie butelek tylko czy to trzyma temperaturę?? kurde boję się że będzie cyrk:dry:

hej dziewczyny :-)
dawno nie pisalam, ale czytam Was caly czas :-)
szkoda, ze ja nie moge sie z Wami dzielic moimi przezyciami, bo jeszcze nie urodzilam.
Ale jak Was czytam, to wpadam w panike lekka, bo nie wiem czy dam sobie rade z moja pierwsza dzidzia :-)
jest tyle rzeczy o ktorych trzeba pamietac, ze szok..

A z innej beczki. Czy ktoras Mama z tego watku rodzila na Inflanckiej? Bo sie zastanawiam nad tym szpitalem. I zbieram opinie :-)

pozdrawiam Dzieciaczki i Mamy :-)

Iza powiedz mi bo mam już obawy jak to podczas chrztu będzie jak mały sie rozbeczy że chce jeść.A cycka przed ołtarzem nie wyjmę przecież:-D
Bo ja bym sciągneła mleko do butelki i dała w kościele ale czy ono mi nie za bardzo zmarznie? Widziałam w sklepach takie coś ala termosy na przechowywanie butelek tylko czy to trzyma temperaturę?? kurde boję się że będzie cyrk:dry:
sa takie właśnie "termosy" i na pewno przez mszę nie mleczko nie straci swojej temperatury pokojowej. Według mnie możesz śmiało tak załatwić sprawę :) ale oczywiście Izą nie jestem :cool2::-D

sa takie właśnie "termosy" i na pewno przez mszę nie mleczko nie straci swojej temperatury pokojowej. Według mnie możesz śmiało tak załatwić sprawę :) ale oczywiście Izą nie jestem :cool2::-D

To tak chyba zrobię , inna opcja to isc do zachrysti nakarmic ale tam się tyle osób kręci że dziękuję bardzo.A takwyjme butlę i już :-)
Przed wyjściem nakarmię głodomora ale wolę być przygotowana :-)

nie jesteś :-D ale podpisuję się pod Twoją odpowiedzią :-D
w kościele może być zimno, lepiej nie musieć wyciągac cyca jakby co...

Tomuś jest super !!

Ostatnia edycja:
Tomcio super!
---
Byliśmy u neurologa!
Olaf ma małą asymetrię i wzmożone napięcie mięśniowe :(
W środę idziemy do rehabilitantów i maja pokazać nam ćwiczenia dla Olafcia, za miesiąc kontrola – i wtedy decyzja czy rehabilitujemy sie czy nie…no to było lekkie niedotlenienie!
Trochę mnie to zdołowało!
A każdy mówił, że Olafcio taki silny….
Malina, wy chyba macie z Jeremim doświadczenie?
---
Co do ciemiączka to jak zarośnie to nie oznacza, że mózg się nie będzie rozwijał!

reklama
Tomcio super!
---
Byliśmy u neurologa!
Olaf ma małą asymetrię i wzmożone napięcie mięśniowe :(
W środę idziemy do rehabilitantów i maja pokazać nam ćwiczenia dla Olafcia, za miesiąc kontrola – i wtedy decyzja czy rehabilitujemy sie czy nie…no to było lekkie niedotlenienie!
Trochę mnie to zdołowało!
A każdy mówił, że Olafcio taki silny….
Malina, wy chyba macie z Jeremim doświadczenie?
---
Co do ciemiączka to jak zarośnie to nie oznacza, że mózg się nie będzie rozwijał!
będzie dobrze :tak: wyrehabilitujesz chłopczyka ze prescignie wszystkich rówiesników :-) a z tą asymetrią, czy nie powinnas teraz odstawic chusty?

Do góry