reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

cześć dziewczyny
pamietacie mnie jeszcze ..... ????
wiem wiem zaniedbałam się,ale wybaczcie w trakcie sesji jestem właśnie ,walcze z historią wychowania i psychologią... okropność,zamiast szybciej sie za toi zabrać to ja na ostatnią chwile:baffled:

reklama
A to dlaczego nie zdążycie? Do kiedy można szczepić dzieciaczki na rota!
Co do papierów do z całego regału zrobił mi się mały słupek segregatorów :) i papierów wszelkich :))) a uczelniane wyniosłam do piwnicy hehe
Tak, -15 to zdecydowanie za zimno na maluszki nasze! Poczekamy na odwilż :)
Dziewczyny, Olaf ma zaczerwienione policzki i brodę i krostki takie jak potówki, ale to raczej nie potówki. Jakieś domysły i rady?
Na rota to do dwudziestego któregoś tygodnia można szczepić. Nam wyszło, że jeżeli się zdecydujemy to na styk zdążymy. Czyli pierwsza dawka 1. marca, kolejna za 6 tygodni.
Papiery z działalności muszę trzymać 5 lat, uczelniane chomikuję, budowa też musi zostać, a piwnicy nie mamy. Pod mianem porządkowanie miałam na myśli doprowadzenie je do takiego stanu żeby wiedzieć gdzie co jest:tak:
Co od uczulenia, to Jeremiemu też zdarza się mieć zaczerwienione policzki, jakby w kropeczki, ale ewidentnie ma to po długim leżeniu na tym policzku, szczególnie gdy je na leżąco i się spoci. Dziś rano to cała pieluszka pod główką była mokra:szok::szok::szok:
U nas dziś rano o 7.30 było -25. Szybko wróciłam do łóżka. Żeby wyjść też zakładam 2 pary spodni. Drewno chodzi nam w takim tempie, że nie chcę nawet myśleć ile kasy już na ogrzewanie poszło. I nie jest w domu zbyt gorąco.
To co dziewczyny.. Kiedy następny termin spotkania?? Jakieś sugestie?

Na rota to do dwudziestego któregoś tygodnia można szczepić. Nam wyszło, że jeżeli się zdecydujemy to na styk zdążymy. Czyli pierwsza dawka 1. marca, kolejna za 6 tygodni.
Papiery z działalności muszę trzymać 5 lat, uczelniane chomikuję, budowa też musi zostać, a piwnicy nie mamy. Pod mianem porządkowanie miałam na myśli doprowadzenie je do takiego stanu żeby wiedzieć gdzie co jest:tak:
Co od uczulenia, to Jeremiemu też zdarza się mieć zaczerwienione policzki, jakby w kropeczki, ale ewidentnie ma to po długim leżeniu na tym policzku, szczególnie gdy je na leżąco i się spoci. Dziś rano to cała pieluszka pod główką była mokra:szok::szok::szok:
U nas dziś rano o 7.30 było -25. Szybko wróciłam do łóżka. Żeby wyjść też zakładam 2 pary spodni. Drewno chodzi nam w takim tempie, że nie chcę nawet myśleć ile kasy już na ogrzewanie poszło. I nie jest w domu zbyt gorąco.
To co dziewczyny.. Kiedy następny termin spotkania?? Jakieś sugestie?
a dlaczego pierwsza dawka dopiero 1 marca?
co do pogody to tragedia ;( mam już dość tego siedzenia w domu! Ja chcę wiosny :)))
Pochwalę wam się rozmawiającym Olafkiem :)
[video=youtube;gAkL9AloM0o]http://www.youtube.com/watch?v=gAkL9AloM0o[/video]

Jaki słodki twój maluszek dziubasku :-D Dziubasek - przynajmniej niewychodzenie na spacery pożytkujesz krecac filmy. Ja chyba wylacznie piore, sprzatam, prasuje i gotuje a w tzw.miedzyczaie zajmuje sie Julką i reszta towarzystwa ;-)
chcialam napisac wiecej ale takie male sie pod bokiem wydzierai wspina

Hej,

Coś mi net padł na lapku i korzystam z mężowskiego niewygodnego kompa, nie cierpię tej klawiatury.
Siedzę z chłopakami, zdrowi są.
Mam nadzieję, że się ociepli bo już mi starszy dom roznosi.
Na razie.

co do pogody to tragedia ;( mam już dość tego siedzenia w domu! Ja chcę wiosny :)))
YouTube- Olafcio rozmawia z mamą :)
:-):-):-):-) Ale gaduła:) I duży chłopczyk. Zapatrzony w mamę:)
A szczepienie na rota podobno powinno się pokrywać z terminem szczepień podstawowych. U nas ten termin to 1.03.
Ja siedzę już w domu od tygodnia:szok::szok: Już mnie nosi.. Wypad do GS'u we wsi zaczynam traktować jak poważne wyjście:-D:-D:-D

reklama
YouTube- Olafcio rozmawia z mamą :)

Ale słodziak :-)Jaki malusi:-)

:-):-):-):-) Ale gaduła:) I duży chłopczyk. Zapatrzony w mamę:)
A szczepienie na rota podobno powinno się pokrywać z terminem szczepień podstawowych. U nas ten termin to 1.03.
Ja siedzę już w domu od tygodnia:szok::szok: Już mnie nosi.. Wypad do GS'u we wsi zaczynam traktować jak poważne wyjście:-D:-D:-D

Ja też już siedze w domu ponad tydzień , wyjatkiem bylo wczorasjze wyjście na szczepienie.Dziś nie jest zimno ale pada snieg i mam wrażenie że wieje, więc znowu siedzenie.

Też marzy mi się wiosna i jakieś spotkanko z Wami i maluszkami :-)

Do góry