reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
kilolek - no sama widzisz....

Iza
, fakt - nie pomyslałam. U mojej Miski cały karton barbie zakamuflowany w kacie. Za chwile bedzie jak znalazl... a mielismy wydawac. N.i.e.p.o.t.r.z.e.b.n.i.e ! Wystarczy sobie kolejne dzieci fundowac i problemu zabawek nie ma :-p

Kasia - jestem z Ursynowa. U mnie humor zalezy od dnia, jak pogoda za oknem i slonce to i w duszy gra. A jak moja nastolatka rozpocznie dzien od awanturki, to ... co tam bede duzo pisac ;-).

Dzisiaj za oknem pieknie śnieżnie i mroźno i wcale sie nie wyspalam bo o 7 rano pobudka bo to szkola i w ogole. Ale jakos nie narzekam :-D
A! średniak zapomnial dzisiaj worka z kapciami; a przed swietami zgubil po treningu spodnie od doboka, innego dnia legitymacje ...zawsze mu powtarzam ze mózg to sie w glowie a nie na półce trzyma :-p (ma taki gumowy)

Do tego wyciągnełam o bladym poranku z zamrażalnika ciasto drożdżowe z makiem (co to od kumpeli na BN dostałam) i aktualnie zajadam czytajac bb, popijając zbożówkę Caro - czego i wam warszawianki życze :-)

taka imprezka byłą :-D:-D

Niezła imprezka, szkoda, że Ignacy się nie załapał :-D:-D:-D.

My wróciliśmy wczoraj, chłopaki przespali sylwestra a Ignaś prawie cały długi weekend, dobrze na niego robiło leśne powietrze :-D.
A teraz mam ich obydwóch w domu, bo mi się dziś nie chciało rano wyjść z domu :zawstydzona/y: i Krystian już daje czadu z nudów.
Mam nadzieję, że jutro rano będzie powyżej -10 to uda mi się go do przedszkola wysłać :cool2:.

Iza, fakt - nie pomyslałam. U mojej Miski cały karton barbie zakamuflowany w kacie. Za chwile bedzie jak znalazl... a mielismy wydawac. N.i.e.p.o.t.r.z.e.b.n.i.e ! Wystarczy sobie kolejne dzieci fundowac i problemu zabawek nie ma :-p
przeczuwałam, że poczęcie Gai uwolni mnie od wielu kłopotów :-D

Jagoda - ale długo Cie nie było :shocked2:

pozdrawiam z mroźnego Lublina:cool2:

IzaBK a ja właśnie wczoraj wróciłam na nasze osiedle :-). A między świętami byłam ale byłam trochę zajęta.
Teraz powoli próbuję sobie zorganizować zajęcie dochodowe, co by jakoś chociaż trochę bardziej miękko w wychowawczy wejść.
I na chrzciny trzeba kaskę uzbierać :-).

Kilolek, niedługo na mnie Policję naślą, bo pewnie dziecię swoje głodzę:( Ciągle słyszę, że dzieciątko mam chude.. Dzisiaj znowu.. Byliśmy na szczepieniu, które się nie odbyło, bo nie dość, że chudy, to pani doktor stwierdziła za duży obwód głowy w stosunku do klatki piersiowej:-:)-:)-( I już nerwy.. Jutro idziemy na USG przezciemiączkowe. Czego objawem może być taka dysproporcja?? Kurcze..

Witam mamusie
kilolek - no sama widzisz....

Iza, fakt - nie pomyslałam. U mojej Miski cały karton barbie zakamuflowany w kacie. Za chwile bedzie jak znalazl... a mielismy wydawac. N.i.e.p.o.t.r.z.e.b.n.i.e ! Wystarczy sobie kolejne dzieci fundowac i problemu zabawek nie ma :-p

Kasia - jestem z Ursynowa. U mnie humor zalezy od dnia, jak pogoda za oknem i slonce to i w duszy gra. A jak moja nastolatka rozpocznie dzien od awanturki, to ... co tam bede duzo pisac ;-).

Dzisiaj za oknem pieknie śnieżnie i mroźno i wcale sie nie wyspalam bo o 7 rano pobudka bo to szkola i w ogole. Ale jakos nie narzekam :-D
A! średniak zapomnial dzisiaj worka z kapciami; a przed swietami zgubil po treningu spodnie od doboka, innego dnia legitymacje ...zawsze mu powtarzam ze mózg to sie w glowie a nie na półce trzyma :-p (ma taki gumowy)

Do tego wyciągnełam o bladym poranku z zamrażalnika ciasto drożdżowe z makiem (co to od kumpeli na BN dostałam) i aktualnie zajadam czytajac bb, popijając zbożówkę Caro - czego i wam warszawianki życze :-)
Ja mieszkałam 2 lata na Ursynowie i bardzo miło wspominam ten czas.Pracuję na Ursynowie(obecnie jestem na zwolnieniu)No tak rozumiem Cię...
Dobranoc miłych snów papa

malina - no jakos chcialabym cie pocieszyc tylko ...zupelnie nie mam pojecia co to moze byc. USG na pewno nie zaszkodzi, a nerwy w tej sytuacji zrozumiale :(
a tak w ogóle to witam sie pieknie i zmykam bo małe jeczące, senne a zasnac nie chce ...
pa i
milego dnia

reklama
Cześć dziewczynki
Ja jak zwykle powracam jak syn marnotrawny.......

Po sylwestrze super,zabawa udana na całego ,tu kilka fotek
jeszcze trzymalismy fason hehehe

a tu juz hardcore
rajtuzy zmienione bo tamtye potargane poszły do zyda hahahahaha
tance bez butów,dobrze ze to juz później było heheheheh
sdc10491t.th.jpg

kasia & kubus WITAM NOWĄ MAMUSIE!!!

kilolek ale straszna historia,normlanie współczuje takich przeżyc,całe szczęście ze sie wszytsko dobrze skonczyło

malina widzialam że pisałas cos o diecie ziemniaczanej,podaj jakaś stronke albo coś z jakimiś info na temat tej diety
A wogóle to dieta plus ćwiczenia i dojdzie sie do siebie:)

iza bk,dzubasek,malina,patewka super fotki waszych dziciaczków

jagoda witaj,dawno cie nie widzialam(chciaz ja tez tu ostatnio tak czesto zagladam ze az wstyd)

Do góry