Kasia&Kubuś
Fanka BB :)
Witam trochę minie czasu zanim sie do was przyzwyczaję.A z jakich dzielnic piszecie jak wasze samopoczucie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Iza a skad tam tyle lalek-bobasków? Coś przeoczyłam???
taka imprezka byłą![]()
przeczuwałam, że poczęcie Gai uwolni mnie od wielu kłopotówIza, fakt - nie pomyslałam. U mojej Miski cały karton barbie zakamuflowany w kacie. Za chwile bedzie jak znalazl... a mielismy wydawac. N.i.e.p.o.t.r.z.e.b.n.i.e ! Wystarczy sobie kolejne dzieci fundowac i problemu zabawek nie ma![]()
Ja mieszkałam 2 lata na Ursynowie i bardzo miło wspominam ten czas.Pracuję na Ursynowie(obecnie jestem na zwolnieniu)No tak rozumiem Cię...kilolek - no sama widzisz....
Iza, fakt - nie pomyslałam. U mojej Miski cały karton barbie zakamuflowany w kacie. Za chwile bedzie jak znalazl... a mielismy wydawac. N.i.e.p.o.t.r.z.e.b.n.i.e ! Wystarczy sobie kolejne dzieci fundowac i problemu zabawek nie ma
Kasia - jestem z Ursynowa. U mnie humor zalezy od dnia, jak pogoda za oknem i slonce to i w duszy gra. A jak moja nastolatka rozpocznie dzien od awanturki, to ... co tam bede duzo pisac ;-).
Dzisiaj za oknem pieknie śnieżnie i mroźno i wcale sie nie wyspalam bo o 7 rano pobudka bo to szkola i w ogole. Ale jakos nie narzekam
A! średniak zapomnial dzisiaj worka z kapciami; a przed swietami zgubil po treningu spodnie od doboka, innego dnia legitymacje ...zawsze mu powtarzam ze mózg to sie w glowie a nie na półce trzyma(ma taki gumowy)
Do tego wyciągnełam o bladym poranku z zamrażalnika ciasto drożdżowe z makiem (co to od kumpeli na BN dostałam) i aktualnie zajadam czytajac bb, popijając zbożówkę Caro - czego i wam warszawianki życze :-)