reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

noo... fajnie by się było spotkać :-)
chociaż - my z Jagodą po sąsiedzku mieszkamy, a jak na razie dopiero jeden wspólny spacer udało się umówić :zawstydzona/y: wszystko przez tę moją cholerną pracę :no:

ja też zamrazam pokarm - ale robię to w jednorazowych woreczkach, a nie w pojemnikach :tak: polecam :tak:

ale pogoda... :-( gdyby nie strach przed grypą, to chociaż do ikei bym z malutką skoczyła :confused2: ale szkoda gadać :confused2:

reklama
Hejka,

witam nowe dziewczyny :-). Szczególnie do Imagination mam sentyment :sorry:, pamiętasz mnie?

Próbowałyście smoczka NUK? U Igorka fajnie się sprawdził :tak:, a Daria zaczynała od Aventu i strasznie jej wypadał.

Jeeeej, fajnie byłoby się spotkać :-)
Kochana, oczywiscie, ze pamiętam:-D Co u Ciebie? Jak Maluszek? Gdzie mieszkasz?
Ja kupiłam Małemu NUK'a jak skończył 3 miesiace, bo mieliśmy od pierwszych dni smoka Canpol Babies. Chwile trwało by się przyzwyczaił, ale było ok. Potem przeszliśmy na taki 6+ i też mamy z NUK'a. Wg mnie są najlepsze:tak::tak::tak:

Jagoda
, są mamusie z Wawy, ale jakoś nie wyszły z inicjatywa częstych spotkać, mimo iż są w podobnym położeniu jak ja.. A ja sie nie lubię narzucać nikomu...:sorry:

No, fajnie byłoby się spotkać:laugh2:
A i pochwale się Wam. O 8;10 zostałam dziś Ciocią! Moja przyjaciółka urodziła córeczkę Martynkę. 53cm, 2860g :laugh2::laugh2::laugh2:

Ja to nawet nie wiem ile Igi wypija na porcję :cool:. Jak poszłam do starszego na andrzejki i mąż miał karmić, to mały wypił niecałe 50ml z butli i nie chciał więcej, za to jak wróciłam to doił mnie ponad godzinę :sorry:.

Moja wypiła ostatnio 160 :tak:
Ja wieczorem daję jej moje mleko z dodatkiem kaszki ryżowej, wypija 100 z flaszki i poprawia cycem :rofl2:

Hejka,

witam nowe dziewczyny :-). Szczególnie do Imagination mam sentyment :sorry:, pamiętasz mnie?

Próbowałyście smoczka NUK? U Igorka fajnie się sprawdził :tak:, a Daria zaczynała od Aventu i strasznie jej wypadał.

Jeeeej, fajnie byłoby się spotkać :-)

Mamy nuka :tak: Mamy też fisher price, nie polecam :no:

Imagination, ja jestem z Warszawy, praga południe, ale strasznie ciężko mi z moja dwójką się gdzieś dalej wybrać w szczególności jak jest zimno :eek: Ale jak sie tylko zacznie ocieplać :tak: bardzo chętnie :tak:

IzaBK jak jesteś w domu to zapraszam na herbatę, wprawdzie mam totalny bałagan i pranie w salonie (w łazience się już nie mieści a na dworze dziś nie wyschnie) ale co tam :-).

Ja dziś chciałam z ogłoszeniami o korki pobiegać ale taka pogoda, że dziękuję, mam nadzieję, że nie będzie padać do końca tygodnia, bo miło byłoby do świąt zacząć.

Mamo_Helenki, a to daleko z Woli? Nie dziwie Ci sie, ze mozesz nie chciec sie ruszac z dwojka dzieci, jeszcze ta pogoda...:confused2: Ja nie jestem mobilna (w gre wchodzi jedynie autobus), ale jakby pogoda sie poprawila, to moge z Malym na prage skoczyc, jeśli oczywiście byś chciala;-)

Mamo_Helenki, a to daleko z Woli? Nie dziwie Ci sie, ze mozesz nie chciec sie ruszac z dwojka dzieci, jeszcze ta pogoda...:confused2: Ja nie jestem mobilna (w gre wchodzi jedynie autobus), ale jakby pogoda sie poprawila, to moge z Malym na prage skoczyc, jeśli oczywiście byś chciala;-)

Możemy sie umówić kiedyś na woli, bo misie zdaŻ MAMĘ TAM ODWIEDZAĆ :tak: Jak się będę się wybierała to dam znać :tak:

Wdziałm kiedy coś takiego, ale półki sklepowe i tak są ciekawsze :-p
A zgadzam się, ze nie wyglaga zachęcająco :eek:

reklama
Do góry