reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

I spacer zakończył się 2 godzinnym balkonowaniem, bo spacerowanie w deszczu mi się nie uśmiechało. Na szczęście Igusiowi jeszcze wszystko jedno, gdzie śpi :-).

Internetowa szkoła jazdy to wiele mi nie da ;-). Z teorią nigdy problemów nie miałam ;-).

A upiekłam biszkopt, będę jutro tort ananasowy robić :-).

A moja mała kwoczka coś gorzej dziś śpi, zastanawiam się czy to nie ten słynny skok rozwojowy, bo jedynie na dworze pospał dłużej a tak troszkę śpi i potem chce jeść.

Ja sobie nie wyobrażam trójki z taką małą różnicą wieku, chyba bym uciekła z domu ;-).

reklama
I A upiekłam biszkopt, będę jutro tort ananasowy robić :-).

o! okazję masz jakąś, czy taka wzorowa gospodyni z Ciebie, co na niedzielę ciasta i torty szykuje? ;-)
ja chyba zrobię gofry, bo mąż kupił gofrownicę jak byłam w szpitalu, i teraz jest oczekiwanie społeczne w moim kierunku... :eek: :-)

a ja zaraz przystępuję do robienia ciasta czekoladowego :))) jutro mam gości z 2 dzieci więc w sam raz!
Właśnie wróciłam z imprezki :))) wcześnie jak na mnie, ale nie dałam rady. Jak zobaczyłam ten alkohol, poncz, winka, gelly shots to myślałam, że język mi ucieknie :))))
Jak urodzę to się napiję!!! o tak!
Zajęcia dziś i jutro mam na uczelni, ale już sobie darowałam, co za dużo to nie zdrowo :))))

Asia - dzięki :-) bo mi się zdawało, że nie dostałam żadnego powitalnego prezentu:zawstydzona/y:, a Ty mi uświadomiłaś, że jednak tak :-D Muszę zacząć doceniać mojego męża ;-)
gofry wyszły gumowate :eek:

Dziubasek - Twoja aktywność przyspiesza razem z suwaczkiem :-D

Asia - dzięki :-) bo mi się zdawało, że nie dostałam żadnego powitalnego prezentu:zawstydzona/y:, a Ty mi uświadomiłaś, że jednak tak :-D Muszę zacząć doceniać mojego męża ;-)
gofry wyszły gumowate :eek:

Dziubasek - Twoja aktywność przyspiesza razem z suwaczkiem :-D
wiesz, chyba mam tak w psychice zakodowane, że muszę jeszcze to i to zrobić przed porodem i jak odhaczę całą listę to będę mogła rodzić :)))) a wtedy Olaf powie, o nie matka!!! teraz to czekaj aż ja się zdecyduję :))))
Ciasto w piekarniku, polewę jutro zrobię :))))
Iza, no piękny prezent powitalny!!!! :)) Muszę mojego uświadomić, że coś takiego jest wymagane przy wyjściu z porodówki :)))
Kolorowych snów!

Niespodzianka!!!
Ja z KTG wróciłam, ale mój internet został w Wawie, tzn odbił się od lasu, albo pułap chmur za niski.. Dzisiaj też ledwo, ledwo ciągnie..
Iza, widzisz jakiego masz kochanego męża.. Gofrownica!!! Ja ostatnio dostałam poradnik jak efektywnie sprzątać.. Po porodzie może się na deskę do prasowania szarpnie..albo mikrofalę?? Teraz może się przydać??

reklama
Niespodzianka!!!
Ja z KTG wróciłam, ale mój internet został w Wawie, tzn odbił się od lasu, albo pułap chmur za niski.. Dzisiaj też ledwo, ledwo ciągnie..
Iza, widzisz jakiego masz kochanego męża.. Gofrownica!!! Ja ostatnio dostałam poradnik jak efektywnie sprzątać.. Po porodzie może się na deskę do prasowania szarpnie..albo mikrofalę?? Teraz może się przydać??

hmm... wolałabym, żeby to Jeremi zawołał "niespodzianka" :-D i jak? zostanie Jeremi?

nasi faceci są tacy romantyczni :confused2: jak urodziłam synka, to kupiłam sobie za niego w prezencie złoty pierścionek, w którym były dwa oczka... żeby było na zaś, na drugie dziecko, co bym nie musiała latać po sklepach i prezentu sobie szukać :rofl2:
deska i mokrofala nie byłyby złe - zawsze mógłby kupić roczny zapas pieluszek i wkłądek laktacynych :-D:-D

Do góry